Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 004
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • Замък сред облаците
А, да, мерси, Наси, знаех че изпускам нещо 😘

Лято, я по-добре дай последни актуални стойности на изследванията. Съмнява ме всичко да е толкова идеално пък аборт след аборт.

# 211
Хламидия нямам , а ДНК на уреаплазми не съм , никой не ми е назначил 🤔

# 212
  • Замък сред облаците
Ето нещо да провериш, бих препоръчала и при мъжа ти Simple Smile

# 213
А, да, мерси, Наси, знаех че изпускам нещо 😘

Лято, я по-добре дай последни актуални стойности на изследванията. Съмнява ме всичко да е толкова идеално пък аборт след аборт.

Ще пусна и тях пък да видим , а относно стойностите те са една чанта изследвания , трябва да ровя Simple Smile

# 214
  • Замък сред облаците
Ако някои от хормоните са на повече от 6м трябва да се повторят. И трябва да се гони оптимум също, не просто в граници. ТСХ, под 2, фТ4 между 17-21, съотношението ЛХ/ФСХ да е под 2, б12 около 300-500, вит Д над 30ng и такива неща.

# 215
Ако някои от хормоните са на повече от 6м трябва да се повторят. И трябва да се гони оптимум също, не просто в граници. ТСХ, под 2, фТ4 между 17-21, съотношението ЛХ/ФСХ да е под 2, б12 около 300-500, вит Д над 30ng и такива неща.
да щитовидните хормони скоро съм ги правила , а утре ще направя Лх/ ФСХ, пък да видим … затова питах за добър репродуктивен специалист , аз съм ходила при др Чорбова във Вита , ама знам ли , да видя и някой друг какво ще каже ?

# 216
  • Замък сред облаците
Там репро е Василева примерно, завежда даже инвитрото. Дойчиновски също хвалят, аз съм доволна от Гагова.

Ако нищо не излиза от обичайните изследвания, можеш да идеш при Калчев или Ковачев да изследвате ендометриума в такъв случай, те доста се фокусират в средата на матката.

# 217
  • На изток от Ада
А ИР homa index изследва ли си,  Лято?

# 218
Там репро е Василева примерно, завежда даже инвитрото. Дойчиновски също хвалят, аз съм доволна от Гагова.

Ако нищо не излиза от обичайните изследвания, можеш да идеш при Калчев или Ковачев да изследвате ендометриума в такъв случай, те доста се фокусират в средата на матката.

Супер , мерси много Simple Smile

# 219
  • Замък сред облаците
А ИР homa index изследва ли си ?

О, да и това много влияе, супер съвет.

# 220
А ИР homa index изследва ли си ?

О, да и това много влияе, супер съвет.

Не , даже не знам какво е , ще го пусна и него , благодаря

# 221
  • Замък сред облаците
Най-добрият вариант за изследване на инсулинова резистентност е ОГТТ изследване с проверка на глюкоза и инсулин на 0,60 и 120мин. Класическия ХОМА индекс с еднократно изследване на глюкоза и инсулин на гладно хваща вече развита инсулинова резистентност, докато ОГТТ хваща и началните фази, когато може да се повлияе добре с режим на хранене и движение, без лекарства.

Инсулиновата резистентност яко скапва качеството на яйцеклетките.

# 222
Най-добрият вариант за изследване на инсулинова резистентност е ОГТТ изследване с проверка на глюкоза и инсулин на 0,60 и 120мин. Класическия ХОМА индекс с еднократно изследване на глюкоза и инсулин на гладно хваща вече развита инсулинова резистентност, докато ОГТТ хваща и началните фази, когато може да се повлияе добре с режим на хранене и движение, без лекарства.

Инсулиновата резистентност яко скапва качеството на яйцеклетките.

Благодаря АА , задължително ще го пусна и него

# 223
А за да се прави огтт трябва ли някакви симптоми? Глюкозата ако е в норма нужно ли е ?
Първата бременност ми пусна едната докторка, другата каза,че имам добра глюкоза и съм кльощава и намало нужда.

# 224
  • София
Ян не винаги човек е в излишни килограми при ИР, аз когато я открих бях 53кг. ИР както е написала АА скапва качеството и при повтарящи задържани (кухо яйце) е хубаво и при двамата да се изследва. Помнете всичко почва от яйцето и сперматозоидите, каквото можем трябва да направим да повлияем тяхното качество. От там нататък божа работа и много клексан и фракси 😂

Общи условия

Активация на акаунт