Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 073
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Не го дадохме, Диди. Дори не знам дали са предложили.
Благодаря за палците. Hug И аз си стискам. Пък после ще са притесненията. Grinning

# 361
  • Замък сред облаците
Втори ден закъснение ти е. Първия ден е денят на очакваната М. Simple Smile Лаймската болест какво отношение има? Дори да е + ще пие антибиотик, а потенциалното зарязаване е в период където не касае сперматогенезата

# 362
  • На изток от Ада
Абе Мини се претеснява.
Мини , не се притеснявай толкова не можеш да се опазиш на 100 %.
Прави тест и успех!

# 363
Втори ден закъснение ти е. Първия ден е денят на очакваната М. Simple Smile Лаймската болест какво отношение има? Дори да е + ще пие антибиотик, а потенциалното зарязаване е в период където не касае сперматогенезата
Заради кърлежа имахме един опит този месец. Преди да засмуче крака на мъжа. Друго общо няма. Grinning

Аз от друго се притеснявам, ако е станало. Дали всичко ще е наред, ще чуем ли сърце, хромозомите точен брой ли ще са. Такива неща.

# 364
  • Замък сред облаците
О, ясно. Силно гуш ❤

# 365
Момичета,днес ми е 12 ден след О. Получих някакви розово зацапване Confused какво е това?! Имам три дни уж до цикъл, а и той не идва така... Какво може да става?

# 366
  • Замък сред облаците
Или имплантация, или нисък прогестерон, или подранил цикъл.

# 367
Пуснах чхг да видим.
А биохимична Б как се познава ?

# 368
Yan, не си вкарвай филми за биохимична. Доколкото знам, и съдя по моята такава, тя просто приключва много бързо. Пуснах чхг от зор да зарадвам мм на рожденния му ден, но за съжаление след седмица някъде ми дойде. Не знам да има специфични симптоми за БХ, освен че е безумно кратка и приключва в рамките на "закъснял с няколко дни цикъл"

# 369
  • Замък сред облаците
БХ - имаш + тест ама ти идва цикъла до 10-14 дни.

# 370
Аз още нямам закъснение, зацапването е като лепило - на парченца и точещо се... Много се извинявам за детайлното описание,но такъв цикъл не съм имала, пък и не ми е подранявало досега, та затова ми е чудно какво става. Пуснах чхг .

# 371
  • На изток от Ада
Ян успех !
Мини какво става с теб?

# 372
Не ми е дошло още. Малко по-късно ще ходя да си купя тест и ще пиша, когато го направя. Благодаря че питаш, Насито! Hug

Ян, стискам палци. Simple Smile

# 373
  • София
Аз сега с тази бременност  получих зацапване два дни преди цикъл,даже превръзка сложих,накрая докато чаках да ми дойде, се оказах бременна.Чисто имплантационно си беше.Но пък от друга страна ми се е случвало и да ми дойде със зацапване.
Не се вкарвай във филми с биохимични,каквото-такова.Рано е,случват се такива неща.Аз с моята биохимична имах три дни закъснение и ако не се бях тествала нямаше и да разбера за нея.Просто си ти идва и другия месец пак си в кондиция за нов опит
Мини ,хайде успех!!!

# 374
  • София
Момичета, стиснете едни палчета за мен утре на преглед съм! Сърцето ми е на топка, яка депресия ме тресе от няколко дни, беше ми изчезнало гаденето, вчера се върна, днес сутринта малко, поне гърдите основно вечер ме наболяват, абе бях го отписала, ама вчера пак малко ми се върна надеждата...

Общи условия

Активация на акаунт