Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 90

• 26 040
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Боже боже! Какви неща не знам!
Благодаря, момичета! 🙏🏻

# 436
  • На изток от Ада
Те четат АА и Мацето.
Аз малко знам , опит имам за жалост само аборти.
 Те докторите не  знаят толкова ....

# 437
  • На изток от Ада
Момичета кое да пусна за тромбофилия?
Русев не ми е хпуснал нишо говорих с хематолог

# 438
  • Замък сред облаците
За придобитите ли?

Анти-фосфолипиден синдром (антифосфолипидни антитела, антикардиолипинови антитела, анти бета гликопротеин), лупус антикоагулант

# 439
  • На изток от Ада
Сетих се, мда имам антифосфолипиден синдром, Асе. Но то 2018 забравих утре ще й ги снимам...
Иначе искашеэ основния пакет  вроденитромбофилии + ACE I/D мутация  и Фактор 13

# 440
  • София
Насито, Придобитите се менят във времето. Пусни ги пак.

За придобитите ли?

Анти-фосфолипиден синдром (антифосфолипидни антитела, антикардиолипинови антитела, анти бета гликопротеин), лупус антикоагулант

# 441
  • На изток от Ада
Знам . Но ще й покажа налични,  че то всичко пари 240 в Геника.  Отделно Асе и фактор 13.....
Отделно Надежда там лекарство за нк клетките.
Ми къде са най - евтини изследванията

# 442
  • Замък сред облаците
То тук май не е ок да търсим евтините. Обикновените лаборатории правят грешки.
За основния пакет в общи линии най-добре генетичната лаборатория в Майчин дом или в Геника. Питайте в клиниката по генетика към МУ Ст. Загора колко ще ви излезе, те работят с генетичната на Майчин дом.

# 443
  • На изток от Ада
За основния пакет в общи линии най-добре генетичната лаборатория в Майчин дом или в Геника. Питайте в клиниката по генетика към МУ Ст. Загора колко ще ви излезе, те работят с генетичната на Майчин дом.
просто да знм евентуално.  Тази хематоложка ме обърка

# 444
Какво ти каза

# 445
  • На изток от Ада
Какво ти каза
Обърка ме какво имам , тези от Русев не били  . Чак се разревах , не нямам изследвания... А аз имам какво ли нещеш .... Вече в края се сетих, че са за придобита тромбофилия от 2018 тогава бях с 2 аборта бременна ...Но помня антифосфолипиден синдром че нямам.  Иии тя да не ме пита за антифосфолипиден синсром....

# 446
Здравейте, януари месец ми направиха кюртаж, защото плодът спря да се развива още в 6гс. Оттогава, вече минаха 4 нормални цикъла, след овулация нямам болки в гърдите, нито подуване. А преди кюртажа всеки месец ме боляха. Това нормално ли е, трябва ли да се притеснявам?

# 447
  • Замък сред облаците
Анабел, хормоналният отговор на тялото и чисто физическите усещания се менят както с годините, така и след бременност, аборт, раждане. Ако нещо те притеснява, проследете овулация с твоя АГ и хормоналните нива след нея. Аз не мисля, че е притеснително иначе.

Наси, много кофти така с хематоложката. При коя ходи, имаш ли вариант да я смениш?

# 448
  • Варна
По принцип съм чела, че болката в гърдите преди цикъл показва недобро съотношение на прогестерон към естроген. Така че би трябвало по-скоро да е добре, че не болят.

# 449
  • На изток от Ада
Писах във въйбър исках само да я питам трябва ли друго да пускам . И  щях да си платя ... Имам онлайн още 2 май
При Веселина Иванова онлайн бях и щях ама  .

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 20:24 от nasito8988

Общи условия

Активация на акаунт