Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 439
  • 792
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря! Simple Smile
Не, определено нямах никакво прималяване и световъртеж. Но си е до организъм, мене ме притесняваше като ми ги изписаха, но доки ме успокои, че се пият само 5 дни т. Е. малко време.
На моята рецепта също пишеше 2х1 (което си е два пъти, по една таблетка). Не знам защо така са ви го казали в аптеката. Не ми звучи логично 2х1 да означава 2 на веднъж. Може да попитате и на друга аптека. Дуфастона след инсето беше 3х1 което си беше три пъти по една таблетка.
Изписвани са ми пет пъти това лекарство, винаги беше на този принцип.
Не знам дали има такава спема за прием по две наведнъж. Дано не ви обърквам, ако някое друго момиче може да се включи да каже мнение.

Много благодаря!
Ще попитам пак акушерката, но и аз мисля, че е 2 пъти по 1.

Стискам палци!🪭

Здравейте ,аз съм фармацевт и със сигурност 2х1 винаги значи 2 пъти по 1 таблетка.
2 наведнъж е ако пише 1х2 ,поне аз така ги пиша на пациентите в аптеката.

Благодаря Ви!
Вашето мнение е на специалист и е важно. Освен това и аз така го знам, откакто се помня!
Успех!

# 151
Здравейте! Предстой ми инжекция с хориомон може ли да ми кажете как точно се прави?

# 152
Здравейте момичета. Искам да ви питам как се приема и имали ли сте проблеми на работното място заради честите прегледи и отсъствия преди инсем. Сигурно не е много удачен въпрос.

Здравейте!
По принцип зависи от работното място - аз например не съм коментирала какво правя или какво смятам да правя, защото това е много личен и медицински въпрос. Работата ми е такава, че ако имам ангажимент или примерно час при фризьор, лекар и пр., няма никакъв проблем да изляза и да си свърша работата, гъвкаво е просто при мен, стига да си върша останалите ангажименти.
Наясно съм, разбира се, че не всеки има възможност да излиза от работа, без да дава обяснения или да иска разрешение. В случай че така стоят нещата при Вас или някой друг, наистина е трудно и може би ще се налага да казвате къде ходите ден през ден, въпреки че може и да кажете, че ходите на лекар, но без да навлизате в подробности. Това би било най-добре, още повече, че не Ви товари и с различни очаквания и нетактични въпроси от типа "какво става, има ли нещо вече, кога ще стане?"
За съжаление, моите наблюдения са, че масово хората са несъобразителни, нетактични, нездраво любопитни и тормозят другите.... Аз не бих си позволила да задавам въпроси от каквото и да било естество, но не всички мислят като нас.

Желая Ви успех! 🪭

# 153
Здравейте момичета. Искам да ви питам как се приема и имали ли сте проблеми на работното място заради честите прегледи и отсъствия преди инсем. Сигурно не е много удачен въпрос.

Здравейте!
По принцип зависи от работното място - аз например не съм коментирала какво правя или какво смятам да правя, защото това е много личен и медицински въпрос. Работата ми е такава, че ако имам ангажимент или примерно час при фризьор, лекар и пр., няма никакъв проблем да изляза и да си свърша работата, гъвкаво е просто при мен, стига да си върша останалите ангажименти.
Наясно съм, разбира се, че не всеки има възможност да излиза от работа, без да дава обяснения или да иска разрешение. В случай че така стоят нещата при Вас или някой друг, наистина е трудно и може би ще се налага да казвате къде ходите ден през ден, въпреки че може и да кажете, че ходите на лекар, но без да навлизате в подробности. Това би било най-добре, още повече, че не Ви товари и с различни очаквания и нетактични въпроси от типа "какво става, има ли нещо вече, кога ще стане?"
За съжаление, моите наблюдения са, че масово хората са несъобразителни, нетактични, нездраво любопитни и тормозят другите.... Аз не бих си позволила да задавам въпроси от каквото и да било естество, но не всички мислят като нас.

Желая Ви успех! 🪭

Здравейте, по колко пъти ходите преди инсеминация всъщност?

# 154
Здравейте! Предстой ми инжекция с хориомон може ли да ми кажете как точно се прави?

И на мен, днес, но при прегледа с лекарката я попитах за вариант с тези заредените писалки, защото предният път с хомириона не се справих(колкото и да е просто,уж).

По принцип доколкото помня: трябва първо да вземете течността от едното малко бурканче и да го смесите със сухата част(другото бурканче).

След това се приготвя самата спринцовка (с по-дълга и тънка игла), проверявате за балончета като съвсем малко изстисквате. Трябва да се бие три пръста от пъпа настрани и надолу, бие се под ъгъл.

Това е, което аз запоминх, но не успях да направя и за това сега исках писалка🤷🏻♀
Има много видеа в ютуб, прегледайте ги, а ако имате наблизо неотложна помощ , можете да идете да ви я сложат Simple Smile

# 155
Момичета,
Тази фемара не ми действа добре. Тази сутрин изпих втората таблетка, но следобед имах много силно и неприятно замайване... Прибрах се и лежах и спах до сега.. не знам вече, пия много лекарства наведнъж, колкото щеш и добавки и витамини, изписани от лекарите. Чувствам се много объркана.
Прекратявам фемарата.

# 156
Здравейте, момичета!
Нова съм и пиша за пръв път ☺
Първо - успех на всички!
Второ - някой правил ли е инсеминация при доктор Йосиф Димитров?

# 157

Здравейте!

Желая Ви успех! 🪭

Здравейте, по колко пъти ходите преди инсеминация всъщност?

Първият път беше доста на често, през ден и след това си беше деня преди инсето, самият ден на процедурата и след това на следващият ден. При мен беше проблем, заради това че сме на график и не всеки от колегите беше отзивчив да си сменим смените, за да мога да отида на лекар. А сега за второто инсе беше от началото на цикъла до самото инсе общо три пъти ходене.

# 158
Момичета кога ви спират фемарата?Колко милиметра са ви били фоликулите когато ви казаха да я спрете?

# 159
Момичета кога ви спират фемарата?Колко милиметра са ви били фоликулите когато ви казаха да я спрете?
Винаги съм я пила от 2-3 ден на цикъла за 5 дни.  Не са ми казвали да я спирам заради размера на фоликулите. След като я спра ходя на преглед и измерват около 9-10 ден от Ц.

Ред. Писах ви на ЛС да не спамя темата.

Последна редакция: вт, 16 май 2023, 11:52 от ТанЯ555

# 160
Винаги съм я пила от 2-3 ден на цикъла за 5 дни.  Не са ми казвали да я спирам заради размера на фоликулите. След като я спра ходя на преглед и измерват около 9-10 ден от Ц.
Аз я пих от 2ри ден на МЦ за 5дни.На 6ти ден от фемарата бях на преглед  и се видяха 5 фоликула .Най големия беше 10мм.Каза да я поя още два дни и да я спра.Пила съм я общо 8 дни.На втория ден от спирането и фоликулите вече са 3.Страх ме е че до инсето може нищо да не остане 🤨

# 161
Винаги съм я пила от 2-3 ден на цикъла за 5 дни.  Не са ми казвали да я спирам заради размера на фоликулите. След като я спра ходя на преглед и измерват около 9-10 ден от Ц.
Аз я пих от 2ри ден на МЦ за 5дни.На 6ти ден от фемарата бях на преглед  и се видяха 5 фоликула .Най големия беше 10мм.Каза да я поя още два дни и да я спра.Пила съм я общо 8 дни.На втория ден от спирането и фоликулите вече са 3.Страх ме е че до инсето може нищо да не остане 🤨

Аз го пих 5 дни- мисля от 2-3 ден на МЦ. Бях на преглед 3 дни след като го спрях. Имах 2 фоликула - 16 и 18мм. Насрочиха ми инсето за вчера, мина уж добре Simple Smile Сега чакаме и се молиме ❤

# 162

Аз го пих 5 дни- мисля от 2-3 ден на МЦ. Бях на преглед 3 дни след като го спрях. Имах 2 фоликула - 16 и 18мм. Насрочиха ми инсето за вчера, мина уж добре Simple Smile Сега чакаме и се молиме ❤
Бяха ли се спукали преди инсето или на неспукани фоликули правихте инсето?Успех ви желя.Стискам ви палци ❤🍀🍀🍀

# 163

Бяха ли се спукали преди инсето или на неспукани фоликули правихте инсето?Успех ви желя.Стискам ви палци ❤🍀🍀🍀

Бяха се, предната вечер към 21ч си сложих Овитрел и на сутринта към 11, когато ми беше се бяха. Надявам се, че е било тогава, защото в петък ги гледаха , а уикендите нали почиват повечето лекари… та, надявам се сме оцелили ❤

Благодаряяя❤

# 164
Дами поставяли ли са ви лепило преди инсе? Имало ли е успех?
Има ли по приятен начин за пукане на фоликулите от коремни преси? 😁

Общи условия

Активация на акаунт