Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 492
  • 792
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте бъдещи мами! Heart Eyes
Бях на преглед на 3-ти ден от цикъла и доктора каза, че за 3ти ден фоликула е много голям и не може да рискува да правим инсеминация този цикъл (явно е преценил правилно)
Изписа ми регулон таблетки за да се изчисти фоликула и каза, че другия месец на 2-3 ти ден от цикъла да отида пак и ще почваме подготовка за инсеминация. Но се притеснявам да не стане пак като този месец и пак да се отложи.
На някой случило ли се е подобно?
Благодаря Ви предварително мили дами и дано новата тема да се напълни с + чета! 🍀✨

# 166
Мили дами, за първи път си правя теста за бременност в кварталната лаборатория, че нямах време да ходя до клиниката. Отрицателен е, нали…? 15ти ден след инсеминацията ми е.

# 167
yanamm,  отрицателен е за съжаление. Пожелавам следващия месец са е позитивен!

# 168
.На тези от вас на които е бил изписван циклогест,къде го поставяхте? Къде най добре се усвоява?

# 169
Здравейте момичета , не съм много по темата , но се надявам да открия съдействие .
Имаме 3 неуспешни инсеминации до тук , този месец трябваше да бъде четвъртата , но след преглед на 3ти ден гинеколожката видя фоликул 12мм . Цикъла ми е обикновенно на 25-26 дни с овулация около 10-11-12  ден и продължава около 3 дни . Този месец кървенето вече беше изчезнало на 3тия ден . Според гинеколожката може и да не е задържан и да нарастне в доминантен , репродуктивния е на кантар дали е задържан или е потенциално доминантен , затова и отложихме инсеминацията . Според вас възможно ли е да има овулация от този фолукул този месец и ако отида на нов преглед около 8-10 ден и е нарастнал значи  е доминантен или и задържаните също могат да нарастват . 

# 170
Здравейте на всички😊,предстои ми инсеминация юни месец.Притеснена съм тъй като доктора ми изписа много скъпи инжекции за стимулация Menopur,20 броя ще ми струват 800лв🤯,много ви моля да споделяте дали сте стимулирани със нещо по достъпно.Тези инжекции са за инвитро мисля ,за инсе. мисля че трябва да има друга стимулация.Моля ви момичета пишете😥

# 171
Много е индивидуално , аз лично съм стимулирана с Фемара ,Кломифен и с Менопур .. успешното ми инсе беше именно с Менопур.

# 172
  • София
Успешното ми инсе, от което в момента съм бременна, беше стимулирано с фемара и мериоферт инжекции през ден, общо 4 на брой. И те не бяха евтини, но резултатът си заслужава!
Стимулациите се изписват индивидуално на база изследвани хормони. Инжекции добавят, когато е имало предишни неуспехи на стимулация само с хапчета. Успех!

# 173
Успешното ми инсе, от което в момента съм бременна, беше стимулирано с фемара и мериоферт инжекции през ден, общо 4 на брой. И те не бяха евтини, но резултатът си заслужава!
Стимулациите се изписват индивидуално на база изследвани хормони. Инжекции добавят, когато е имало предишни неуспехи на стимулация само с хапчета. Успех!
Имаше ли някакви симптоми преди + тест ? Simple Smile

# 174
  • София
Да, през нощта пиех вода като луда, събуждах се жадна и с пресъхнало гърло. Хормоналната буря ми отключи нервно напрежение и раздразнителност, в същото време ме връхлиташе необяснима умора след обед. Развих обоняние на лисица и от всякъде ми миришеше на какво ли не. Седмицата преди теста имах пробождания ниско долу като от ПМС. Бях сигурна, че ще ми дойде, два пикливи теста излязоха отрицателни, вторият с много бледа черта и накрая на 14-тия ден от инсето - изненада - ЧХГ 132 ❤

# 175
Да, през нощта пиех вода като луда, събуждах се жадна и с пресъхнало гърло. Хормоналната буря ми отключи нервно напрежение и раздразнителност, в същото време ме връхлиташе необяснима умора след обед. Развих обоняние на лисица и от всякъде ми миришеше на какво ли не. Седмицата преди теста имах пробождания ниско долу като от ПМС. Бях сигурна, че ще ми дойде, два пикливи теста излязоха отрицателни, вторият с много бледа черта и накрая на 14-тия ден от инсето - изненада - ЧХГ 132 ❤
Какво ви изписаха след процедурата?

# 176
Момичета, не съм ви писала, защото исках първо да мина преглед, но ми се струва, че имате нужда от поръсване с малко щастлив прашец.
Успешна инсеминация на естествен цикъл без никаква стимулация освен витамини и прогестерон след самата процедура. Д-р Баев в Малинов прецени, че първият ни опит иска да е максимално естествен и за моя изненада и щастие нещата се случиха. В понеделник съм на преглед и се надявам да чуя сърчице. Надявам се да ви "повлека крак", както ЛейдиРоуз ми беше на късмет на мен.
Преди теста имах пълна палитра предменструални симптоми и аз бях убедена, че ще ми дойде. Първи тест на 10-ти ден показа 61.200, след 48ч беше двойно.
Желая ви от сърце другия месец още да сте по отчетните теми!

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 09:34 от Bobby_g

# 177
Момичета, не съм ви писала, защото исках първо да мина преглед, но ми се струва, че имате нужда от поръсване с малко щастлив прашец.
Успешна инсеминация на естествен цикъл без никаква стимулация освен витамини и прогестерон след самата процедура. Д-р Баев в Малинов прецени, че първият ни опит иска да е максимално естествен и за моя изненада и щастие нещата се случиха. В понеделник съм на преглед и се надявам да чуя сърчице. Нодявам се да ви "повлека крак", както ЛейдиРоуз ми беше на късмет на мен.
Преди теста имах пълна палитра предменструални симптоми и аз бях убедена, че ще ми дойде. Първи тест на 10-ти ден показа 61.200, след 48ч беше двойно.
Bobby_g  Честито! Юни месец и на мен ми предстои първо инсе. Взимам си от прашеца ти и се надявам и моето да е успешно,за да поръся и аз тук след това 🤗

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 09:40 от MBStefanova

# 178
Успешна инсеминация на естествен цикъл без никаква стимулация освен витамини и прогестерон след самата процедура. Д-р Баев в Малинов прецени, че първият ни опит иска да е максимално естествен и за моя изненада и щастие нещата се случиха. В понеделник съм на преглед и се надявам да чуя сърчице. Нодявам се да ви "повлека крак", както ЛейдиРоуз ми беше на късмет на мен.
Bobby_g  Честито! Юни месец и на мен ми предстои първо инсе. Взимам си от прашеца ти и се надявам и моето да е успешно,за да потърся и аз тук след това 🤗

Успех 🤗
Ако имаш възможност, в деня след процедурата не си планирай други задачи, полежи си. При мен имаше лек дискомфорт и определено имах нужда да полегна малко по едно време.

# 179
  • София
Да, и аз съм на мнение, че е добре да полежиш в деня на процедурата. Аз тогава се отказах от важно събитие, с прием и много седене на крак и не съжалявам!
След процедурата бях на утрогестан вагинално 2х2. От скоро почнах да намалявам прогестерона, тъй като влизам в 12-тата г. седмица.
И аз поръсвам с прашец всички нови момичета и още веднъж - всички чакащи - да имате много тлъсти ЧХГ след процедурите този и следващия месец!!🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт