Предстои ми инсеминация - тема 33

• 45 499
  • 792
  •   1
Отговори
# 180
Честито Боби! Желая ти лека бременност.
За инжекциите - имам 2 успешни забременявания след инсеминация с Менопур и Мериоферт. Само не разбрах защо са нужни 20 инжекции. До сега максимално съм слагала 4 и то по изключение, по рецепта са изписвани 3 броя на 3,5 и 7 ми ден и на 9 ти преглед. Наложи се единия път и на 9 ти ден да сложа, но изписана от лекар.
Аз вече съм в 26 седмица и се надявам да изкарам поне още 10, с многоплодна бременност всяка седмица си е бонус. За сега съм изцяло на крак, тичайки след 2 годишно човече, което не обича да стои на едно място. С първата успешна инсеминация- лежах първите два дни, именно защото вярвах, че ще помогне на успеха. Сега с втората успешна инсеминация, нямах този шанс 😂 Прибрах се от процедура и се почна тичането по детето. Важното е в мислите си да сте спокойни Simple Smile

# 181
Здравейте отново, момичета Simple Smile следващата седмица ми предстои 1вото инсе. Направих микробиология и току що излязоха резултатите - не много добри - стафилококова инфекция . Днес ми е 2ри ден на Фемара. Възможно ли е този месец да прекратим процедурата заради тези резултати? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 12:33 от Hrisi_gb

# 182
Здравейте отново, момичета Simple Smile следващата седмица ми предстои 1вото инсе. Направих микробиология и току що излязоха резултатите - не много добри - стафилококова инфекция . Днес ми е 2ри ден на Фемара. Възможно ли е този месец да прекратим процедурата заради тези резултати? Някой да се е сблъсквал с подобен проблем?
Здравей , най-вероятно ще прекратят процедурата докато няма чиста микробиология.🙂

# 183
Аз имах нечиста микробиология, назначиха ми полижинакс, не я отмениха, даже и забременях. Пишете на вашия лекар.

# 184
Аз да се разпиша с 4та неуспешна процедура Sad . Но ще сменим подхода (пак) и ще пробваме пак…

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 12:09 от yanamm

# 185
Не можах да издържа и днес пуснах кръвен.10ти ден след инсе.
Има ли някаква надежда🥺🥺🥺

# 186
Здравейте! Искам да попитам дали за втора инсеминация се пускат пак изследванията който се правят и за първата? Благодаря предварително!

# 187
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам дали за втора инсеминация се пускат пак изследванията който се правят и за първата? Благодаря предварително!
Микробиологията може би ще трябва да я повторите ( + партньора), защото тя е с валидност 30 дни. Останалото е цитонамазка – в срок на валидност (стандартно 1г.) ; Хепатит B и С, СПИН, Сифилис – до 3 месеца преди процедурата (+ партньора).

yanamm, 5 ми изглежда като късметлийско число! Innocent Успех и не губи надежда!

Аз се записвам официално като спонтанно забременяла след неуспешните ми инсета. В събота си направих кръвен тест, който показа ЧХГ 2856Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
В петък съм на преглед и много се надявам всичко да е наред! Heart Exl

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 11:42 от elysia

# 188
Подкрепям мнението на Еlysia, че най-вероятно ще трябва микробиология нова и за двамата, другите неща би трябвало да Ви важат.

Еlysia,  на теб честита изненада и безпроблемно до финал!

yanamm, не се отчайвай, ще стане. Понякога на чудесата им трябва малко време, за да се случат. Не губи кураж!

# 189
Благодаря ви 🤗! Да, дано 5 да е късметлийското ми число 🥰🤞🏼.

@elysia: оооо, честито Simple Smile!!! Каква хубава новина Simple Smile!!! Лека и успешна бременност ❤🥳🌸!!

# 190
Честито на всички момичета, които се похвалиха🌸
Аз се разписвам с втора неуспешна и днес започвам пак Фемара.

Зачетох се за микробиологията, но ние правихме само първия път, нашата лекарката за сега не е пускала други, което малко ме изнерви, защото всички споделяте тук, че всеки път правите . Понякога с това “претупване” се изненадвам(в Токуда ходим, ако някой пита😀).

# 191
Честито на всички момичета, които се похвалиха🌸
Аз се разписвам с втора неуспешна и днес започвам пак Фемара.

Зачетох се за микробиологията, но ние правихме само първия път, нашата лекарката за сега не е пускала други, което малко ме изнерви, защото всички споделяте тук, че всеки път правите . Понякога с това “претупване” се изненадвам(в Токуда ходим, ако някой пита😀).
И на мен не са ми пускали преди инсе.

# 192
Благодаря ви за отговорите! Успех на всички ви 🍀🍀🍀

# 193
Здравейте, някои бил ли е при някой от тези доктори и кой бихте ми препоръчали? Откриха ми полип, за съжаление и трябва да се махне…

Др. Димов, Салвебис
Др. Иванов, Софиямед
Др. Даскалов, Св. София
Др. Спасов, Шейново

Благодаря!

# 194
Здравейте и от мен!
Лека бременност и прекрасен финал на всички бъдещи мами!
Следя темата от известно време, всъщност откакто се установи, че ще прибегнем до този метод на асистирана репродукция.
Днес беше първата ми инсеминация и ще стискам палци да ни се получи. Лекаря ме остави малко да полежа и каза, че всъщност няма нужда от много лежане, че движението помага всичко да си дойде на мястото... Сега остава да чакаме и да се надяваме, че ни се е получило! Успех на всички и дано скоро си пишем в темите за бъдещи мамчета!🤗

Общи условия

Активация на акаунт