Предстои ми инсеминация - тема 33

• 44 182
  • 792
  •   1
Отговори
# 675
И аз бях в Надежда и почаках мисля повече от две седмици. Със сигурност ще ти се обадят, но сега преди празниците сигурно ще е сложно, защото всички си взимат отпуски, другите ги заместват и е натоварено, макар че и избягват да почват процедури по това време на годината. Все пак трябва да те вместят в нечий график, а там наистина потока е огромен. Бяха ме разпределили при лекар, който не исках и съответно когато ми звъннаха потърсих час за друг и отново си почаках доста. Важното е, че накрая в рамките на 5 месеца постигнахме положителен резултат - насочила си се към най-правилното място и се надявам, че чакането ще си заслужава и съвсем скоро ще се увенчае с успех и при теб!
Клиника Надежда. Попълва се една анкета и пише, че специалисти ще разгледат анкетата и ще се свържат с мен до две седмици за първоначален преглед. Като при попълване на анкетата си има изследвания, който трябва да направиш и да занесеш. И аз си чакам, защото са го написали хората, че ще се свържат с мен и щом са го написали си мисля, че трябва да бъде изпълнено.

# 676
Благодаря момичета за отговорите ❤️. Днес ще си пусна изследванията по време на МЦ и ако всичко е в референтните граници ще се обадя сама и ще помоля за час другата година, щом след това всичко става бързо. Защото съм учител и предпочитам да правя процедурите към края на учебната година. Така че аз не бързам за самия преглед (бързам и всичко искам да стане на момента, ама нали е невъзможно това), просто искам да знам, че имам час. А и имам да сваля няколко килограма, та предпочитам да ги сваля тях, защото съм в риск от гестационен диабед.

# 677

Здравейте, милички! Днес повторих теста с 48 часа разлика.  Какво мислите за резултатите? Имам само 1 ден закъснение на МЦ

# 678
Nerimann, на мен ми изглежда като за "Честито"!  Simple Smile предколедно чудо

Може ли да разкажеш повече за самата инсеминация - колко фоликула бяха, спукани ли бяха към момента на процедурата и имаше ли нещо специфично този път?

# 679

Здравейте, милички! Днес повторих теста с 48 часа разлика.  Какво мислите за резултатите? Имам само 1 ден закъснение на МЦ
Съветвам те да си пуснеш пак след 48 часа да видиш как върви. Не се е удвоило, но нашите организми не са програмирани все пак. Стискам палци след 2 дни да се похвалиш с тлъсто ЧХГ

# 680

Съветвам те да си пуснеш пак след 48 часа да видиш как върви. Не се е удвоило, но нашите организми не са програмирани все пак. Стискам палци след 2 дни да се похвалиш с тлъсто ЧХГ
Как така не се е удвоило? Предният път ми беше 35, а сега е 65 ?

# 681

Идеален ти е резултатът. Стискам палци да продължи да си се покачва и след 9 месеца да гушнеш здраво пухено бебенце. Тихичко честито от мен 🤗

# 682
Ако искаш  пусни си двата резултата в темата "Стойности на ЧХГ". Там момичета та са доста запознати и те ще ти дадът по добри отговори от нас Simple Smile Аз ти стискам палци за пухкав финал

# 683

Идеален ти е резултатът. Стискам палци да продължи да си се покачва и след 9 месеца да гушнеш здраво пухено бебенце. Тихичко честито от мен 🤗
Много благодяря! Стреснаха ме малко, а не искам да се притеснявам сега. Дано всичко е наред ❤

# 684
Мисля, че резултата ти е съвсем в реда на нещата.
Коментар по тия хормони. 3 ден от МЦ са ми.

# 685

Всичко е в референтите стойности и не е близо до границите. Изглеждат ми супер.
Хубаво е ако ги сравняваш с други лаборатории да гледаш и съответните реф. стойности - понякога може да има разминавания и да не са съпоставими.

# 686
Инсулина е много висок, спешно посети ендокринолог

# 687
  • София
Nerimann, тихичко честито и от мен! ЧХГ-то се е удвоило, тепърва ще се увеличава! Може да пуснеш контролно още веднъж след 2 дни, а след 10 дни - на преглед за плодно сакче!
Да ви се похваля, че на 17.11 се роди моето предколедно чудо Кристоф, около 3 седмици преди термин. Когато стартирах тази тема тук, не очаквах, че тази година ще имам щастието да гушкам бебчето си, но ето че то вече е факт! Не спирайте да вярвате, момичета, и вашите чудеса скоро ще дойдат!

# 688
Nerimann, тихичко честито и от мен! ЧХГ-то се е удвоило, тепърва ще се увеличава! Може да пуснеш контролно още веднъж след 2 дни, а след 10 дни - на преглед за плодно сакче!
Да ви се похваля, че на 17.11 се роди моето предколедно чудо Кристоф, около 3 седмици преди термин. Когато стартирах тази тема тук, не очаквах, че тази година ще имам щастието да гушкам бебчето си, но ето че то вече е факт! Не спирайте да вярвате, момичета, и вашите чудеса скоро ще дойдат!

Честита радост! Много радост да ви носи, много се радвам за вас! Нека бъде живо и здраво мъничето 🫶🏻
Благодаря и аз, дано се удвоява още повече, защото малко ми е притеснено 04.12 - 35,86 и 06.12- 65,62, а не е 70 и някои дами писаха че не се е удвоило с точност 😔

# 689
Честита радост, Лейди Роуз! Heart

Общи условия

Активация на акаунт