Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 298
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Не той, Лайт Блу си е прекрасен парфюм, но на мен ми става лошо от него. Иначе и аз искам точно този флакон, но и децата, ако носят пак не ми е добре.
Топло, топло му трябва на Роджата и цъфти. Наистина е много много хубав за мен.❤
Ще вадя утре пробите, то се е видяло.

# 346
Не той, Лайт Блу си е прекрасен парфюм, но на мен ми става лошо от него. Иначе и аз искам точно този флакон, но и децата, ако носят пак не ми е добре.
Топло, топло му трябва на Роджата и цъфти. Наистина е много много хубав за мен.❤
Ще вадя утре пробите, то се е видяло.
Щом ти става лошо, разбираемо е да не ти се говори за него. 😉И аз имам всеобщи любимци, които мен до гадене ме докарват.
Но Лайт Блу ми е стара и преждевременно прекратена любов. 😀 А и на мен стоеше страхотно, дано и този е така. Ще споделя като дойде.

# 347
Пробвах този днес в Лили - изключително приятен и топъл, замислям се за покупка дори. https://www.fragrantica.com/perfume/Furla/Meravigliosa-76697.html

# 348
И при мен reckless, есенцията е доста нетраен, или по скоро не сияжен, превръща се в скинс Сент много бързо, макар да не съм го тествала на топло. дори обмислям да си го взема в нормалната версия.....

# 349
Аз имам Reckless edp - при мен той също седи близо до кожата. Трябва обилно поливане за да носи някакъв шлейф и да го усещам повече време. Носих го няколко пъти и съм го забравила. Не тая големи надежди, че на топло ще е по-траен Grin

# 350
Добро утро! Ако някой познава Born In Roma Coral Fantasy на Валентино, моля да сподели. Всъщност с търсачката успях да намеря само едно мнение за този парфюм, а бих искала да прочета и още. На марката съм пробвала единствено Voce Viva и не ме впечатли.

# 351
Coral Fantasy е смес между плодов шампоан и L'Imperatrice. Чуден е за много топло време - аз си го държа на бюрото и като искам да се освежа, се пръскам. Simple Smile

# 352
Девин, за нормалните стари шишенца говориш, нали? Жалко, но благодаря за мнението, в такъв случай ще си спестя покупката. Харесвам идеята на LDBS но ми идва твърде сладковат и на моменти ми ухае на един деветдесет арки импулс, затова Реклес беше откритие, същото нещо, но балансирано и елегантно. За съжаление на roja пък явно се губи присъствието на аромата.... няма пълно щастие

# 353
Солена Луна, да, старите шишенца, ето го:

Иначе аромата е красив и стои елегантно.

Аз съм на вълна новите ми придобивки. Bottega Veneta Illusione, който пасна на точно това, което търсех напоследък, спокоен и класен парфюм, може да ми стане signature scent Simple Smile
Другият е Galop d 'Hermes, все му се канех и дойде и неговия ред. С него замествам Kelly Caleche, който повече не мога да нося. Този ми е съвършен, прекрасна благородна кожа, омекотена от розата и шафрана и олекотена от резливата дюля. Натуралистично звучи и не ми дразни носа, което ми е много важно.

Последна редакция: вт, 02 май 2023, 14:56 от Dewi D

# 354
Момичета, някой случайно има ли впечатления от PURE WHITE от ASDAAF

https://scentoftheeast.com/p/pure-white-%d0%be%d1%82-asdaaf-100m … 0%be%d0%b4%d0%b0/

Траен ли е, много ли е тежък? Имат щанд само в София, а аз не съм от София и няма как да го помириша, а една позната скоро ми го похвали.

# 355
Coral Fantasy е смес между плодов шампоан и L'Imperatrice. Чуден е за много топло време - аз си го държа на бюрото и като искам да се освежа, се пръскам. Simple Smile
Благодаря, звучи като приятен и непретенциозен летен парфюм.

# 356
  • Бургас
Нямам нищо от Лайт Блу серията.Най- много харесвам Форевър с тези бели цветя, а и при мен е много траен.Обмислям да си го купя,но първо чакам новото издание да пробвам и него.Монтал, ще се радвам да разкажеш за него и доколко прилича на първия издаден.

# 357
И аз се интересувам от най новия Light Blue.
Много харесвам Sun и Italian Love версиите. Ако новата не ми хареса ще повторя една от гореспоменатите две.

Не знам дали е тук мястото да се похваля, но сърце не търпи. Днес е при мен, плюс 3 красоти от размяна.
Скрит текст:

# 358
  • Germany
Новият Лайт блу си е точно оригиналът в прекрасна бутилка! Ако харесвате първата версия, ще харесате и тази. Аз не намирам никаква разлика.
Пробвах и новият Fame Blooming Pink Paco Rabanne - взрив от сладко манго и ванилия! Много хубав, ако харесвате сладки и плодови аромати. Харесва ми много повече от първата версия. Много е симпатичен.
Парфюм за деня Cherry Ink Lorenzo Pazzaglia

# 359
влюбих се в красивата бутилка на Лайт Блу, даже проверява дали не е рефилабъл, за да ползвам само бутилката.

Общи условия

Активация на акаунт