Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 293
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Не знам как се нацелихме, но от 3 дни му се чудя на чаения L'Erbolario:

https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Foglie-di-Te-67512.html

някой може ли да каже малко за него? По принцип харесвам Wulong Cha, но с чайчетата на кака Елизабет (Ардън) не се разбирам особено. Пробвала съм White tea и Green Tea, но не и фланкърите им.

# 376
Юбилейни парфюми 45 години L'Erbolario

# 377
  • Не съм от тук и съм за малко
Не знам как се нацелихме, но от 3 дни му се чудя на чаения L'Erbolario:

https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Foglie-di-Te-67512.html

някой може ли да каже малко за него? По принцип харесвам Wulong Cha, но с чайчетата на кака Елизабет (Ардън) не се разбирам особено. Пробвала съм White tea и Green Tea, но не и фланкърите им.
Този зелен чай е хубав, много ми допада. Не намирам голяма прилика със зелените чайове на Елизабет Арден, кото не харесвам. Любимият ми зелен чай е на Ив Роше, но е спрян и за да си го пазя, пръскам този.

# 378
Знаете ли дали минитата на L'ERBOLARIO са със спрей?

# 379

не виждам причина да са без, даже на снимките се виждат

# 380
Всички минита на марката, са със спрей, Марианка! Heart

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 13:05 от Magda Dimitrova

# 381
Да, със спрей са. Имам 2

# 382
В момент на умопомрачение се сдобих с Kirke 🙈 не го бях тествама досега, но мнооого ми хареса и отнесох една бутилка. Много съм щасглива.

Пробвах и Mancera French riviera, но нещо не ми допадна, прекалено цитрусов за мен.

Набелязала съм си и Boucheron Feve tonka за проба, но го нямаше.

Хубави празници, момичета!

# 383
  • Пловдив
Здравейте.Тази сутрин в Лили дрогерия пробвах на блотер Furla Irresistible.Много ми хареса.Не знам как ще е като трайност.В пирамидата няма липа, но на мен много ми напомня за липа.Ако някой има парфюма моля да сподели дали само аз усещам липов цвят и каква е трайността.

# 384
Аз си взех последно ето този парфюм:

Не можах да открия Lattafa Khamrah или Kismet Angel Maison Alhambra и за това купих Montage Intense Grandeur Elitte.
Пробвах оригиналния Angels' Share от Kilian и много ми хареса, но цената не е в моите възможности, за това се спрях на клонинг. Всъщност и трите посочени клонинги са производство на Латафа.
Разбивката на Montage Intense Grandeur Elitte отговаря точно на Angels' Share от Kilian.
Връхни нотки: коняк
Средни нотки: канела, боб тонка, дъб
Базови: пралини, ванилия, сандалово дърво
Купих го от: https://ambra.bg/index.php?route=product/product&product_id=12378
Много съм доволен!

# 385
Не можах да открия Lattafa Khamrah

Още го има в германския им магазин - https://lattafa.de/parfuemprodukte/lattafa-perfume-khamrah-eau-de-perfume-100ml/

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 20:41 от chilko

# 386
Добро утро и честит празник.
Пробвах Chanel  No 5 L'eau и много ми хареса как изсъхва на кожата... Може ли да ми кажете дали си приличат с Chanel No 5 Eau Premiere, и кой е с по-добра трайност? Кой е с по-леко изразени алдехиди и с по-мека , сладка, пухена база?
Приличат ли на Allure линията според вас?

Отделно , ще се радвам да чуя дали Coco или Coco Noir ,според вас, е по-удачен за подарък за 30 годишна жена?

# 387
Имала съм и двата. L'eau е по лекият, Premiere е по сапунест и силен.

За подарък аз лично бих взела Noir, но това е лично предпочитание. Ако дамата харесва леки парфюми би бил удачен. Ако харесва по натрапчиви, присъствени и силни тогава класическия Coco.

# 388
  • Бургас
Честит празник, парфюмни! L'eau е по- лек, по- въздушен и прозрачен, аз бих взела него.Премиер е по- труден за мен.Нищо общо нямат и двата с Алюр.За подарък не бих взела нито Coco, нито Coco Noir.Аромат за днес BDK Pas ce soir Gift Heart

# 389
Според мен Coco Noir е по-подходящ за подарък, ако не познавате добре вкуса на получателя. Някак по-лек и съвременен е, докато EDP си е ретро.

Общи условия

Активация на акаунт