Парфюмни размисли и страсти - 283 април 2023 г.

• 94 275
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Нося Mancera - Hindu Kush, Montale - Oud Tobacco, Honey Oud, Tom Ford - Noir Extreme, Brecourt - Subversif, CK Shock One For Him, Rammstein - Kokain Black Intense, кожата ми ги прави доста по-сладки, от колкото седят върху мъжка кожа.

# 436
Момичета, имам леко странно питане, за разнообразие Grinning имате ли мъжки парфюми, които носите и харесвате?
    Issey Miyake - L'eau D'Issey pour Homme
    Lubin - Upper Ten (for him)
    Morph - Vapor
    Dior Homme Parfum

# 437
Здравейте!
Dez е отговорила изчерпателно, но ще споделя и моето впечатление.
Athena, оценявам всички предишни LVEB, но не успях да харесам никой върху себе си, заради една особена сладост, която не ми стои добре! Iris Absolu е съвсем различен! Влюбих се, но на това не може да се разчита! Намерих си проба и го харесвам все повече! Не усещам смокиня, може би "намек"... сигурно е в много добра "поддържаща роля"! Жасминът е в чудесна "доза". Има нещо влажно и землисто, но много хубаво... Ирисът ми е трудна, но любима нотка, ако си "допднем", а тук е така. Усещам пачули, но аз харесвам. Композицията е прекрасна, според моя вкус! За мен е за хладно и студено време. Зимата се завърна и от два дни много ме радва този парфюм! Аз ще почакам да се появи на добра цена. Ако не ти е "спешен", изчакай да го пробваш. Вчера ходих (за пореден път) до L'Erbolario и пробвах Dolcelisir от "извънредните", който, въпреки името си, не е сладък колкото очаквах.
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Dolcelisir-11238.html
Много красив и траен парфюм. Първо ме разколеба нещо накиселяващо, но отмина бързо. Ако не трябваше да се въздържам, вече щях да го имам. Знаех за ремонта на Delirium в Paradise, но не знаех, че магазина е преместен? Там ще ходя по други "въпроси", за които ще ви споделя...
Пожелавам ви хубав ден! Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 11:34 от Magda Dimitrova

# 438
  • Sofia
Тези дни пробвах нови аромати и най-много харесах едно Готие в черна бутилка. Потърсих го в нета и се оказа мъжки Scandal le parfum. С много тонка, прелестен и топъл и дълбок аромат.

# 439
Oud tobacco и аз съм си го запланувала за покупка. Много ми хареса, но ще е по-нататък. Определено си го представям зимата.

Тези дни се замислих. Най-много комплименти получавам за парфюмите на Montale и Mancera.
Страшно много хора ме питаха за Arabians tonka и Dark purple на Montale и Aoud line на Mancera.
Aoud line май ми е най-любим.
През топлия и слънчев уикенд се наслаждавах на Kirke😍

# 440
Мъжки, любим аромат, с който даже се омъжих - Живанши Пи ❤️
Дами, препоръчайте ми дамски аромат с лавандула(освен Либре и Мон Герлен) 🌺

# 441
Eva Ilkova 708937 - благодаря за включването, на Рамщайн ароматите от много време съм ги загледала, но уви май няма къде да се пробват. Subversif Brecourt много ме заинтригува заради смокинята (вече съм на сайта им Sweat Smile)

MariyaNi L'eau D'Issey pour Homme е чудесна идея. Благодаря ви и на вас!

Karen това с тонката звучи чудесно, особено ако е осезаема. Любим ми е на JM - Myrrh & Tonka, който също масово казват, че е абсолютно мъжки.

tamar Мерси! Отива задължително в списъка за проба. По пирамида изглежда.. еха.

За Монталите и Мансерите много тактично вече ги заобикалям - за моя нос са много натрпчиви и синтетични, а мускусите им ме у-б-и-в-а-т. Не знам как го постигат, само с тях ми се е случвало.

SOTD: Serge Lutens Parole d'Eau - очаквах повече, мирише на борова сауна, но без опушено. За дъждовните дни вкъщи е много уютно, но не съм убедена, че искам да мириша така навън. От скоро ми е, така че ще видим на по-топло как ще е.

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 19:03 от Mikaaa

# 442
Мъжки, любим аромат, с който даже се омъжих - Живанши Пи ❤️
Дами, препоръчайте ми дамски аромат с лавандула(освен Либре и Мон Герлен) 🌺

Naxos и Lira на Xerjoff?
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/XJ-1861-Naxos-30529.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Lira-11801.html

Как можах да забравя Shalimar Philtre! Толкова комплименти отнесох с него миналото лято!
https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Shalimar-Philtre-de … Parfum-62811.html

# 443
  • Пловдив
Здравейте. По повод повдигнатия въпрос дали дамите ползват мъжки парфюми - купих си след случайно тестване Nicos Sculpture edt   и смятам да го нося лятото , , харесах и Cartier edt и ако го намеря на хубава цена ще го купя.
Любимият ми лавандулов аромат с голяма трайност и прохладно излъчване е Obsessed Calvin Klein.

# 444
Моля за съвет:  Paco Rabanne 1 Million Royal  или 1 MILLION ELIXIR PARFUM за подарък на абитуриент - любител на 1 Million EDT. Харесах цените в Делириум.

# 445
  • Sofia
Моля за съвет:  Paco Rabanne 1 Million Royal  или 1 MILLION ELIXIR PARFUM за подарък на абитуриент - любител на 1 Million EDT. Харесах цените в Делириум.

Предлагам да погледнете PACO RABANNE 1 MILLION LUCKY. Прекрасен за млад мъж, доста траен, нищо, че е EDT.
Ще е подходящ и за предстоящите сезони.

# 446
  • The Evergreen State
Благодаря ви момичета, ще ги мисля още La Vie Est Belle. Нищо не ми е спешно, дано успея да ги открия за тест някъде, ако не ще действам по вашите описания и интуиция.

Днес с La Petite Robe Noire EDP, вкусни черешки и пачули около мен.

# 447
  • Бургас
Само аз ли не съм очарована от Silk Destiny Novellista? Не че имам поглед над нишови парфюми, но малко от малко да беше ме грабнал, че да му дам шанс.. мирише ми на препарат за баня с лимон.

# 448
Novellista с нищо не блестят. В тази тема беше нашумял Saffron Whisper. Добре че го пробвах, и не го взех насляпо.

Аромат за деня:
LVEB Florale - клон с нежна фрезия и бонбонки виолетки.

# 449
  • There I was on a July morning
Момичета, имам леко странно питане, за разнообразие Grinning имате ли мъжки парфюми, които носите и харесвате? Ясно е, че полът е субективен в света на парфюмите, но ме интересуват миризми, които са маркетирани за мъже, но и нежните дами носят. Аз разносвам Авентуса на ММ и Encre Noire (наслоен с нещо обикновено, но и "ей, така"). Имате ли и вие подобни "залитания"? Момчета, кои ваши парфюми ви се струват удачни и за дама?
Не обичам да нося мъжки парфюми върху себе си. Трябва да са поне унисекс, с дамски уклон. Но, ей така за разнообразие - с удоволствие бих носила Dior homme intense, само той е приемлив за мен.

Общи условия

Активация на акаунт