С какво ви дразнят комшиите?

• 45 463
  • 579
  •   1
Отговори
# 375
хора според мен не влизайте в личностни конфликти и не въвеждайте децата . те ще го запомнят не добре.

# 376
  • София
Децата така или иначе се разстройват и се обръщат към най-близкия си за помощ. Какво, да ги отсвирим да се оправят сами ли?

# 377
Можете да възпитавате само своите деца,не чуждите.Прекратете всякакви контакти и обяснете на детето защо.
Ако не ви послуша ,да си сърба попарата.Утре в живота ще среща всякакви хора,не само мили и добри,а и откровенно злонамерени.
Ако не покажете от сега как да се справя,ще страда повече.

# 378
  • София
Докато се затичам да затворя вратата от скарата.. то минала и златната и сребърната вода.. загубена кауза.

# 379
HENA, за съжаление или за радост, това е един перфектен момент да научите детето си на това какво НЕ трябва да се позволява на отсрещната страна, била тя приятел или дори гадже.
Говорете свободно с дъщеря Ви и обяснете кое във вашите познати ви тревожи. Нека детето също каже кое в държанието им не ѝ харесва. Завършете разговора с въпрос към нея: "Ти искаш ли да имаме такива приятели и да се чувстваме по този начин всеки път, когато се виждаме с тях?.
Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто си иска, включително и г*з. От нас зависи дали ще им позволим подобно отношение към нас и семейството ни.
Била съм в подобна ситуация. Научих се да 'режа' и казвам 'не' с усмивка, без да се ядосвам излишно.
Успех!

# 380
DoreMii Благодаря за съветите! 🌹
Както и на всички,които ми отговориха.
Казах,още вчера на дъщеря ми да я блокира.Одеве майката пак дойде да се обяснява и то с етърва и,но деликатно ги резнах.Етърва и тръгна да ми обяснява как били деца и т.н.Да си играят,днес сърдити,утре сдобрени.НО етърва и си идва тук два пъти в месеца за ден-два и не знае,какво е да се общува с тази жена и детето и.Както и да е!
И да,обяснявам всипко на дъщеря ми! Достатъпно голяма е да разбира какво и говоря.Също така,кое е правилно и кое не.Най-добре да се научи да не толерира такова поведение.Казах и да запомни едно: Ако някой (независимо кой,приятелка,приятел,гадже) се държи зле и се извини! Дай му един шанс,но ако после продължава със същото държание.Няма смисъл да остава с този човек.Той няма да се промени.Опитвам се колкото мога и знам от личен опит да и предам мъдрости,съвети,да я поуча.За мен най-важно е да бъде искрена,честна и справедлива.Много държа на тези качества.Не ме  е лъгала до сега и ми споделя всичко.Надявам се да продължи да е така.

# 381
Аз в случая не мога да разбера едно, защо подяволите все още я допускаш до вратата тази.

# 382
HENA, за съжаление или за радост, това е един перфектен момент да научите детето си на това какво НЕ трябва да се позволява на отсрещната страна, била тя приятел или дори гадже.
Говорете свободно с дъщеря Ви и обяснете кое във вашите познати ви тревожи. Нека детето също каже кое в държанието им не ѝ харесва. Завършете разговора с въпрос към нея: "Ти искаш ли да имаме такива приятели и да се чувстваме по този начин всеки път, когато се виждаме с тях?.
Всеки е свободен да бъде такъв, какъвто си иска, включително и г*з. От нас зависи дали ще им позволим подобно отношение към нас и семейството ни.
Била съм в подобна ситуация. Научих се да 'режа' и казвам 'не' с усмивка, без да се ядосвам излишно.
Успех!
хубав и мъдър пост

# 383
Одеве майката пак дойде да се обяснява и то с етърва и,но деликатно ги резнах.
*ĤĚŇĂ*, добронамерено ти казвам, че даваш пример за деликатност и мекота, който дъщеря ти попива, но с агресивни скандалджии това не е начинът. Деликатността не е в твой плюс. Позволила си съседката да ти държи тон, позволила си да ти звъни и да се оплаква на теб от дъщеря ти, да ти идва на вратата, а отгоре на това да повишава тон на дъщеря ти и да й държи сметка с кой си играе. Да, чужди деца не можеш да възпитаваш, не е и твоя работа, нейната дъщеря не можеш да промениш, но възрастен човек няма право да идва, да вика на дъщеря ти и да й държи сметка, всъщност тя няма право да говори с нея. Ако успееш да обясниш на съседката с правилия тон какви последици може да има за нея, ако отново тя или лигличката й доближат дъщеря ти, ще бъде много по-добър пример за дъщеря ти, а и по-полезно за собственото ти спокойствие. Трябва да й вземеш страха, така че самата трябва да забрани на дъщеря си да търси твоята. Ако не можеш да им вземеш страха, викни мъж/брат/приятел.

# 384
  • София
Утре чакай баби и дядовци+ учинайки и шуренайки
Леле, тия са доста нагли. Определено на детето ти не му трябва да общува с тяхна издънка

# 385
  • София
Със секс ме дразнят. Не че го правят, а че го правят по 1 час, три пъти на ден, сутрин, обед и вечер. Тия хора не рАботят ли? На обяд що са вкъщи? Вече не им ли се спи от грижи по децата и умора....ама не, те шляп-шляп, и така 1/8 от времето през денонощието! Wink

# 386
Хоумофис.

# 387
Със секс ме дразнят. Не че го правят, а че го правят по 1 час, три пъти на ден, сутрин, обед и вечер. Тия хора не рАботят ли? На обяд що са вкъщи? Вече не им ли се спи от грижи по децата и умора....ама не, те шляп-шляп, и така 1/8 от времето през денонощието! Wink
Ами дразни ги и ти. Както казва Алф Simple Smile

# 388
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хаа, преди няколко месеца имаше едни наематели над нас, и доста често, след 18.00 - 18.30 се почваше...
Мацката доволно стенеше и вокализираше😆 Но се изнесоха.

# 389
  • София
Хаа, преди няколко месеца имаше едни наематели над нас, и доста често, след 18.00 - 18.30 се почваше...
Мацката доволно стенеше и вокализираше😆 Но се изнесоха.
Пускаш по тв някой канал XXX на макс и се изнасяш от къщи.

Общи условия

Активация на акаунт