С какво ви дразнят комшиите?

• 44 873
  • 579
  •   1
Отговори
# 435
Каква изгода има тази жена от теб, Бимбо?!
Защо и’ е да ти подслушва телефонните разговори с устройство, те с кого са, че са и’ толкова важни?!
Говорила с мъж съсед, с който ти също.
Ами и аз се поздравявам със съседите, говоря с тях и изобщо не следя кой друг по същия начин контактува, общува с тях.
Наистина, или ти самата или с нея имаш/имате проблеми от съвсем друго естество.
Мен ме дразнят единствено съседите/комшиите клюкари….ама тези, които си врат носовете навсякъде и клюкарят, просто самоцелно.
Не сте запознати с моята ситуация. Не очаквам много да ме разберете. Аз нямам проблеми с нея. Никога не ме е интересувала. Никога не ме е вълнувала. Всичко започна от някакви дреболии, в които тя се вкопчва и все нещо иска да дели с мен. Чувала съм за себе си от нея как ако станело нещо с нейните деца, тя щяла да направила и на мен да ми се навреди. Това за подслушването го казах леко иронично.  Ще съм щастлива някой ден животът д сме отърве от нея и да живея живота на мечтите си.
А теб какво дразнят те, че си клюкарят. И какво ти пука, че клюкарят. Въобще не ме вълнува кой какво клюкари. Видяла съм ги че тези хора не подлежат на дресировка така да кажа. Те си карат под своята си и никога няма да се променят.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 18:27 от bimbo66

# 436
  • При семейството си
Да, определено ми е трудно да Ви разбера.
Нямате проблеми с въпросната, не Ви вълнува и интересува, но….ще сте щастлива животът да Ви отърве от нея и чак тогава да заживеете живота на мечтите си.

# 437
 Ще съм щастлива някой ден животът д сме отърве от нея и да живея живота на мечтите си.
Стой и чакай неволята...
Ако ти е толкова голям проблем, премести се, не вярвам да те последва.

# 438
Моя съсед си е направил стая за спортуване, купил си е тежести, НО обича да тренира късно. И всяка вечер в детската стая се чува как изпуска тежестите, местене на някакви неща. Много е неприятно и почти ежедневно буди бебето със силен истеричен плач. Води ли сме разговори на тази тема ама нищо, всеки път като го чуе да плаче прекратява тропането до следващата вечер. 🥲

# 439
Имам чувството, че моята съседка си пази торбичка с боклук, за да може да излезе в стратегически момент, когато види съседи да говорят пред блока. Умира да разбере всякакви клюки и не пропуска да се класира, уж че си хвърля боклука. До едно време много ме стресираше, че ме дебне, докато осъзнах със съжаление, че няма вече на кого да ме порти.

# 440
Чувала съм за себе си от нея как ако станело нещо с нейните деца, тя щяла да направила и на мен да ми се навреди.

Тоест, ти си заплашвала нейните деца, и тя е отвърнала също със заплаха?

# 441
Има една девойка в съседния блок, която ми скъса нервите цяло лято.
Всяка вечер събираше гости и седяха на отворен прозорец да си лафят и подвикват, надвиквайки силна музика (разбирайте свирепи кючеци). Блокът е перпендикулярен на нашия и е много близо - чува се и се вижда всичко. Когато няма гости си пуска музика и пее (вие като ранен слон) отново на прозореца.
Спрях да излизам на балкона да пуша или пийна коктейлче на масичката ми, защото съм винаги озвучена, а освен звук имам и гледка - пеейки, върти кИчеци по сутиен и гащи. 😂

# 442
  • По света и у нас
В София сме в стара кооперация и ако сте виждали колко близо са балконите и как се гледа всичко в съседите - можете да си представите как се живее. Та, има една мацка - трябва да е на 53-55, тя израстна срещу нас, с майка си,  хубавица е и пищна. На времето майка и живееше там и си ходеше по нощница и пенюар, ( жената почина Бог да в прости), сега дъщеря и е същата работа но по- красива и знойна.
Та тя си седи на закрития балкон по бельо и си пуши, позабулила си е  балкона - малко като будоар прилича. И баща ми който скоро ще навърши 75, май се мотка наоколо уж готви и той на нашия балкон, но всъщност да воайорства. После ми обяснената какво се случва там и казва - “и  седи нарочно по сутиен и после влиза навътре в апартамента и се разхожда гола, уж забулено пък, а всъщност нарочно е оставила завесите и да не закриват напълно нещата. “
(Мисля че този тип живот в центъра на София, поддържат възрастните хора живи по- добре от всеки старчески дом)
Там в същата тази кооперация  - всяка сутрин някакъв мъж прави секс доста шумно и продължително (от 2 години го чувам)   - в началото си мислех, че някакво животно си квичи, като морж или тюлен - не е типичното пъшкане.

# 443
Тази мома, моята съседка, не е пищна, а по-скоро едра, 1,55, над 100 кила сигурно. И аз мисля, че нарочно танцува на прозореца вечер полугола на вдигнати щори и пусната лампа.
Нищо не казвам, у тях си е, може да си прави каквото си иска. Може даже да каже, че ние я гледаме. Но толкова привлича внимание светещия прозорец на няколко метра и друсащо се тяло, на фона на някаква музика с текст " всички мъже са ми в краката, не мож да намериш по-добра, завиждате ли ми и т. н."
Аз си обръщам стола колкото се може странично, за да не гледам централно, ако се намирам на балкона, точно когато започва участието. Мъжът ми и синът ми обаче, понякога като чуят повече джабала, излизат да видят шоу. Даже се базикат, че за какво вдига толкова шум, язък ако никой не и обърне внимание. 😉😂

# 444
"Моите", новите са топа на топа. Викане пъшкане, мисля "ххх.сом" да викам. Най-лошото е, че сега "зимата" пак ги чувам, а съм със затворени НОВИ прозорци. Страшно е. Може би, да продам къщата.

# 445
ПриМадона, има ли някой апартамент за продажба в кооперацията?

# 446
  • По света и у нас
Имаше но замина.

# 447
  • Down south

Не сте запознати с моята ситуация. Не очаквам много да ме разберете. Аз нямам проблеми с нея. Никога не ме е интересувала. Никога не ме е вълнувала. Всичко започна от някакви дреболии, в които тя се вкопчва и все нещо иска да дели с мен. Чувала съм за себе си от нея как ако станело нещо с нейните деца, тя щяла да направила и на мен да ми се навреди. Това за подслушването го казах леко иронично.
Казваш, че се е нанесла в жилище в близост до теб, за  да е в течение на това, което правиш?
"Леко" стряскащо?
Щом сте си купили къща, значи сте решили проблема. Дано не тръгне да ви следва.

# 448
4та година живеем в този жилищен комплекс. Не ме дразни комшия, а не е да няма кукумявки.
Добре, може би от първия етаж бившата полицайка, вече пенсионер, от Ню Йорк,
знае мъжа ми точно в колко часа е излязъл за работа, и в колко се е прибрал. Малко ми идва крийпи...Trollface

На етажа имаме бивш адвокат (загубил лиценза) който ми е много странен, обикаля гол до кръста паркинга и постоянно псува приятелката си. Знам, че е въоражен, има стикер на вратата си, за това съм винаги мила и усмихната с него...да не ми тегли куршума за няма нищо.

На 2 рия етаж има едни виетнамци, много смърди от тях на някакви странни неща. Но не мога копче да им кажа, понеже те говорят само техния си език. Индийците до тях същата работа.

Най се имам със сръбкинята пак от ет 2, нищо че е лека жена и си търси трети мъж...
Със ямайците от нашия етаж съм на здравей/здрасти, понеже с тях сме като слънцето и луната, демек нищо общо.

Не ме дразнят комшиите, радвам се че ги имам.

# 449
  • По света и у нас
Много ти е колоритна сградата!

Общи условия

Активация на акаунт