С какво ви дразнят комшиите?

• 44 879
  • 579
  •   1
Отговори
# 420
  • Сф
Бихте ли ми казали дали трябва съседите да предупреждават, когато ще пробиват нещо с бормашина и ще вдигат шум от рано сутринта  или щом е след 8:00 часа в делничен ден не са длъжни?
По- принцип, въпрос на възпитание , когато почва ремонт да се сложи бележка. По наредба за Сф- могат - от 8 до 14 и от 16 до 22 в делнични дни. Събота , неделя и официални празници само с изричното съгласие на съседите.Т.е. ако не искате , 112 идват и спират.
* също въпрос на възпитание да почват с много шумното - къртене и тн откъм 9. Но , не са длъжни Simple Smile .

# 421
Моите работници, които ми слагаха окачения таван ми завиждаха, че съм се наспала цял ден. Много ми е интересно кой може да спи, когато в съседната стая работят бормашини и канго, а трима роми се надвикват с тях.

# 422
Дразнят ме безкрайните ремонти с къртене, прах и шум. Дразнят ме с вечната си дрямка и към момента с “изчакването” дали да се сложат с дистанционно отчитане топломери и ако да към коя фирма за топлинно счетоводство. А това поне се решава в миг, но за съжаление не индивидуално.

# 423
С какво ме дразнят комшиите веднага ще Ви кажа. Живеем с мъжа ми на първия етаж. На втория етаж точно над нас се задоми една съученичка от средното образование, с която никога не сме се обичали. В училище тя винаги преписваше от мен домашното по математика, търсеше разни момчета от мен, ровеше ми в тефтерчето да търси номера на момчета, докато бяхме ученички. Сега е абсолютно същата пача, която не се е променила. Аз гледам собствения си живот и семейство, тя непрекъснато гледа моята купичка така да кажа. Тя от момичетата, които преди в училище ходеха с доста момчета. За разлика от нея аз бях скормничка а и не така отворена като нея. Гадината продължава със същите к*ски неща от преди. Същата си е. Само че сега вече има деца. Вместо да гледа себе си все иска да подслушва какво говоря в апартамента си по телефона. Много нагло същество.мисля, че нарочно е направено така че тя да тръгне с комшията над нас. Някой ден животът ще ме раздели с тази овца, убедена съм. Като цяло мразя дразнителите и не ми допада идеята как си навират носа в чуждите работи.

# 424
С какво ме дразнят комшиите веднага ще Ви кажа. Живеем с мъжа ми на първия етаж. На втория етаж точно над нас се задоми една съученичка от средното образование, с която никога не сме се обичали. В училище тя винаги преписваше от мен домашното по математика, търсеше разни момчета от мен, ровеше ми в тефтерчето да търси номера на момчета, докато бяхме ученички. Сега е абсолютно същата пача, която не се е променила. Аз гледам собствения си живот и семейство, тя непрекъснато гледа моята купичка така да кажа. Тя от момичетата, които преди в училище ходеха с доста момчета. За разлика от нея аз бях скормничка а и не така отворена като нея. Гадината продължава със същите к*ски неща от преди. Същата си е. Само че сега вече има деца. Вместо да гледа себе си все иска да подслушва какво говоря в апартамента си по телефона. Много нагло същество.мисля, че нарочно е направено така че тя да тръгне с комшията над нас. Някой ден животът ще ме раздели с тази овца, убедена съм. Като цяло мразя дразнителите и не ми допада идеята как си навират носа в чуждите работи.

На мен ми изглежда като да си обсебена от нея. Simple Smile

# 425
  • София
И на мен така.
Живей си живота, какво те интересува кой те гледа, какво гледа и защо гледа?
Имам една комшийка аз (в съседния блок е), която непрестанно с майка ѝ висят на балкона и следят кога, къде, как, какво, защо,кой, колко, дали?
Ами... през оная работа ми е, дето я нямам.
Ха-ха, веднъж един комшия качва в колата си друга комшийка, която имаше проблем с крака, за да не ходи пеша до метрото.
Познайте: Въпросната "клю-клю" се обажда на жената на комшията да ѝ каже, че той качва другата жена в колата. После тя ни го разказваше, изпопадахме от смях всички. Тя май ѝ беше рекла" "Ми ние сме се разбрали, да си се оправя" Simple Smile
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple SmileSimple Smile

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 15:48 от Светулчица

# 426
Как разбра, че ти подслушва тел.разговори 😁

# 427
Как точно се подслушва тел.разговор от друг апартамент, ако говориш нормално?

И аз "подслушвам" съседката, която говори на високоговорител и то на терасата,  да започна да затварям прозореца, що ли?!

# 428
[
На мен ми изглежда като да си обсебена от нея. Simple Smile
[/quote]
Да, тя непрекъснато се сравнява с мен. Концентрирала си е вниманието в мен. А аз в себе си. Това ни е разликата.
Как точно се подслушва тел.разговор от друг апартамент, ако говориш нормално?

И аз "подслушвам" съседката, която говори на високоговорител и то на терасата,  да започна да затварям прозореца, що ли?!
А как точно се подслушва един разговор не знам. Има начини. Вече продават на пазара всякакви устройства, които пропускат през стените и записват разговора. Мисля, че го правят нарочно за да ми е некомфортно в апартамента, в който живеем.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 15:58 от bimbo66

# 429
  • София
Чак пък с устройство. Да не страдате от компулсивно разстройство  или мания за тревожност..

# 430
  • София

bimbo66, май забрави какво си писала преди.
Нали знаеш, че могат да се гледат старите мнения?
Тези измислени профилчета...

# 431
  • София
Ох, ако наистина вярваш, че жената се е омъжила за твой комшия  специално заради теб... за да ти подслушва разговорите през стените... посредством специални устройства... Проблемът не ще да е в нея.

# 432
Чак пък с устройство. Да не страдате от компулсивно разстройство  или мания за тревожност..
Лично аз не. Не ми е приятно как пречат на хората да живеят живота си, който им харесва. Ако беше свястна, щеше да гледаше себе си. Тя гледавсе да изкопчи изгода от мен. Затова се лепна. Хихи по същия начин е с мъжете. Като види, че говоря с някой пред блока бърза бърза да говори със същия. Манията й за мъже няма край. Съжалявам но няма все мен да ме изкарват болна и с разстройство.
Имах един приятел,  с който веднъж бях разговаряла пред блока. Няколко дена след това комшийката веднага го лепна да говори със същия. Аз тогава бях излязла на терасата си я видях и чух. По същия начин с още един. Тя мисли, че ще си ги придърпва към нея си и ще я харесват. Но не. Няма как да стане. Ето такива жени не харесвам.
Много е долно в нашата държава да живееш живот достойно и някой мисли да ти пречи. Много нагли хора. Съжалявам, но съм напълно добре. Доста хора не ходят на психолог да се прегледат. Какво търсят от мен, не я ясно.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 16:50 от bimbo66

# 433
  • София
Не ми е приятно как пречат на хората да живеят живота си, който им харесва. Ако беше свястна, щеше да гледаше себе си.

Ами ако действително издевателства над теб, то ще е, защото вижда колко навътре го приемаш. Говорила с тоя, въртяла се около оня, голяма работа. Има и такива жени. Ти нали си супер-мега 100 пъти по-щастлива и успешна? С какво ти пречи тогава да си живееш живота, който ти харесва? И ако свестните гледат себе си, ти пък какво си се вторачила в нея? Не те нападам, макар че така звуча. Просто се замисли обективно и на трети човек как звучиш с тази история, пък така по-ясно ще видиш и себе си.

И бъди сигурна, че не ти подслушва телефона през стената.

# 434
  • При семейството си
Каква изгода има тази жена от теб, Бимбо?!
Защо и’ е да ти подслушва телефонните разговори с устройство, те с кого са, че са и’ толкова важни?!
Говорила с мъж съсед, с който ти също.
Ами и аз се поздравявам със съседите, говоря с тях и изобщо не следя кой друг по същия начин контактува, общува с тях.
Наистина, или ти самата или с нея имаш/имате проблеми от съвсем друго естество.
Мен ме дразнят единствено съседите/комшиите клюкари….ама тези, които си врат носовете навсякъде и клюкарят, просто самоцелно.

Общи условия

Активация на акаунт