С какво ви дразнят комшиите?

• 44 785
  • 579
  •   1
Отговори
# 450
И аз леееко завидях! Пък аз се ядосвам на едни тарикати, дето уж се изнесоха, и не плащат сметки и общи разходи, пък мъжът почти всяка нощ си е в апартамента. Точно над нас е, та по нощите слушаме мачове. После телевизорът гърми до сутринта. Поне да беше бивш шериф/полицай или от Ямайка. Пък то... Проза. 😉

# 451
Сръбкинята да не е Цеца Величкович? Има един клип с едни силиконови зърна... един простак ми го показа... не ми излиза от акъла сега.
ПриМадона, теб не те бъркат със сръбкиня нали.

# 452
  • По света и у нас
Само сръбкиня не съм била в тоя живот, но не е късно - имам 3ма мераклии от Босна и Херцеговина, само да ми дойде музата!

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 19:50 от PriMadonna

# 453
Сръбкинята да не е Цеца Величкович? Има един клип с едни силиконови зърна... един простак ми го показа... не ми излиза от акъла сега.
ПриМадона, теб не те бъркат със сръбкиня нали.
Сръбкинята не е твой тип. Ниска е със голям силикон, от сутринта е нагримирана като баш фолк звезда. Има две чаавета и спешно търси провайдър. 

Ямайците да ви кажа не са толкова екзотични колкото звучат.  Черни, смръдливи, със плитки до кръста...поне не правят проблеми.

Забтавих да кажа за кубинците от първи етаж. Живеят сигурно 6 човека в двустаен апартамент и всеки уикенд имат гости. Не се спогаждат с лелката от Ню Йорк, обаче жквот си живеят.

# 454
  • По света и у нас
Ти в Ню Йорк ли си?

# 455
Не, южна флорида.
Освен реднеци имаме и от всичко друго, по много.

# 456
  • По света и у нас
Да това ми беше второто предположение.

# 457
  • Пловдив
Във Флорида има ли реднеци? Аз си мислех, че там е по-софистикейтид, а реднеците са от примерно средния Северозапад.

# 458
Има, как да няма. Тук има колорит. От всичко по много, и в това е чара. Но да ви кажа, от България по хубаво никъде няма.

# 459
Нямахме проблеми със съседи, до скоро...
На една площадка сме, врата до врата. Големият синковец решил да им направи беля на колата/абсолютно безпричинно и необяснимо защо, били го дразнили/ и те вместо да дойдат да ми кажат/познавам си детето и допускам, че е способен да го  направи. Детето е доста палаво и понякога измисля някоя глупост. Така или иначе при натиск от моя страна си признава/, подали жалба в полицията. Оттам казаха, че в края на месеца ще го подадат за детска педагогическа стая/белята беше голяма глупост и ни струваше 80лв/, при което бързо им оправихме щетата на колата и те си оттеглиха жалбата, но сагата тепърва започна. Писали в жалбата, че ги е страх от саморазправа от мъжа ми, което беше един вид смешно. Той никога никой не е удрял, не се е замесвал в скандали, кротък човек е. На собствените си деца ръка никога не е вдигал. Дори на тях доста услуги е вършил. Те са жени и са го викали за някоя мъжка работа/поправка вкъщи, мазе, кола/. Както и да е. Отделно, нещото, което ме вбеси беше, че искаха да им се оправят всички щети по колата на солидна стойност, при което извикахме свидетели, че тези щети си ги е имало. Колата се кара от детето на комшиите, купено за него, а тя тепърва взе книжка и направи няколко несполучливи маневри, на които бяхме свидетели доста хора и оттам знаехме, че останалите щети със сигурност не са дело на моя син. Въпросните комшии решиха да си сложат камера над козирката на входа/абсолютно незаконна и без да е гласувана на общо събрание/, за да си наблюдават колата на камерата и започнаха да спират на местата на инвалидите/имат ТЕЛК, но нямат проблеми с придвижването/. При което ядосаха доста съседи с доста сериозни проблеми/дете с ДЦП, мъж с отрязан крак/. Реално имаха право да спират  там, но пък от човещина не биваше да го правят. Отделно на камерата слушаха разговорите ни  и слизаха да правят скандали. Камерата беше със звук. На никой не му е приятно да го подслушват. Като цяло идеята за камерата е отдавна/споделяли са, питали са ни/ и случката със сина ми беше само повод. В отговор съседите/вкл. ние/ решихме, че с подписка и жалба тази камера ще изчезне оттам. Почнаха скандалите, сеирите. Били дължали неустойка за камерата/не съм сигурна, че казват истината, от друг етнос са.../.Общо събрание, подскачане и викане, панаир. В крайна сметка махнаха камерата, сигурно и колата ще си махнат от пред блока, защото много хора им вдигнаха мерника/абе кофти хора са и с почти всички се изпокараха през годините/. Та сега врата до врата и не си говорим, гледаме се на кръв, сигурно ни и дебнат за някоя глупост да подадат жалба/имаме куче и твърдят, че пикало в асансьора, което е пълна лъжа. Кучето ни на каишка не прави нищо и е научен да си върши нуждите само на полето, до което живеем и в пълна свобода/. Общо взето нямат проблем да правят скандали, да лъжат и да гледат да злепоставят. Обидиха лошо един съсед в спор за местата за колата, при което по мое мнение, той трябваше да заведе дело за обида и уронване на престижа, но им го спести.
Та...май развръзка тепърва предстои. Disappointed Relieved
П.С. В никакъв случай не отричам вината на сина ми/отнесе солидно и продължително наказание/, но имаше и други начини. Щетата така или иначе щяхме да си я поемем, ако бяха дошли първо при нас, вместо в полицията.
Разбрани хора сме и нещата трябваше да се наредят по друг начин, но май никога не става така... Sweat

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 12:32 от Чакалката

# 460
  • София
Чакалката, разбирам защо се дразниш и съм съгласна, но ще коментирам само едно нещо, с което не съм съгласна: право на инвалидни талони имат и хора с определени заболявания, които нямат нищо общо с придвижването. Тези заболявания не се виждат от околните, но хората с тях имат съвсем законно право на талони. Само това коментирам.

# 461
Чакалката, разбирам защо се дразниш и съм съгласна, но ще коментирам само едно нещо, с което не съм съгласна: право на инвалидни талони имат и хора с определени заболявания, които нямат нищо общо с придвижването. Тези заболявания не се виждат от околните, но хората с тях имат съвсем законно право на талони. Само това коментирам.
Да, да, знам това. При нас инвалидните места са директно пред входа и от години имаме неписано правило, че там спират точно определени хора. Детето с дцп вече е голямо и тежко и едното място всички знаем, че се ползва от тях. Детето е на количка, която свалят зад колата и го носят на ръце, а не е малко килограми. Такава ми беше мисълта, за това споменах за човещината.

# 462
В описната ситуация, аз лично не знам чия точно страна бих подкрепил.

# 463

Ами предвид подписката, която събрахме, над 70% от живущите искаха камерата да бъде отстранена и заявиха желанието си на общо събрание, колата да не бъде спирана на съответните места.
Относно историята със сина ми, там не е въпрос на заемане на страна. Направи си белята, ние си платихме. Сега си търпим последствията да го сочат с пръст въпросните и да го разнасят наляво надясно. В крайна сметка му е за урок. Достатъчно голям е, за да го разбере. Лошото е, че отприщи една вражда, която можеше да се избегне, но категорично не е свързана с настроенията срещу камерата. Там комшиите влязоха в остър конфликт с доста хора. На сина ми му е обяснено след това милион пъти, че независимо харесва или не някой, няма право да нанася щети, каквито и да са те.

# 464
  • София

Ами предвид подписката, която събрахме, над 70% от живущите искаха камерата да бъде отстранена и заявиха желанието си на общо събрание, колата да не бъде спирана на съответните места.
Относно историята със сина ми, там не е въпрос на заемане на страна. Направи си белята, ние си платихме. Сега си търпим последствията да го сочат с пръст въпросните и да го разнасят наляво надясно. В крайна сметка му е за урок. Достатъчно голям е, за да го разбере. Лошото е, че отприщи една вражда, която можеше да се избегне, но категорично не е свързана с настроенията срещу камерата. Там комшиите влязоха в остър конфликт с доста хора. На сина ми му е обяснено след това милион пъти, че независимо харесва или не някой, няма право да нанася щети, каквито и да са те.
Не може да искате такова нещо. Не раздавате вие инвалидните места.

Общи условия

Активация на акаунт