С какво ви дразнят комшиите?

• 42 660
  • 564
  •   2
Отговори
# 555
Съседът ни, един от малкото, който се хваща да мете пред блока, винаги прави купчинки и ги оставя така с дни. Да се дразниш ли, да се радваш ли, че поне е измел😃 преди да бъда нападната, аз съм другата луда, която мете, но обхващам по-малка площ😁 и днес от солидарност изхвърлих купчинките🤗
И другото дразнещо, но тук не е вина на съседите, е че дворните места около блока са общински, а защо тогава никога никой не се грижи нито за градинките, нито за чистотата???

# 556
Съседът ни, един от малкото, който се хваща да мете пред блока, винаги прави купчинки и ги оставя така с дни. Да се дразниш ли, да се радваш ли, че поне е измел😃 преди да бъда нападната, аз съм другата луда, която мете, но обхващам по-малка площ😁 и днес от солидарност изхвърлих купчинките🤗
И другото дразнещо, но тук не е вина на съседите, е че дворните места около блока са общински, а защо тогава никога никой не се грижи нито за градинките, нито за чистотата???
Е то кел файда, че е измел , като после вятъра ще ги разнесе тия купчини. Като се хващаш да чистиш довърши работата докрай, какво е това нещо. Или изобщо да не мете.

# 557
Не можел да се навежда, болял го кракът и затова не събирал купчинките, но поне се хваща да прави нещо, това разбрах снощи😌 Дразнят ме комшиите, че минават и не загасят лампата , която за жалост не е с фотоклетка. Но иначе за общата вода отвориха едно усти... И друго, като видя брошури подреждам ги на масичката. Все има някой съборил някоя или я е разглеждал и е накриво, ми остави я както трябва, знам че не е кой знае какво, но за мен е супер дразнещо😄

# 558
Дразня се, че посред бял и слънчев ден се включва осветлението на стълбите (7 крушки), които светят, докато не се изключи автоматът им. Щото на стрина й било тъмно по стълбите..
Токът е ресурс, който може и трябва да се спестява.
Дразня се от изтупване на черджета и покривки, отвратително!

# 559
В предния апартамент живееше едно малко и хиперактивно дете. Чуждо дете, а нямах търпение да порасне.  Тропаше от ранна утрин до късна вечер, всеки ден. Имах чувството, че е назначено на длъжност да тропа. А според всички съседи това било нормално. Нали не им тропа на тях. Според родителите, малко било и това продължи толкова дълго, че ми писна и се махнах. Това дете сигурно е най-бавно порасналото дете. Години наред, в една малка и тясна стаичка. Какво правеше толкова и как не му омръзваше, не знам.

# 560
В предния апартамент живееше едно малко и хиперактивно дете. Чуждо дете, а нямах търпение да порасне.  Тропаше от ранна утрин до късна вечер, всеки ден. Имах чувството, че е назначено на длъжност да тропа. А според всички съседи това било нормално. Нали не им тропа на тях. Според родителите, малко било и това продължи толкова дълго, че ми писна и се махнах. Това дете сигурно е най-бавно порасналото дете. Години наред, в една малка и тясна стаичка. Какво правеше толкова и как не му омръзваше, не знам.
Деца, такива са.

# 561
Щом си имала опция да се махнеш, няма от какво да се оплакваш.

# 562
Моят син не беше хиперактивен, но тичаше и глухата баба под нас го чуваше. Постоянно се извинявах, бонбони купувах, разни услуги, подаръчета.. Чувствах се виновна, наистина.
Хем тухлена стара кооперация, дебели стени и подове и пак..
Извеждах го да търчи 2 пъти дневно, независимо от времето и пак - тичаше вкъщи. Опитвам да го забаламосам с пъзел, рисуване, четене, тиха игра и той пак - писне му и като кон 😀. Правех забележка, обяснявах..

# 563
Чува се. И аз живея в стар тухлен блок, стените са дебели, имам окачен таван с вата, на етажа над мен не живее никой и отлично чувам как тичат децата през един етаж. Не ми пречат, по-слабо се чуват, отколкото ако са над мен, но ги чувам.

# 564
Щом си имала опция да се махнеш, няма от какво да се оплакваш.
Опция, намерих я от принуда и го направих, защото тапите за уши в нощния шкаф станаха безброй, а кръвното на макс.

Общи условия

Активация на акаунт