С какво ви дразнят комшиите?

• 42 199
  • 556
  •   4
Отговори
# 540
За гаражите е голяма тема ,нашия е голям тухлен гараж с големи зелени порти преди вратите на гаража ,строен заедно с къщата и винаги има някой не разбрал и паркирал отпред. Обикновено казват -не го видях?

# 541
  • София
За гаражите е голяма тема ,нашия е голям тухлен гараж с големи зелени порти преди вратите на гаража ,строен заедно с къщата и винаги има някой не разбрал и паркирал отпред. Обикновено казват -не го видях?
Отговорът е "Тогава ще сигнализирам КАТ, щом не виждате такива врати, не бива да шофирате"

# 542
Преди години, ми се случи да ми вдигнат колата по изцяло моя вина - бях паркирал на инвалидно място без да видя, че е такова - от разсейване, тъй като имаше знак за инвалидно, знак за номера на собственика на мястото, както и синя маркировка. Отидох до наказателния паркинг, платих си таксата за вдигане и престой, след около 6 месеца ми дойде известието за глобата, платих си и нея. Полицая му стана съвестно, попита ме дали няма да обжалвам, закона ми го позволява, на което му отговорих - Какво да обжалвам, аз съм на 100% виновен и ще си понеса отговорността! В България, за жалост, масово хората се скатават или бягат от отговорност, затова сме на дъното на всяка класация - майстори на лъжата, измамата и врътките...

# 543
Е, бия ви.
Гаража е двоен, аз и съседката паркираме вътре. Когато излиза за малко обикновено остава вратата отворена. Доста се изненадах, когато веднъж се прибирах, понечвам да вляза и хоп на моето място паркирала кола Joy
След около 15 минути се появиха едни украинци, било синя зона и решили да спрат вътре. Grinning

# 544
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е, бия ви.
Гаража е двоен, аз и съседката паркираме вътре. Когато излиза за малко обикновено остава вратата отворена. Доста се изненадах, когато веднъж се прибирах, понечвам да вляза и хоп на моето място паркирала кола Joy
След около 15 минути се появиха едни украинци, било синя зона и решили да спрат вътре. Grinning
Това къде се е случило? Бих закючила гаража, и като се появят, ще им кажа, че съм я продала на части колата Grinning

# 545
В центъра на Варна се развива действието.
Да, сега като се сещам, щеше да е супер да пусна вратата и да си тръгна, но тогава бях изпаднала в ступор от наглостта.

# 546
Такива са, не съм расист и уважавам всички, но колкото наглост съм видяла от украинци и то на чужда ( наша) територия , от никой друг народ не съм за скромните ми години.

# 547
  • Deutschland
И аз така. Само с нашите ц... се конкурират по наглост.

# 548
Всеки ден комшиите до нас, пускат прахосмукачка в 7 или 8 часа сутринта. Чистят с прахосмукачка и външния коридор.

Е то като чистят по 15 минути и то се събуждаш.

# 549
Всеки ден комшиите до нас, пускат прахосмукачка в 7 или 8 часа сутринта. Чистят с прахосмукачка и външния коридор.

Що за малоумен трябва да си, за да пускаш прахосмукачка всеки божи ден?!😮
Сега новите нали са тихи?

# 550
Няма нови, същите са.
Мани мани то да кажеш, че имат пълзящо дете добре, ама те са големи. Повече ми е чудно защо и външния коридор с прахосмукачка чистят.

# 551
И аз понякога пускам прахосмукачка всеки ден, и какво! Само че не в неподходящи часове.

# 552
И аз пускам прахосмукачка всеки ден най-вече заради домашните любимци Simple Smile . Едва ли преча на съседите, те са възрастни и почти глухи Grinning

# 553

Особено ако имаш куче или котка просто няма как да не е всеки ден. Даже аз като имах персийска котка пусках сутрин и вечер, иначе не се диша от косми. Сега с тези роботизираните е една идея по-лесно и са наистина тихи.

# 554
Ей сега тъкмо приключи някакъв разговор по телефон/вайбър...на съседи, май от отсрещния блок. Разговора се чуваше наполовина, явно беше пуснат на високоговорител, през колона, примерно, поне друг вариант не си представям. Та няколко минути огласяше всичко наоколо. Първоначално реших че са някакви новини по радиото, или интервю. Но после се заслушах. Та накрая поздрави на тоя, целувки на оня, еди кво си, един що си... Събеседника на съседа се чува от цялата околност какво казва, и за какво си говорят. Ами аз не съм длъжна да слушам. На кой му е притрябвало да си усилва чак до такава степен звука, че да се чува от всички, явно е нарочно.

Общи условия

Активация на акаунт