С какво ви дразнят комшиите?

• 41 940
  • 551
  •   1
Отговори
# 540
За гаражите е голяма тема ,нашия е голям тухлен гараж с големи зелени порти преди вратите на гаража ,строен заедно с къщата и винаги има някой не разбрал и паркирал отпред. Обикновено казват -не го видях?

# 541
  • София
За гаражите е голяма тема ,нашия е голям тухлен гараж с големи зелени порти преди вратите на гаража ,строен заедно с къщата и винаги има някой не разбрал и паркирал отпред. Обикновено казват -не го видях?
Отговорът е "Тогава ще сигнализирам КАТ, щом не виждате такива врати, не бива да шофирате"

# 542
Преди години, ми се случи да ми вдигнат колата по изцяло моя вина - бях паркирал на инвалидно място без да видя, че е такова - от разсейване, тъй като имаше знак за инвалидно, знак за номера на собственика на мястото, както и синя маркировка. Отидох до наказателния паркинг, платих си таксата за вдигане и престой, след около 6 месеца ми дойде известието за глобата, платих си и нея. Полицая му стана съвестно, попита ме дали няма да обжалвам, закона ми го позволява, на което му отговорих - Какво да обжалвам, аз съм на 100% виновен и ще си понеса отговорността! В България, за жалост, масово хората се скатават или бягат от отговорност, затова сме на дъното на всяка класация - майстори на лъжата, измамата и врътките...

# 543
Е, бия ви.
Гаража е двоен, аз и съседката паркираме вътре. Когато излиза за малко обикновено остава вратата отворена. Доста се изненадах, когато веднъж се прибирах, понечвам да вляза и хоп на моето място паркирала кола Joy
След около 15 минути се появиха едни украинци, било синя зона и решили да спрат вътре. Grinning

# 544
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Е, бия ви.
Гаража е двоен, аз и съседката паркираме вътре. Когато излиза за малко обикновено остава вратата отворена. Доста се изненадах, когато веднъж се прибирах, понечвам да вляза и хоп на моето място паркирала кола Joy
След около 15 минути се появиха едни украинци, било синя зона и решили да спрат вътре. Grinning
Това къде се е случило? Бих закючила гаража, и като се появят, ще им кажа, че съм я продала на части колата Grinning

# 545
В центъра на Варна се развива действието.
Да, сега като се сещам, щеше да е супер да пусна вратата и да си тръгна, но тогава бях изпаднала в ступор от наглостта.

# 546
Такива са, не съм расист и уважавам всички, но колкото наглост съм видяла от украинци и то на чужда ( наша) територия , от никой друг народ не съм за скромните ми години.

# 547
  • Deutschland
И аз така. Само с нашите ц... се конкурират по наглост.

# 548
Всеки ден комшиите до нас, пускат прахосмукачка в 7 или 8 часа сутринта. Чистят с прахосмукачка и външния коридор.

Е то като чистят по 15 минути и то се събуждаш.

# 549
Всеки ден комшиите до нас, пускат прахосмукачка в 7 или 8 часа сутринта. Чистят с прахосмукачка и външния коридор.

Що за малоумен трябва да си, за да пускаш прахосмукачка всеки божи ден?!😮
Сега новите нали са тихи?

# 550
Няма нови, същите са.
Мани мани то да кажеш, че имат пълзящо дете добре, ама те са големи. Повече ми е чудно защо и външния коридор с прахосмукачка чистят.

Що за малоумен трябва да си, за да пускаш прахосмукачка всеки божи ден?!😮
Сега новите нали са тихи?

# 551
И аз понякога пускам прахосмукачка всеки ден, и какво! Само че не в неподходящи часове.

Общи условия

Активация на акаунт