🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 695
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Снежка явно доста хора я познавате тук Rolling Eyes
Всъщност тя с какво се занимава, не мога да я свържа с актьорство...

# 586
  • София
Май наистина “тактическия” ход е с цел да заблудят за идола - все едно подозират, че е в другата коалиция, за да свалят съмненията от себе си.
И как ще е в тях и няма да са го ползвали досега.

# 587
с ухажване на жени. не може да си намери половинка и това я дразни.
сиреч минала е на другият бряг.
Тя отдавна си е там, поне според таблоидите. На два стана тъче!
В буйната й младост е била манекенка. Като такава някак попада в Под прикритие с малка роля. Там се загаджила с Куката, който освен мастит актьор е и режисьор. Покрай връзката си с доста по-възрастния Мариан Вълев се изявяваше, като актриса. От доста време не съм чувала да се е снимала в нещо. Няма актьорско образование, затова не вярвам да се изязява на сцената.
Направи доста скандално участие в Черешката преди години, буквално вбеси зрителите. Държа се откровено грубо с другите участници. На Владо Николов излезе с номера, че не го познава, а като й се представи, като волейболист, го попита къде играе при положение, че той повече от 10 години вече не се състезава. Един вид се направи, че за нея е господин Никой, за чието  съществуване мадамата дори не е подозирала. С останалите се държа не по-малко "мило". Откровено гадничко поведение демострира. Същата, както и в Сървайвър, заяжда се с всеки, намила с монотонен тон и за всичко някой й е виновен "все й супата гореща или друго нещо".

# 588
В буйната й младост е била манекенка. Като такава някак попада в Под прикритие с малка роля. Там се загаджила с Куката, който освен мастит актьор е и режисьор. Покрай връзката си с доста по-възрастния Мариан Вълев се изявяваше, като актриса. От доста време не съм чувала да се е снимала в нещо. Няма актьорско образование, затова не вярвам да се изязява на сцената.
Направи доста скандално участие в Черешката преди години, буквално вбеси зрителите. Държа се откровено грубо с другите участници. На Владо Николов излезе с номера, че не го познава, а като й се представи, като волейболист, го попита къде играе при положение, че той повече от 10 години вече не се състезава. Един вид се направи, че за нея е господин Никой, за чието  съществуване мадамата дори не е подозирала. С останалите се държа не по-малко "мило". Откровено гадничко поведение демострира. Същата, както и в Сървайвър, заяжда се с всеки, намила с монотонен тон и за всичко някой й е виновен "все й супата гореща или друго нещо".

Завършила е НАТФИЗ според Google

# 589

Причината, поради която са приели там “великата” актриса, е не по-малко скандална.
https://show.blitz.bg/vip/snezana-makaveeva-zaryaza-lyubovnicata-si-i-pak-e-sama

# 590
  • София
Не знам откъде е горната информация. Снежана е завършила НАТФИЗ и играе в театъра, със сигурност знам, че играе от години в "Тирамису" с Лилия Маравиля, за други постановки не съм сигурна, не й следя кариерата.

# 591
  • Варна
Още по-отвратителна ми стана.

# 592
Снежана играеше и в миналия сезон на сериала "Мен не ме мислете". И там ролята й не беше приятна Grinning В Сървайвър ми харесва като играч, тук провокацията върви.

# 593
  • София
Както и очаквах супер предвидимо беше. Яд ме е, че е Станилия, а ако и утре паднат червените съвсем тъпо ще стане - ще трябва да се изправи срещу Тино. В другия вариант, ако паднат сините, също е ясно срещу кого ще играе Станилия. Естествено остава и възможността Ваня съобщавайки им "радостната" вест (предполагам, че е за обединението, но ще се види довечера какво точно е) да отпаднат номинациите за тази седмица, но хич не ми се вярва да е така.
В анкетата гласувах, че Благо и компания определено саботираха, айде чак саботаж не, но не играха на 100%,което ме кара да мисля, че и на днешната игра ще е така. Много ще им е удобно поне единия от Станилия и Тино да отпадне, а тази седмица им се отваря идеална възможност за това. Така че, на въпроса кое племе ще победи - ако съм права, ами логично пак ще са сините.
За Мария ми е трудно да преценя. Към момента изглежда, че е с тази коалиция, но като се има в предвид, че самата тя осъзнава, че е на дъното там, то има голяма вероятност, след обединението, да си отиде към предишните съюзници. Обаче, там е Едис, който я изгони, така че.... Както казах, трудно ми е да преценя на този етап.

# 594
От промото оставам с убеждението, че ще паднат сините. Много контузени май ще има , ще е интересен сблъсък, а и играта не съм я гледала с колесниците. Другите игри ги имаше подобни в Игри на волята донякъде.
Така, ако се стекат нещата , то Снежа ще е номинирана и ще излезе срещу Станилия. Не искам ни една от двете да си ходи, цветни са ми, интересни са, малко мъжкарани и двете, но...там е борба все пак за оцеляване, а не на прием да са или бал. В такава среда, както и елемента на битки и номиниране, нормално е да са по-остри и да не са с финес дамите. Би ми било странно друго поне на мен.
Снежа не я знам изобщо, но от прочетеното е дете на времето си. Да не би Луиза да е била по-кротка и без проблеми на младини. Харесвам на Снежа, че каквото мисли го казва, отива и слага картите на масата. Не е потайна, минус явно в предаването, но...това си е до тип характер и темперамент. Както и не вярвам Гошо да посегне на жена там или дори навън. Мен тихите води ме плашат повече-например Благо, кълчещият се Едис (дали някой допуска, че е дружка на Благо и срещу племето си), Иван също, че и Павел също ми е под съмнение, но го харесвам. Павел също сподели за проблеми в миналото си сериозни, че не е бил кротко и безпроблемно дете. Това какво променя в играта миналото на хората не знам. Ми Танчето, където все трябва да се лепне за силния и да я влачи, а тя да е слугиня и антураж, това не е ли по-отблъскващо. И какво , че Снежа била на два бряга. Там няма да се чифтосват все пак (извинявам се, ама не е в Ергенът все пак, та да ми е драма)

# 595
  • София
Не знам откъде е горната информация. Снежана е завършила НАТФИЗ и играе в театъра, със сигурност знам, че играе от години в "Тирамису" с Лилия Маравиля, за други постановки не съм сигурна, не й следя кариерата.
не знаех че можеш да влезеш и завършиш НАТФИЗ с говорен дефект Rolling Eyes

# 596
Аз пък ще съм много доволна, ако днес номинират Снежана. След това се надявам Снежана и Станилия да отпаднат и от острова на отшелника, ако отидат там и ако има някакви дуели за оставане в играта, и повече да не им гледам злобните физиономии. За мен те двете + Божана са големи дразнители и ще ми бъде много по-приятно да гледам предаването, ако отпаднат. Божана сега почти не я дават и ми е много добре като не й слушам простотиите и злобните коментари по време на съветите. Вероятно ще я избутат до финала нея, по поне другите две дразнителки да си ходят.

# 597
Причината, поради която са приели там “великата” актриса, е не по-малко скандална.
https://show.blitz.bg/vip/snezana-makaveeva-zaryaza-lyubovnicata-si-i-pak-e-sama
За мен е изненада, че е завършила НАТФИЗ, много слаба актриса е. То аз съм я гледала само в Под прикрите и си беше отвсякъде трагична. Може да е задобряла с годините. Въобще не ми импонира, като човек. Това желание да нарани, да смачка другите и неспособността й да приеме нормално отхвърлянето, ми говори за някаква емоционална загрубялост и дефицити.
От седмици не гледам Сървайвър, много са ми безлични участниците и крайно неподходящи за подобен формат. Снежана е странна птица, но пък е далеч от представата ми за социално силен играч, тя е родена за Биг Брадър.
Чета ви от време на време, за да видя как са нещата, но видимо няма промяна, че да ме върне сред зрителите.

# 598
Е то, ако отпаднат Снежа, Станилия и Божана какво остава да гледам. Хладилника на Татяна, мигането на Мария или пък белите зъби на Благо. Може и пируетите на Едис, признавам с финес ги прави, но..
Приемам предаването, като състезание и показване на борбеност в игрите, устойчивост на психиката , планиране на атаки към противника. До сега се питах, ако аз съм там как бих си изобщо помислила да крада идоли примерно. С всеки епизод се ядосвам на СТанилия, че не ги пребърква, ама той Благо е все на лежанката и трудно, но...не невъзможно. Ама тя не е такъв характер, аз също не съм, но...сега си мисля, ако бях на нейно място бих се постарала да видя тук-там нещо при възможност и да се правя на ударена. Ми като ще е подло и подмолно да го направим както трябва. Хем било такова предаването, хем да са нещо си. Еми...не, трябва да са явно способни на най-крайни действия, облечени в хуманен подход или не знам, но това си мисля е основата.
Мен ме дразнеха тези ходове, договаряния, шушукания, скучно ми беше предишния сезон. Но тук има цветност, различия, сблъсък на силни характери в различна форма - прикрити и явни. Това ми харесва и ме държи в предаването. Отрежат ли тези клони , то какво ми остава...да седя и гледам вежди и зъби. Ми не, няма да го бъде.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 13:14 от Анонимен

# 599
Точно така - и Снежана, и Божана са си за Биг Брадър, а не за Сървайвър. В това предаване няма нужда от толкова негативни и злобни хора като тях двете. Гледала съм и предишни сезони, но чак такива дразнители не помня да е имало. Такива интриги, скандали и обиди са за сеирджийско предаване като Биг Брадър. Иска ми се в Сървайвър да гледам по-уравновесени и възпитани участници.

Общи условия

Активация на акаунт