🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 688
  • 795
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Снежана започва да снима в Под прикритие на 20 години, нормално, че не е била завършила тогава. И определено имаше далеч по-трагични от нея в сериала като Ивайло Захариев, който също е завършил НАТФИЗ. Той няма развитие в уменията, поне от това, което съм засичала.

На мен ми хареса като игра в Мен не ме мислете, повярвах на образа на неприятната ѝ героиня, беше естествена. Не мога да кажа дали е добра актриса, не съм я гледала в театъра, както и в нещо друго ново, че да направя сравнение дали не е еднаква навсякъде.

Погледнах, че участва в много постановки, така че не е вярно това, което се пишеше по-горе. Вече дали е добра не мога да кажа.

# 601
Аз не видях нищо интересно откакто вкараха в играта скрития идол. Освен как да не се ползва Wink , но е видно, че хората там не са стратези. Съжалявам да го кажа. Идолите скоро не се предвижда да се играят, ако няма обединяване. Но и Ваня каза, че ще важат до обединяването. Предполагам тогава ще остане само 1 идол и тогава би било интересно. Иначе на този етап Иван и Цецо не са застрашени. Има поне по 3 от племе, които ще бъдат изгонени и чак тогава може нещо да стане.
На промото за довечера не виждам Станилия, но виждам Тино. За съжаление не успях да видя друг от застрашените.
Вчера ми попадна някакъв лайф в ИГ на който питат Златка за Георги и тя отговаря, че той никога не е посягал и няма да посегне на жена. Не го харесвам, откачам когато започва да споделя мислите, които ...
Някой да припомни, дали освен Благо друг знае, че идола е в Иван(Георги, Татяна или Светльо). Съмнявам се, че Мария знае, макар, че с неговите разсъждения всичко трябва да се очаква.

# 602
  • София
Не са показвали Иван да е казал на друг освен на Благо, но пък имаше един момент, в който Станилия игра срещу Божана в някаква игра и след това последната каза на сините, че идолът е в Татяна. Което ме навежда на мисълта, че червените всички знаят, че идолът е намерен от коалицията, просто тези извън нея не са съвсем сигурни в кого точно е. Не че има някакво значение това, освен ако не се решат на "кражба".

# 603
Снежана започва да снима в Под прикритие на 20 години, нормално, че не е била завършила тогава.

На мен ми хареса като игра в Мен не ме мислете, повярвах на образа на неприятната ѝ героиня, беше естествена. Не мога да кажа дали е добра актриса, не съм я гледала в театъра, както и в нещо друго ново, че да направя сравнение дали не е еднаква навсякъде.

Погледнах, че участва в много постановки, така че не е вярно това, което се пишеше по-горе. Вече дали е добра не мога да кажа.
Разсмя ме, честно с това "естествена"! Satisfied
Не съм гледала този сериал, но явно героинята й е била гадничка. Ами дето се вика, не й се е налагало да влиза в образ и да играе, идвало й е отвътре! Nerd

Не знам как се е развила кариерата й. Освен в Под прикритие не съм я гледала другаде. Може да е станала добра актриса щом е така канена, както споделяте, или просто е пробивна и оправна жена.

Този продукт, който ни се предлага, като Сървайвър си е един Биг Брадър със състезателен елемент, съдя по поканените да участват в него.

Виждам, че и феновете на предаването са основно хора, които не са гледали истински Сървайвър и си го харесват в този му странен, меко казано, вид.
От старите муцуни, които пишехме в темате на предишните сезони са останали малцина стоици. Откровено само техните коментари чета задълбочено с надеждата, че нещата могат да тръгнат в правилната посока и да се загледам пак, но засега ядец. Rage
Ама няма лошо, щом предаването има фенове значи има място на екран.
На мен обаче ми е, като някакъв чалга вариант на Сървайвър много далеч от класическия. Така че нормално скандалджийките, като Снежа, Божана и Станилия да са на почит и да имат много фенове. Такива персонажи в класическия Сървайвър не биха вирели, всъщност въобще не биха били поканени да участват, защото са тотален атипод на оцеляващия, който трябва да е комуникативен, адаптивен и социален играч.
Това е друга игра, която не харесвам и не разбирам, както и главните действащи лица, които са ми като някакви анимационни герои, мега нелепи и не на място. В момента, в който вече на никой не симпатизирах спрях да гледам напълно.
Ама ще ви чета, надеждата умира последна. А така ми се гледа Сървайвър, ма.ка му!
Така ми липсват играчи, като Бо, Йо, Анелия, Драго, Денчо та дори и .........Зокито ми долипсва ох ужас, не вярвах, че ще го напиша. Innocent

# 604

Реакцията на Чефо в началото бе един път. Оскар за Чефо! 😂🤣😎
Това бе и най-интересния момент за целия епизод.

Алоооуу, продукцията, за какво го вкарахте този остров, като нищо не ни показвате от него? Явно Божана нищо не прави, ама сега като са двама дайте някакъв техен разговор дори за 5, 10 минути макс.

Много ми е жал за Чефо, как хукна към храстите в тъмното, докато асимилира какво му се случва. Не знам дали играе или това са истинските му емоции, но чак на Божана ѝ стана жал за него Satisfied

И на мен ми се иска да покажат повече от техния остров, че при другите си е пълна скука и предвидимост...

Освен моя любимец, който така безславно отпадна /все си мисля, че няма да успее да се върне в играта, ако има някакви дуели/,  вече стискам палци само на Станилия. Една грешка направи и сега ще има да я изтъкват до откат - жалко, че е толкова пряма и не се пристори, че играе, когато не ѝ се играеше, за да не дава коз в ръцете на чалга коалицията Smile

За Тино обаче леееко ми се промени мнението. Готин пич е, но след като чух Елина да казва, че всъщност първо се е пробвал да се присъедини към Благо, за да му е по-сигурно, малко ме разочарова. Чак когато е разбрал, че няма да се получи, от немай къде е започнал да играе с останалите. Не че не го разбирам, опитва се да играе както може, но нямаше да е чак толкова харесван, ако Благо беше решил, че има нужда от още едно попълнение в групата си.

# 605
  • София
Това е известна история, май и тя го беше разказвала, така че сигурно е истина. Впрочем един от кастинг екипа беше разказвал, че и за риалитита карат някои участници да се събличат. Някои оставали и голи, за да ги вземат. То вярно, че после ще са по бански и в трите предавания и трябва да знаят как ще изглеждат, но пак е странно.

# 606
Брей, какво толкова обидно казах, че ме изтриха?

Не е за объркване на противника гениалният тактически ход от снощния съвет. За безопасност е, както участникът сам обяви, докато гласуваше.

Опита се продукцията да раздвижи коалициите с идола, ама няма да стане. При този формат на елиминации все е тая дали се играе идол или не. Номинираните играят дуел и зависят само и единствено от себе си, а не от гласуването. После, подборът е такъв, че не виждам налична мисъл да сътвори нещо интересно с идола. Трагично начало за идола.
Скрит текст:
Бях чела нещо любопитно за 16 сезон на американския Сървайвър, един от първите с идоли.
Идолът тогава беше скрит на друг остров и при завръщането си, играчите щателно разтоварваха целия си багаж, за да докажат, че не са намерили нищо. На финалната права коалицията реши да изпрати Парвати на острова не толкова да търси идола, колкото да не го намери друг. Парвати го е намерила, но заради претърсването е решила да не се връща заедно с него в племето и го закопала накъде на острова. Продуцетите обаче сметнали, че това ще създаде много лоша настройка спрямо скрития имунитет и отрязали всичко от монтажа.

Ако обединението е довечера, в битката за надмощие залагам на коалицията на Благо. Неговата свита е като облъчена, а и Едис вероятно ще играе с него. Сините, докато разберат какво става, ще бъдат изхвърлени един по един.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 15:18 от Дидичка

# 607
  • София
Чефо открадва шоуто! 😂🙄

# 608
Според мен отпадналите от дуелите ще ходят на острова и след сливането ще има една игра за отпадналите и само един от тях ще може отново да се върне в играта.
Иначе не виждам абсолютно никаква логика и ще е изключително глупаво от Продукцията да 'трупат' отпадналите на острова,които след това отново ще връщат.
За какво тогава ще са тези битки,номинации, дуели??!

Не знам,това за мен е сезон Пародия - правила сменят,нагаждат си нещата както им е кеф и според кои участници искат да останат.Продуценти непроучили бг пазара и какво се харесва.
Сезона на предварителните коалиции "аз този го знам от 20г". Всичко обсъдено и измислено още преди старта на предаването.
Водещия учи български в движение..
Чудо!

Снежана е трудна наистина,но на мен ми харесва. Няма нещо,което да е казала и да не е вярно.
Била на двата бряга - голям Праз!

# 609
Вторият гиф, ако имаше звук, щях да го оставя на loop цял ден. 😂

# 610
Нали не са давали вчера Стефан и Божана или съм го пропуснала?
Утре като номинират още един, в същия епизод ли ще е и дуелът?

# 611
  • София
По-скоро Белият резец... Stuck Out Tongue Winking Eye
На кого може да хрумне да си поръча само резци? Питам се, след като не харесва кучешки, дали харесва кътни или и там е проработило въображението? 

# 612
Чефо открадва шоуто! 😂🙄

Много лош актьор е и той. Личеше си колко е “изненадан”. Не успя да го изиграе както трябва.

# 613
За острова...
Имам някакви спомени, но може и да греша. Преди много години с Ники Мартинов не беше ли той на остров и да си прави удобства, лежи и почива и все идваше някой за седмица, после дуел, после оцелелият остава и си продължава стоенето. Накрая (не помня кога) този, който е оцелял във времето се връща май почти в края на играта. Може и да греша, беше много отдавна и си мисля, че вероятно и сега ще има нещо такова.

# 614
  • earth
Белия зъб синята кожа

Общи условия

Активация на акаунт