🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 691
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
Големият обрат ще бъде когато Чефо заобича Божка. Е това ако стане,  ашколсун на продуцента.

# 571
  • earth
Когато дават Благо в гръб, ми се струва, че кожата му e цялата в дупки. Привижда ли ми се?

# 572
Teзи двамата глупаци ще ме съсипят,честно.. Laughing
Едната има имунитет,а другия има идол.Иван дори е в коалицията.

Лицето на Благойчо като си чу името и започна да умува кой може да го е номинирал.Прайслес.

# 573
Да не би тактическия ход да е с цел заблуда , че видите ли идола не е намерен и се притесняват от него ..или чак такава дълбока конспиративна мисъл да не търся

# 574
Тактическият ход беше направен с цел зрителите  да има какво да коментират и над какво да умуват защо го направиха двете умни (или повече?) глави, иначе е голяма скука този Сървайвър. 😃

# 575
  • Пловдив
Точно може би е това. Или пък, все пак се застраховат, ако някой е изровил идола тайно. Не виждам лошо в този ход, напротив, хитър е и показва мисъл. Но, хората умират да се подиграват на всичко живо , все другите са много тъпи , а ние много умни. Не бива да се подценяват хората така.

# 576
Напълно беше права Снежана спрямо човечето с незатварящата се уста.... Личи му колко е зелен. Можеше да иде и да каже "Чефо, виж какво, слаба ни е коалицийката, аз започвам да играя с Едис и да се ръководя от техните решения." Не е трудно и нямаше да е предателство.
И аз се надявам Геновева да се събуди и да го махат този Едис, че ми става лошо като почне да говори и маниерничи, изобщо не е за този формат и играе долно. Срамота за Павел и Цецо - лакеите му.

Чефо и Божана - нищо не дадоха, тя 7 дни стояла там сама, та... какво ли е правила, можеше да ни покажат някакви моменти. А може и да не е била там. Grinning

Станилия имам чувството, че го кара по някакъв сценарий, особено на играта за личен имунитет и репликите й спрямо Татяна... не изглеждаше казано от сърце.

# 577
  • София
Пусната е новата анкета!

Реакцията на Чефо в началото бе един път. Оскар за Чефо! 😂🤣😎
Това бе и най-интересния момент за целия епизод.

Алоооуу, продукцията, за какво го вкарахте този остров, като нищо не ни показвате от него? Явно Божана нищо не прави, ама сега като са двама дайте някакъв техен разговор дори за 5, 10 минути макс.

Игрите отново бяха интересни и заслужават похвала. Жалко само, че във втората игра само синия отбор си даваше зор...

Искам обаче да похваля продукцията (все забравям), че този сезон правят нещо, което струва ми се се случва за първи път и е много похвално! И си мисля, че е задължително за всички останали риалити предавания.
Продуценти гледайте и си водете бележки!
Никакви синхрони по време на битките (които ако някой все още не знае са заснети след края на битката), защото в 90% от случаите си личи/познава какво ще стане. Това особено силно важи за Игри на волята и Един за друг!
😊

Снежана за пореден път влиза прекалено остро и провокативно. Но не се учудвам. Доста лоши неща съм чувал за нея... Е, личи си защо... Добре, че Дани се сдържа и не направи някоя глупост, защото Снежана може и това да целеше с това влизане в личното му пространство. А е наричала и Георги, помияр? Сега пък нерече Дани, пикльо. Абе истинска дама!
Беше отвратително как с тази уста пълна с храна врещеше в лицето на Дани и напоително го оплю с хапки, бляк!
После да не се чуди, защо в нито едно племе не я желаят. Да си ходи на острова при другата невротичка. Bowtie

Съвета бе ясен, нападките по оста Станилия - чалга коалиция и после от сините жени към Георги не ми се коментират. Всичко сте казали, а и то всичко е ясно. Има ги на запис заплахите на Георги (дори и да не ги е мислел, те няма как да влязат в главата му и да разберат дали наистина мисли това което казва или не), както и агресията му (каквато днес по време и след играта интересно защо нямаше...) Нормално е някои момичета да се страхуват. В случая според мен умишлено го очерниха още повече, за да го разклатят допълнително. В момента на тънък лед е стъпил Георги и ще е първа мишена най-вероятно от противниковия лагер.

Дали Геви ще предприеме нещо срещу Едис? Дано, ама надали. Дълбоко се съмнявам.

Дали Мария ще мине към Благо, както Дани към Едис/Павел?
Сложно е, има много неизвестни. Мария е близка с Ермина и Цецо, но там е Едис, който я изгони. А тя има его и е обидчива. Освен това нито Ермина, нито Цецо я защитиха на последния племенен съвет преди да се сменят правилата впоследствие. А малко след това разбъркаха и племената.

Интересен ход на Иван и Мария, но защо? Нали идола е в самия Иван? Ако го носи в себе си е още по-странно. Ако го е заровил някъде и не е имал време да отиде да провери дали е там е по-разбираемо ама ми идва твърде сложно. За да има такъв ход, това означава, че Мария е по-скоро вече с тях и ей така и те не знаят защо са решили да сплитнат гласовете. Лошо няма де, ама стоеше като празен вот. В смисъл, безсмислено. Е, нищо, така и така всичко бе ясно, какво толкова. Но ето сега това нещо ще се обсъжда и тук и във фейсбук.
Хмм, сетих се, може да са тествали Мария дали ще им ходи по акъла, в смисъл дали ще гласува така както и кажат. Дам, може да е било тест наистина, защото Мария по принцип искаше да гласува срещу Станилия, но ето че си е променила мнението... Въпросът е дали е тяхно еднолично решение или Благо знае? Защото точно в този момент даваха едни странни погледи на Благо, който нещо бе учуден. Ще се разбере днес според мен защо са го направили и дали Мимето вече е в тяхната коалиция.

# 578
  • Другата България
Да не би тактическия ход да е с цел заблуда , че видите ли идола не е намерен и се притесняват от него ..или чак такава дълбока конспиративна мисъл да не търся
Joy КАжи честно!
Наистина ли смяташ, че на някой от двамата би могло дори за секунда да му мине такава мислА през главата?
Идолът вече не е интересен, както виждаш, нито някой говори за него, нито някой го търси, нито някой изобщо споменава това голямо предимство. Или всички знаят в кого е /и в двете племена/, и че е безсмислено да се отделя внимание на него, или двете петорки са толкова сигурни в доминацията си и без идол, че за него им е през....идола. Който и от двата варианта да е истинския и достоверния, факт е, че обединението предстои, а тогава и двата идола отиват на Танчето в хладилника. Едно такова предимство, така безславно не/от/про играно в този пародиен формат на “Сървайвър“. Ама то какъвто сезона, каста и т.н., такъв и идола.....

# 579
  • София
😁

# 580

Продуценти гледайте и си водете бележки!
Никакви синхрони по време на битките (които ако някой все още не знае са заснети след края на битката), защото в 90% от случаите си личи/познава какво ще стане. Това особено силно важи за Игри на волята и Един за друг![/size][/b] 😊

Нещо не разбирам, кое се снима след битките, кои синхрони?

# 581
Коментарите на участниците за битките,се правят след като вече са свършили т.е. знае се изхода.

# 582
  • Разпиляна във въображението
Където играчите обясняват какво как се е случило, защо и т.н.

# 583
Май наистина “тактическия” ход е с цел да заблудят за идола - все едно подозират, че е в другата коалиция, за да свалят съмненията от себе си.

# 584
  • Варна
Имам гости от София и никак, ама никак не се изказват ласкаво за Снежка.

Дяволо, за мнението ти +1000.

Общи условия

Активация на акаунт