🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 683
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
Станилия на практика няма полезен ход, а Татяна така се е окопала при мъжагите, че още дълго ще я гледаме. В началото й симпатизирах, обаче с тоя слугинаж на мъжете, в който и Мария влиза, никак не ми е приятна. И двете с Мара не стават за нищо, но с подлизурстване ще го докарат до обединение. И не, това не е стратегия, а е влачене по корем и подмазване, което не уважавам. Тино не ме е разочаровал и аз лично не съм го видяла да прави опити да влиза с Благо в коалиция, така че думите на Елина не са ми мерило.
Снежана не я харесвам особено, не е мой тип човек, прекалено биполярна ми идва, с което си приличат с Божка. Чефо ми е слабохарактерен.. Абе то май не остана никой освен Тино и донякъде Станилия. Последната е като слон в стъкларски магазин в социалната игра, ама пак е по-симпатична от другите индивиди.

# 616
В анкетата гласувах, че Благо и компания определено саботираха, айде чак саботаж не, но не играха на 100%,което ме кара да мисля, че и на днешната игра ще е така. Много ще им е удобно поне единия от Станилия и Тино да отпадне, а тази седмица им се отваря идеална възможност за това. Така че, на въпроса кое племе ще победи - ако съм права, ами логично пак ще са сините.
За Мария ми е трудно да преценя. Към момента изглежда, че е с тази коалиция, но като се има в предвид, че самата тя осъзнава, че е на дъното там, то има голяма вероятност, след обединението, да си отиде към предишните съюзници. Обаче, там е Едис, който я изгони, така че.... Както казах, трудно ми е да преценя на този етап.

Ще излезе че Едис е по-голям стратег от Благо, защото подаде ръка на Снежа, докато Благо не показва никаква мисъл за разрастване на коалицията.

Що се отнася до статията за буйната младост на Снежка - "разкрепостена" е незаслужен комплимент. По-скоро бие на невъзпитана, груба, брутална.

Ще е много плоско ако голямата радост е за обединение. Надявам се на някаква изненада.

# 617
Тино все повече симпатии печели. Много достойно поведение. В началото не го харесах, помислих че се превзема (нали за малко му прилоша), че иска да е при известните (нали и той уж го дава певец), бе мислех го за млад човек с претенции и изобщо лигав и превзет. Нищо подобно обаче, много точен и обран, май наистина си беше приел синьото племе за свое.
Станилия не е образец някакъв, нито печели с визия, маниерите са и малко остри и няма женственост, дава го по-мъжки някак, но пък удря точно и разбира какво става, има достойнство за мен поне, точен човек е.
Снежана и Божана вярно не са нещо си и дразнеха много особено в началото, ама на фона на останалите са направо желани от мен в играта.
Ермина някак залязва ми прави впечатление, много детско още има в нея визуално, а и като поведение. Добре играе, но е много свита. Пък тези снимки тук с разни униформи хич не ми се вижда да е с такива разбирания. По-скоро баща и нещо има пръст или не знам (това не ме интересува, аз гледам там как и какво е) Другите са ми напълно безлични. Освен Гошето, той няма начин да не го забележиш, но поне има глас и нещо приказва, а този Булкин е....направо се забулчил. Не очаквах от него толкова сив и безличен да е там. Изобщо са някакви лакеи, тъжно и грозно направо е да ги гледаш как се подмазват. Те и в живота са такива , няма как да ми харесват. Предпочитам прями хора, точни, може и да се шумни, ама поне не са лицемери. То игра-игра, ама си носиш нещата от характера си , няма как там да си друг, по-скоро нещо скрито ще се покаже твое , отколкото да можеш да си различен.

# 618
Божка и Снежка са неврозни, напомнят ми на Катето от ИВ, която не можех да понасям.

Безцеремонни хора, които дори на приятелите си биха казали "Ааа, не, това няма да стане".   
Така ги усещам пък може и да греша.

# 619
До сега излъчили ли са в някой от епизодите да споменават че РД на Жоро. Нали беше на 1ви април , а досега нищо не са споменали. Явно вече снимат доста напред. Като излъчат нещо ще можем да засечем колко дни са напред.

Иначе днес, след като Стснилия на всеуслошсние ги обвини в саботаж, днес сигурно  червените ще играят зс победа, а сините ще паднат чрез проксито на Благо- Едис.
Да видим…

# 620
  • Sunshine state
Божка и Снежка са неврозни, напомнят ми на Катето от ИВ, която не можех да понасям.

Безцеремонни хора, които дори на приятелите си биха казали "Ааа, не, това няма да стане".   
Така ги усещам пък може и да греша.
Абсолютно! То е хубаво да си шарен и прям, но тяхното минава границите и става налудничево и грубиянско поведение. Ту мъч са ми.
В червените освен Тино и да речем Станилия, няма мислещи. Ако им пуснат един тест за интелигентност, ще има едноцифрени числа. Може би Светльо някаква обща култура ще изкара, но са тотал щета.

# 621
  • София
Коя е въпросната шега, за която се жалва горкият Георги? За това, че Станилия не се е смяла, когато е казал, че ако не тук, навън ще я пребие?

# 622
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Щото аз не съм по разтягането на локуми", Танчето изръси поредния бисер, при нея, Джорето и Марето вече не им ги броя.

# 623
  • Другата България
Татяна: “Което е още по-обиждаЩО към мене“.

Аз продължавам да симпатизирам на Снежана.

# 624
От мухата направиха слон 🤣

# 625
Перата от имунитета зад Ваня 🤣🤣🤣

# 626
  • Другата България
Още един минус на продуцентите.
Островът на отшелника. И? Освен, че на него са Чефо и Божана, какво знаем друго за него? Нищо. Нито какво правят там, защо са на него, колко ще останат, докога ще идват хора, ни-що! Втори епизод не показват нищо от него, на него, нито разговори между двамата, как минава ежедневието им, има ли затопляне на отношенията им, има ли разбор кой, кого, защо, как... същото, като с идола. Чули, че в оригиналния “Сървайвър“ има идол и остров, вкарали ги. Ама после? Просто да ги има, като елементи. А защо?

Жълтият зъб с храната и килограмите, и това ,че мъжете трябва да ядат повече от жените отново изплиска легена.

# 627
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ех, жалко, че Светльо не стигна пръв до стрелбата, щеше да вкара всички пръти още от първия път. Или чакай, май стояха като вчера нещата и днес. Joy

За малко да забравя за Чефо - него май го е страх да заспи до Божана. Grinning

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 20:45 от Reinа

# 628
  • София
То за идола какво да направят като те няма да го играят. Не е честно да подскажат на друг къде е закопан, ако така са действали. Това беше с идолите. Дани имаше шанс, но няма капацитет. За острова обаче и на мен ми е интересно да ни покажат повече, вчера видяхме много малко. Мисля, че ще решават какво да правят в движение, което не е най-удачното, но съм ок, за да върнат интригата. Сега всичко е ясно предварително.

Като гледам Станилия, все ме е страх, че ще ѝ паднат шортите, твърде ниско са ѝ. Дано има бански отдолу.

Между Тино и Станилия, ще избера Тино, поне има повече шансове да се върне при сините. Станилия явно твърде много се осамотява, така се е откъснала и от Мария.

# 629
  • София
Винаги подкрепям сините, когато играят за имунитет, но сега ме е страх, че ако червените изгубят Тино ще е следващата им жертва, а това означава, че ще трябва да си отиде той или Станилия.
Хич не ми се ще да се разделям с нито един от двамата...  и да трябва нататък да гледам само чалга интелект... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт