🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 6 (02.04 - 16.04) 🌴

• 38 722
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
Освен предвидим, гледаме и нагласен Сървайвър. Червените са се разбрали да падат, докато имат 2 “багажа” - Тино и Станилия. Разкарат ли ги, рязко ще се засилят.

# 646
Каква беше тая глупост с разпределяне на чинии? Спечелили награда, за да получат още ориз и кокос 🤣

# 647
Каква беше тая глупост с разпределяне на чинии? Спечели награда, за да получат още ориз и кокос 🤣
Не, за да се получи интрига.

# 648
  • Другата България
Като гледам колко време остава, готвят поредната “изненада“.

# 649
То пък една богата вечеря мани-мани. А толкова се стараха милите и очакваха нещо интересно. Направо ...каква е тази богата вечеря и дрън-дрън.

# 650
Каква беше тая глупост с разпределяне на чинии? Спечели награда, за да получат още ориз и кокос 🤣
Не, за да се получи интрига.
Не беше успешен опитът 😂
Павел и Цецо са като близнаци

# 651
Няма ли да има игра за имунитет?

# 652
Надявам се изненадата да е, че и сините ще участват в номинирането. А, дано!

# 653
От къв пък зор чуждо племе ще решава и ще се бърка, там където не му е мястото 😂

# 654
Освен предвидим, гледаме и нагласен Сървайвър. Червените са се разбрали да падат, докато имат 2 “багажа” - Тино и Станилия. Разкарат ли ги, рязко ще се засилят.

Ще се засилят те...С кого?С С Татяна, Мимето и Неандерталеца, ли?
А така хвалената вечеря си беше чиста гавра. Миличките сини, така се надяваха да хапнат и да се повеселят, ама...

# 655
От къв пък зор чуждо племе ще решава и ще се бърка, там където не му е мястото 😂

Е, след като Ваня обяви обединението...разбира се!

# 656
Няма ли да има игра за имунитет?
Не, Мара е с целоседмичен😉 Може и приз Най-полезен играч да получи за мотивация😀
Аз също не съм ЗА това играч спечелил един имунитет, да си го пази и за двата съвета, но тази недомислица няма как да я променят в движение. Да ме си помислим, че толерират  или обратното- не харесват някого. Ще си го гледаме поне до обединението.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:10 от ellis

# 657
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Значи страшно куче е Снежана. Каквито и трески да има за дялане, на игрите се раздава като за последно.
Наградата беше много кофти, дожаля ми за Геви. Ваня каза, че храната щяла да е богата и разнообразна, явно съвсем откровено си излъга за първото.
И винаги стискам палци на сините, обаче днес ще е най-гадният дуел, не искам нито Тино, нито Станилия да си ходят. Дано ни изненадат от продукцията с нещо интересно. Но не е ли твърде рано за обединение, много маймуни са още на клона?

# 658
  • София
Каква беше тая глупост с разпределяне на чинии? Спечелили награда, за да получат още ориз и кокос 🤣
Имаше подобна награда в по-стар сезон на американския Сървайвър и по разпределянето на ястията от един от участниците, се разкри редът на гонене в една от коалициите и този, който получи ориз, се усети и мисля, че премина в другата коалиция (детайлите ми убягват, но имаше последици от тази награда).

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 23:05 от La Vikinga

# 659
Ох, бе, Снежи. Не млъква... и то едно досадно намилане. Не ме интересува колко е готина, интересна, умна и пич...ама ми е все по-нетърпима.

Общи условия

Активация на акаунт