Да преправим старите мебели с любов - тема 39

• 62 478
  • 918
  •   1
Отговори
# 240
Ето няколко идеи

# 241
Не знам дали съм права и не е за това темата, но ми се струват много неудобни тоя тип мивки.

# 242
Много са неудобни. Особено ако купата назад е забита в стената, постоянно е мокро там като се ползва мивката, и е неудобно да бръкнеш да забършеш плота и стената.

# 243
Аз пък гледам ,че много точно трябва да се прецени къде е изхода за канала и дали ще напасне с краката.

# 244
И при мен с валяк не се получава добре, совен това си иска много ръце. Не знам защо. Нашите вратички ги пръсках с компресор, ами за 2 мин едната цялата е готова. С валяка щях да мажа почти 15 мин, ставаше ми на петна. Боята взех от Практикер, от тази, която тук ми бяха препоръчали.

# 245
И при мен с валяк не се получава добре, совен това си иска много ръце. Не знам защо. Нашите вратички ги пръсках с компресор, ами за 2 мин едната цялата е готова. С валяка щях да мажа почти 15 мин, ставаше ми на петна. Боята взех от Практикер, от тази, която тук ми бяха препоръчали.
С какъв компресор и навън ли ги изкарахте?

# 246
Е, то е ясно, че с компресор ще е бързо и еднакво. Сравнението беше четка и валяк. Там валякът печели.

# 247
Навън, на двора ги пръскаме. С какъв компресор? С оня, дето помпим гумите 😁😁, абе голям компресор с накрайник за пръскане. Ами, и на една ръка можеше да ги оставим, така напластява. Няма нищо общо с мъчението на ръка с каквото и да е (четка или валяк).

# 248
Ами така беше боядисана като я взех . 2-ра ръка е и момичето я беше боядисвало . Лепнеше като я взехме . И много ме дразни . Ще пробвам да я боядисам с четка . Че е и голяма и едва ли ще мога да я изкарам на вън . Ще видим през отпуската кво ще сътворя . Като цяло не ме кефи и мисля да я ползвам само за шкаф покрай прозореца . Много ме дразни огледалото . Огромно е . Та ще я и лакирам като я боядисам .

# 249
  • София
Със сигурност се запалих и аз да си взема нещо за автоматично боядисване.
Обаче се изгубих напълно, ако е с компресор, какъв компресор, така че както по-горе е писала потребителката да ми върши работа и за колата и какъв накрайник за боядисване съответно.
Има варианти и с пистолети за боядисване на ток или с батерия. Дали е по-удобно и има ли смисъл. Всичко изброено може да варира от около сто лева, до доста повече.
На село ще имам много за боядисване покрай ремонта, плюс врати, мебели, ламперия и тн, а и в апартамента стените също са за боядисване отново, та си заслужваа инвестицията.

# 250
Да, и аз затова попитах, че съм пред покупка, а не зная какъв да е.

# 251
https://www.aliexpress.com/item/1005003375376277.html?pdp_npi=3% … afSmartRedirect=y

Ние имаме подобен . Пластмасово е отгоре, а не метално .

# 252
Това е само накрайникът,  въпросът е към какво трябва да се закачи и колко струва то?

# 253
Нашият е купуван от Практикер преди години (поне 7-8) един голям, червен (обяснявам баш кат блондинка). Ако искате мога да проверя марката. По спомени около 250-300 лв беше.

# 254
  • sofia
Сега не мога баш да проверя, но има някакво минимално изискване за това колко бара да е и някакъв минимум въздушен обем, който да поддържа.
Има едни лидълски за 250-300 лв. Не са малки и стават за боядисване....и за всичко друго без песъкоструйка.

Общи условия

Активация на акаунт