Да преправим старите мебели с любов - тема 39

• 62 589
  • 918
  •   1
Отговори
# 450
  • София
За минералната боя, мисля, че бяха казали поне 4 ч между нанасянията, за всеки случай 4-6 ч. Аз така си бях планирала като боядисвах една секция, след обяд боядисвам, съхне през нощта и на другата сутрин другата ръка.

# 451
  • Пловдив
Какво може да се направи от старо дървено чекмедже?

Ще кача снимка по-късно.

# 452
На първа мисъл - етажерка, помощна масичка, табуретка.

# 453
  • До сърцето...
Какво може да се направи от старо дървено чекмедже?

Докато чакаме снимки:

или
Скрит текст:

или
Скрит текст:

# 454
# 455
  • До сърцето...

Вариантите по-горе не ти ли допадат? Все пак ти ще го ползваш, ти трябва да решиш Hands Plus1

Ето и по-пипкав вариант:

Твоят има по-семпла визия, та можеш да го "декупажнеш" и дюс тапицерия. Въпрос на вкус...

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 21:34 от Радика

# 456
  • Пловдив
Разкошни са всички варианти!
Благодаря, ако се получи добре, че ще ми е за сефте, ще го покажа.

# 457
  • Варна
Момичета, не е мебел, показах я в котешката тема ама и тук. Щях да купувам за Тео, но видях картонената туба до контейнерите и от там тръгна. Колеги ми подариха остатъци от въжета. Пластмасово столче, стар ларедутски пеньоар Simple Smile))),  стара картонена макара и т,н, с такер, отвертка и пистолетче за силикон, от това

се получи това

# 458
  • Варна.
Едно чекмедже (от бюро) в градината, това ми е работа от неделя, общо са шест. Махнах дъната, добавих крачета, които са заострени за набиване в земята, виждат се в ъглите от вътрешната страна. Под чакъла съм сложила от текстила, който пропуска вода и спира тревата.

Ще правя и това, някой ден ...

# 459
Tъкмо разпознах белите камъни и се зачудих точно къде си и гледам Варна Simple Smile

# 460
Здравейте, някой има ли нужда от тези?

Фюжън са повече от половината, а останалите неща ги подарявам за гр
Варна

# 461
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Моля за съвет - как да подготвя основата за боядисване на този комплект кухненска мебел - грунд ще свърши ли работа или трябва да се шкури?
Също така тебеширена боя ли да използвам или боя за дърво?
Благодаря ви 🤗

# 462
  • София
Запазете цвета на дървото- аз лично го предпочитам, стига да се връзва с останалия интериор.

# 463
  • Варна
Запазете цвета на дървото- аз лично го предпочитам, стига да се връзва с останалия интериор.
Точно, че не пасва, а искаме да запазим комплекта.
Ще правим освежителен ремонт и ще вземем по-светла холна секция, което налага да изсветлим и масата със столовете.
Искахме да върнем естествения цвят на дървото, но се оказа изключително скъпо удоволствие.

# 464
Аз масата я минах с лека шкурка, колкото да не е лъскаво и боя Levis за под. Мисля, че е достатъчно здрава за маса.

Общи условия

Активация на акаунт