Политиката в България - Тема 4

• 704 089
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 21 120
Емин подаде оставка, както и беше редно. Някои хора вече могат да дишат по-спокойно, един от най-големите проблеми в държавата намери решение.
Обаче случката повдига въпрости не само за поведението на изнервени пациенти и техните роднини, но и за поведението на персонала. Част от въпросите ги задава майката на Даная, която дари органите на починалата си дъщеря. И са съвсем резонни.

Къде бяхте вие, докторе, когато аз бях обиждана, когато ваш шеф на клиника ме питаше дали съм малоумна и ми крещеше и заплашваше пред 20 човека свидетели? Къде бяхте, когато ваша сестра от детска неврохиргия ми каза, че и е писнало от мен, защото обикалям коридора, докато детето ми умираше в операционна зала. Къде бяхте, когато с цялата злоба на света взе химикал от ръцете ми извивайки го? Къде бяхте, когато изгониха баща ми от двора, защото беше късно, а аз останах сама?

Защото ние отивайки в “Пирогов” с децата си, отиваме на война. Защото спокойствието, което вие би трябвало да ни давате, отдавна го няма. Защото на вас, докторе, ви пречат тичащи деца. Защото вие, нямате нормална комуникация с пациенти и родители. Защото вие, докторе, можете и да убивате… и убивате! Убивате с неглижиране, с подценяване, с липса на специалисти, с лоши графици, с политическа зависимост, понякога и с некомпетентност.

https://offnews.bg/zdrave/doktore-zashto-ne-napisahte-v-stranitc … uAwiZoCRg8GmJDVdE

# 21 121
Много добре направиха от правителството, че изчакаха да мине официалната проверка. Не може някой да подава оставка или да излиза в безсрочен отпуск само след пост във Фейсбук.

Попаднали са лекарите на човек, който има истински връзки и са се стреснали за местата си. Защото всички останали сигнали за грубо отношение, пренебрежение, претупване на симптоми и всякакви други прояви на лекарска немарливост просто пропадат. Някой спомня ли си жената, която почина насред спешното във Враца под невъзмутимия поглед на сестрата зад гишето? И още стотици подобни.

# 21 122
Емин подаде оставка, както и беше редно. Някои хора вече могат да дишат по-спокойно, един от най-големите проблеми в държавата намери решение.
Обаче случката повдига въпрости не само за поведението на изнервени пациенти и техните роднини, но и за поведението на персонала. Част от въпросите ги задава майката на Даная, която дари органите на починалата си дъщеря. И са съвсем резонни.

Къде бяхте вие, докторе, когато аз бях обиждана, когато ваш шеф на клиника ме питаше дали съм малоумна и ми крещеше и заплашваше пред 20 човека свидетели? Къде бяхте, когато ваша сестра от детска неврохиргия ми каза, че и е писнало от мен, защото обикалям коридора, докато детето ми умираше в операционна зала. Къде бяхте, когато с цялата злоба на света взе химикал от ръцете ми извивайки го? Къде бяхте, когато изгониха баща ми от двора, защото беше късно, а аз останах сама?

Защото ние отивайки в “Пирогов” с децата си, отиваме на война. Защото спокойствието, което вие би трябвало да ни давате, отдавна го няма. Защото на вас, докторе, ви пречат тичащи деца. Защото вие, нямате нормална комуникация с пациенти и родители. Защото вие, докторе, можете и да убивате… и убивате! Убивате с неглижиране, с подценяване, с липса на специалисти, с лоши графици, с политическа зависимост, понякога и с некомпетентност.

https://offnews.bg/zdrave/doktore-zashto-ne-napisahte-v-stranitc … uAwiZoCRg8GmJDVdE
Да, аз тук питам къде са оставките? Понеже детето почина докато са хокали майката пироговци. Отговорност трябва да се носи и да не се забравя.

# 21 123
  • София
Доколкото помня, жената във Враца имала някаква сериозно заболяване и от дни била така. Което не оправдава изобщо сестрата, но там са останали разни обръгнали и безчувствени
Някой спомня ли си жената, която почина насред спешното във Враца под невъзмутимия поглед на сестрата зад гишето? И още стотици подобни.

# 21 124
  • Варна
Гледах Ваня Григорова при Цветанка. Много е куха и празнословна. Нямат ли поне някой, който може да говори с журналисти...

# 21 125
  • Буркина Фасо
Има ли тема за разрушения мост и инфраструктура по пътя Царево - Синеморец и изобщо за бедствието по Южното Черноморие?
мисля, че няма. но пък можеш да попиташ гугъл за всеки случай
  Какъв е този Емин, дето го обсъждате.
върни се няколко страници назад в темата и ще разбереш. Smiley

# 21 126
Гледах Ваня Григорова при Цветанка. Много е куха и празнословна. Нямат ли поне някой, който може да говори с журналисти...
Аз в началото на изявите и по ТВ по синдикални теми много я харесах, после обаче изплиска легена.....Ярка и запомняща се, откровено лява в убежденията си, агресивна - затова са я харесали. Но няма шанс горката. Като премина на друга тематика лъсна цялата й неосведоменост и предубеденост - върхът беше как ще демонтира сгради, които пречели на чистия въздух на София. Барон Мюнхаузен в пола.

# 21 127

И аз я мернах за 6-7 минути. Пълна декорация.

# 21 128
  • Другата България

И още:
Цитат
"Докторе, защо не написахте в страницата на “Пирогов”, че и аз споменах министъра? Защо не написахте, че министърът ви се обади лично? Защо не казахте, че вашите лекари дойдоха, защото той ви се обади?"
Препоръчвам на всички, които буквално две седмици не спряха да занимават аудиторията с логорея относно някакъв Емин, който е един от всички, взели се за недосегаеми от една страна, а от друга - просто притеснен родител, да прочетат думите на тази майка, загубила дете. Дни наред логорея, само защото въпросния е от ДБ, а годините такива порочни практики на всякакви властимащи много удобно се забравиха и заметоха. А къде отиват обикновените хора, простосмъртните? Риторичен ми е въпроса......
И докато се занимаваме само и единствено с Емин, само и единствено защото е от ДБ, в Царево вече има и две жертви на стихията. Сега #КОЙ ще е виновен? Емин? Тагарев?
https://offnews.bg/112/dvama-zaginali-pri-navodneniata-v-tcarevo-808097.html

# 21 129
  • Буркина Фасо
който е бил виновен за всичките наводнения до сега по нашите ширини.

# 21 130
ГЕРБ?
Или Преслава и Галена, че опростачват народа?

# 21 131
И аз я харесвах някога, но напоследък покрай радикализацията на политическия живот мина твърде вляво и ѝ лъснаха спатиите.
За мен е подобрена версия на Малонова. Лява популистка, която се прави на независима. По-млада, по-умна, по-красива и не толкова креслива- Но няма да ѝ мине номерът, тя не била част от БСП и червените баби не я познават, а десните няма да ѝ се вържат. Не и в София- А и никой не иска Манолова 2.0.  "версия бета - съвременна Пепеляшка" . Да се кандидатира в Свищов там може да има шансове.

# 21 132
  • Варна
Не е умна. Увисна при Цветанка и започна даже да я напада...

# 21 133
Хексе, умна е, но проблемът на Григорова е че се прави не независима, а попадна в капана на радикализацията и поляризацията русофили-русофоби. Сега като застана вляво няма шанс.
И АБВ а го играеше същия номер  леви - независими, но в един момент се поляризириха нещата и тук - За Бойко - Против Бойко - и те се спихнаха.
И Манолова не издържа. Малките партии губят от противопоставянето, големите печелят, защото "втърдяват" електората.
Освен това разбира само от определени теми, като социалната тема, но е боса в  много отношения. Аз отдавна съм казал, че за София трябва кметът да е инженер или архитект, да е мъж и да има много яки топки. Много харесвах арх. Игнатов, но уви Бонев разпиля гласовете. Млад мъж арихитект, с необходим административен опит и визия.
----

Хексе,имам те за разумна. Моля те спри, Милитана няма да спре. Умолявам те коленопреклонно. Цяла седмица дъвкахме Емин защо не подава оставка, сега защо я е подал и трябвало ли сестрата да пише постове е уморително.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:31 от Лорд Сняг

# 21 134
Скрит текст:
Аха..сестрата сега стана откачена. Никой не ви пречи да пишете за каквото и да е. Това че сме обсъждали Емин как допринесе за бедствието не разбрах...
Звънарката на Невски преборила COVID с молитви
Неда отказала да я интубират, свещеник й дал сили с последно причастие
https://telegraph.bg/bulgaria/novini/zvynarkata-na-nevski-prebor … e-na-hrama-350720
Откачена е да.
Такива дето предпочитат камбани пред интубиране не бива да работят в Пирогов.
То и такива като М.Емин не са за никакво министрество, но никой не ни пита.

ПП И не заради скандала, а заради безочливия начин, по който излъга. Шегувал се ...

Общи условия

Активация на акаунт