Политиката в България - Тема 4

• 683 182
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 22 890
Слава Богу, сега пак ще може да ходим да пишем на Свети Серафим без да ни чете КГБ Simple Smile

# 22 891
Интересно какво ще стане, ако патриарх Кирил не окаже необходимото съдействие за отварянето на руската църква и колко време трябва да се чака за това съдействие?
Вече е оказал съдействие, назначил е няколко свещеника, които да служат в храма. Simple Smile
Кирил и Неофит са различни патриарси. Неофит ги е назначил.
А чакаме Мутрофанова и Кирил да отворят.

# 22 892
Ако Хекимян, както твърди е бил изненадан от предложението да стане кандидат за кмет на София на 20-ти този месец. Как успя за 4 дни (да не кажа за 3, защото на 23-ти е подал оставка) да си състави стратегия за управлението на Столицата? С това ми е по-слаба кандидатурата му от тази на Терзиев. Или ГЕРБ са му измислили програмата, той я е прочел и е казал: ОК - всичко е точно така както и аз си го мислех - приемам. Това е несериозно.

Признавам си не харесвам Терзиев. И не заради ДС миналото му, което също ми присяда, а заради прякорът му.  Следя изказванията му и искам да му дам шанс, но уви за момента не усещам ясна и твърда позиция. Ей, на думичка не обели за казуса с Руската църква - все пак е на територията на София, имаше протести. За Зеленски го чаках 48 часа да си покаже снимката с него. За МОЧА смънка нещо политкоректно. Според мен ПР му куца, но може целта да е по-широко припознаване от това на електората ПП-ДБ

Но при номинацията на АХ, ще гласувам твърдо против него.

че за какво трябва един кандидат -кмет да има стратегия? Мигар някои чете работни програми? Божееее, хората гласуват за който каже Партията. Един кандидат -кмет може да е най-умният и най-способният ако няма сериозна партия зад гърба си - загива. Ако пък има - за какво са му стратегии?

# 22 893
политически фолклор:

Колко дена го питат -

ни дума, ни вопъл, ни стон.

Но устата сгрешила,

сама промълвила - Антон.

# 22 894
И аз като Иво се чудя защо ББ си осветли позициите в бтв, като се отказа от полезен в редакцията, за да го издигне като безполезен кмет или все още вярва в мантрата за маймуната?

# 22 895
за да набере максимално много общински съветници.

Svicken, интересно къде видя, че съм казал, че Фандъкова е послушна? не мнението ми е, че толкова си може жената. Поначало не става за кмет. Но София някак буташе три мандата, чак тоя последния станаха много зле нещата.

# 22 896
ББ е отписал София, то е ясно.
Както беше и отписал първия мандат, чийто носител беше Габровски. За него беше ясно, че упражнението - сега с избиране на кмет, тогава с гласуване на правителството - ще е неуспешно. Съответно и в двата случая решава да принесе в жертва някой случаен за партията ГЕРБ, вместо ярките си кадри като Дончев, Атанасова и т.н.

А защо тези агнета се съгласяват на това - само мога да предполагам, но първата ми мисъл са “пари” и “услуги”. Не виждам защо иначе ще зарежеш градена кариера, която ти носи добри пари и те е направила минимум разпознаваем в областта ти.

# 22 897
Хората,които си слагат цайси с диоптри,без да имат действителна нужда от тях,са опасни комплексари. Имам предвид Хекимян...

# 22 898
Интересно какво ще стане, ако патриарх Кирил не окаже необходимото съдействие за отварянето на руската църква и колко време трябва да се чака за това съдействие?
Вече е оказал съдействие, назначил е няколко свещеника, които да служат в храма. Simple Smile
Кирил и Неофит са различни патриарси. Неофит ги е назначил.
А дали!? Nerd
Благодаря за поправката! Simple Smile

# 22 899
И аз като Иво се чудя защо ББ си осветли позициите в бтв, като се отказа от полезен в редакцията, за да го издигне като безполезен кмет или все още вярва в мантрата за маймуната?
Като загуби изборите, ще кажат, че е било нарочно, като при президентските. Не искал да преяжда с власт......Една съфорумка тук има такава теза. ББ е прав, когато съгреши дори.
П.П. Мантрата беше за магарето. Баце няма хора, това е истината. Хекимян е номиниран, защото е послушен, разпознаваем, държи се добре пред камера и кима на правилните места. На ББ не му трябва управник, мениджър, трябва му кукла на конци.

# 22 900
Милитана, Баце има много хора, но  той лъска имидж и търси неполитически лица - справка Герджиков.
А предвид, че в Бургас се очаква Димитър Николов да размаже противниците си, а повечето му кметове ще повторят, потретят, почетвъртят мандат не е като да няма хора.

# 22 901
  • София
И най-важното - е глупав.

# 22 902
  • Пловдив
Сигурно защото Терзиев не ни е лъгал 20 години от национална медия че е независим и обективен.....това е разликата според мен. Видял се с ББ в събота и в неделя напуснал.....така стават тези работи. Случайно се срещнали в асансьора, как пък не.

Можеш ли да покажеш поне едно интервю, предаване  или каквото и да е участие на Хекимян, където да е проличало негово лично партийно пристрастие.
Да имат партийни симпатии не е забранено. Но не е редно да ги демонстрират. А той не е. Ако беше,  щеше да бъде заклеймен в тази тема отдавна.

# 22 903
А Натали Трифонова кога?

# 22 904
А Натали Трифонова кога?
Спокойно нея я готвят за вице, след като се пенсионира Йотова.

Общи условия

Активация на акаунт