Политиката в България - Тема 4

• 683 011
  • 23 521
  •   1
Отговори
# 22 845
Лорде, това са морални принципи, не криминални прояви.
Няма какво да доказва независимост Хекимян. Всеки от драгите зрители и матрЯла ще си реши сам за себе си важно ли му е, какво що.
Независим журналист обаче едва ли е бил.

# 22 846
То има ли медия която да не отразява благосклонно Бойко (извън БСТВ)?  По тази логика никой от тези журналисти няма право да се кандидатира за кмет от Герб. Но от ПП- може. На мен ми се струва, че драмата не е че Хекимян е независим или зависими, а че си е позволил да се кандидатира тъкмо от Герб.

Аз ще си позволя да цитирам Хекимян от изказването му днес. "Всяко едно съобразяване после ти се изписва на челото"  Wink. Сега тази ситуация ако не е изписване на челото...

# 22 847
  • София
Че тя БТВ беше много антиБобо по време на протестите.
Разтрперваха се първи да показват тълпи от протестиращи.

Помня, че Бобо не искаше да ходи там, щото били лоши.
Точно така, ББ им викаше "Божков ТВ" и им беше сърдит.
Но нищо, сега за целите на предизборната кампания на Терзиев ще се твърди обратното.Joy

# 22 848
Според мен, е порочна практиката за София -- да се избира човек с оглед на това от кого е издигнат. В провинцията има случаи на  кадърни кметове, гласувани с години от мнозинството, не заради партийна обвързаност, а въпреки нея. Трябва ни някой, който наистина има някакъв управленски опит и милее за София. Не виждам у Хекимян  такива способности.
За съжаление, всеки път, когато обикалям из добре уредени по-малки градове в България, ми се струва, че София е един от градовете с най-ниско качество на живот в България. Изключвам крайно бедните краища -- Видин и тн.  Дори един Самоков, едно Русе са  по-приятни, да не говорим за Варна/Бургас.
Ппц съм против ДБ и ПП, но за кмет по-скоро на тях бих гласувала доверие, защото са по-екологично ориентирани. Харесва ми всеки, който се интересува да се подобри въздух/чистота в София, повече и по-добре функциониращи велоалеи и тротоари, повече зеленина, по-малко строежи. Подкрепям и по-големи пешеходни зони в центъра, обновен автопарк на градския транспорт и тн. Всичко, което ще допринесе за малко по-здравословен живот в София. Харесват ми и доста от идеите и на момчето от Спаси София.

# 22 849
Лорде, това са морални принципи, не криминални прояви.
Няма какво да доказва независимост Хекимян. Всеки от драгите зрители и матрЯла ще си реши сам за себе си важно ли му е, какво що.
Независим журналист обаче едва ли е бил.

Ули, морала е изключително относително понятие. Ако ще си говорим за морал, за мен скандал за кандидат -кмет на София да се предлага кандидат с ДС-минало. Аз бих разстрелял всички хора свързани с ДС - по лични причини.  
В този смисъл е абсурдно да говорим за скандал. Скандал има ако е нарушен закон. Кой как си тълкува неща на база личния морал, не е скандал, а лична интерпретация.

Иначе на база кадърност не виждам нито един кандидат за кмет на София който става.

# 22 850
Според мен няма никакво значение кой от двамата кандидати ще спечели, защото "сглобката" е обречена да съществува поне още няколко години. Естествено, че за изборни цели партньорите ще се дърпат и ще се правят, че не познават другия, но всъщност нямат друг избор, освен да работят заедно, да се съобразяват един с друг и съответно да си делят паричните потоци. Останалото е театро за пред избирателите.

# 22 851
Ами, да, то точно затова се дъвчат и роднините на Терзиев с ДС минало.
А избирателят гласува основно според собствените си разбирания за морал.

# 22 852
Кметските избори се превърнаха от трън та на глог, че е по-висок. Нищо хубаво не чака столицата, който и да спечели.

# 22 853
От така номинираните, перфектният кандидат за кмет на София е Радостин Василев. Млад, трудолюбив и доказано партийно необвързан.

# 22 854
От така номинираните, перфектният кандидат за кмет на София е Радостин Василев. Млад, трудолюбив и доказано партийно необвързан.

Понеже, вече никой не иска да го обвърже.

# 22 855
Според мен няма никакво значение кой от двамата кандидати ще спечели, защото "сглобката" е обречена да съществува поне още няколко години. Естествено, че за изборни цели партньорите ще се дърпат и ще се правят, че не познават другия, но всъщност нямат друг избор, освен да работят заедно, да се съобразяват един с друг и съответно да си делят паричните потоци. Останалото е театро за пред избирателите.
Точно така е.
Бобо отдавна обяви, още преди сглобката, че ще отстъпва кметове.
Всичко е алъш- вериш между новите и старите.
На маймуни ни направиха. Чудя се още на този плам, при положение, че се наредиха на баницата враговете и ще си я делят дълго и за наша сметка.
Затова написах, че тези избори са едно шоу и нищо повече. Всички са във властта и кметът ще е единствено фигурант.
Но заради активизиране на отчаяните гласоподаватели, му предлагат атрактивна фигура. Всеки да вземе да се вземе под мишница към урните.

# 22 856
То има ли медия която да не отразява благосклонно Бойко (извън БСТВ)?  По тази логика никой от тези журналисти няма право да се кандидатира за кмет от Герб. Но от ПП- може. На мен ми се струва, че драмата не е че Хекимян е независим или зависими, а че си е позволил да се кандидатира тъкмо от Герб.

Аз ще си позволя да цитирам Хекимян от изказването му днес. "Всяко едно съобразяване после ти се изписва на челото"  Wink. Сега тази ситуация ако не е изписване на челото...
Помниш ли на едни от последните избори на дебат как Цънцарова получи инфаркт, че в студиото дошъл самият Кирил Петков а не....някой от техните, ама на по-ниско ниво. Ега ти скандала заформи, какво прави КП в телевизията, щото по това време беше абсурд да видиш ББ на живо и срещу него се пънеха Т. Дончев и Д. Сачева. Ама няма нищо, че са двама срещу един, според БТВ, проблемът е че КП е дошъл на дебат лично, как смее. Е, сега вече знаем, то не че не си го знаем от преди де, кой стои зад кадър и формира тази политика.

# 22 857

Понеже, вече никой не иска да го обвърже.
Как да не иска, човекът е щастливо женен отскоро Simple Smile:
https://lupa.bg/news/ekskluzivno-v-lupabg-rudi-gela-se-ozheni-ta … i_257211news.html

# 22 858
скандалът нямаше да е чак такъв, но хора, до събота е решавал кое и как да бъде отразено в новините.....
И за какво е тази голяма футболна ......пардон предизборна драма?! Че той в събота още не е знаел, че ще бъде кандидат за кмет! Rolling Eyes Доколкото разбрах нещата са се решили в последния момент, ако мога да ползвам футболна терминология - на страничната линия до последния момент са загрявали няколко резерви и хоп  гол в последната минута Nerd

Не се косете бТВ си остава бастион на властта, само НОВА могат да са по-сервилни от тях! Satisfied Money

# 22 859
Недейте така, може наистина да не е знаел човекът Simple Smile))))

Общи условия

Активация на акаунт