Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 157
  • 3 084
  •   1
Отговори
# 3 045
И това го има , но кой ти знаеше преди това за Капитонова, пък сега дори и аз я знам (а още не си знам премиера...) Joy

# 3 046
Питам къде видяхте Пламена, да пуска езици в Ергенът. Иначе най-вероятно е пускала езици 2015, както и много други. Конкретно ми отговорете на въпроса, защото уатабаутизма не ви е сила.

# 3 047
Питам къде видяхте Пламена, да пуска езици в Ергенът. Иначе най-вероятно е пускала езици 2015, както и много други. Конкретно ми отговорете на въпроса, защото уатабаутизма не ви е сила.
Тя не е заинтересувана от Евгени, какви езици да му пуска. Повече се интересува, защо Айлин не ѝ обръща внимание след като са снимали заедно. Може тогава и на нея да се е правила на dyke. Много ясно, че момичето ще я избягва.

# 3 048
Ясно, значи Елена се съблича, защото е с еманципиран дух, иска да бъде свободна от ограничения и предразсъдъци, затова ще я величаем. Айлин се облиза пред Евгени и го целуна пред всички, тя е лека пропаднала жена и трябва да я поставим на мястото й, за да разбере, че така не се прави. Ето това е моят проблем с предаването и реакциите към него. Защитавам Айлин заради липсата на еднакво отношение към нейното право да бъде с душа, търсеща свобода и живот без ограничения. Защо Елена има това право, а Айлин го няма ? 

Върнах си да гледам онази част с въпросите от кутията. Когато попитаха кой наричат глиган пешев, абсолютно всички се смееха, включително и Елена. Когато Пам каза, че за нея се отнася, чак тогава смехът секна, Елена се намуси и вече реши, че е неприемливо. Да, неприемливо е, тук спор няма. Проблемът е, че решаваме дали е приемливо или не в зависимост за кого се отнася обидата. Ако Валерия беше "Глиган Пешев", сигурно за Пам и Елена нямаше да има проблем да се смеят.

# 3 049
...

Последна редакция: нд, 09 апр 2023, 22:03 от Анонимен

# 3 050
Стори ми се, че видях Мони в публиката на Като две капки вода.

# 3 051
Според мен, на момичетата им се дават роли от сценаристите и продуцента. Първоначално са питали Евгени, коя го е впечатлила най-много. Той е посочил Валерия, защото е хубавка и без корекции, подкрепя благородна кауза и е веган, а той като вегетарианец би си паснал повече с нея, отколкото с месоядна. Преди да почне формата и тук Валерия беше посочена като единствената симпатична. И така като имат тази информация, сценаристите си избират най-напористите и амбициозните от участничките и им поставят за задача да дразнят и оплюват това момиче, разбира се, срещу заплащане или някакви други облаги. Така беше и през първия сезон с Александра.
Иначе не мога да си представя, че зрели 30 годишни жени, с претенции за интелигентност, ще тръгнат пред камери да влизат в конфликти и да обиждат някакво си момиченце. Кой, след като е гледал първи сезон, би тръгнал умишлено да се държи като Капитонова, след като знае колко негативи отнесе последната?! Само някой на когото са платили за това и цената си е струвала. Това до известна степен обяснява поведението на Ирина, а и на Елена също.
В книгата "Как да спечелиш Ергена", писана на базата на някъде около 25 сезона на Ергена и още не знам колко спинофи, описват 12 архетипи, които участничките да си изберат, ако искат да стигнат по-далеч и след това да градят този образ в шоуто. Мисля, че част от момичетата са чели книгата, а други вероятно продукцията ги е насочвала. Образът на злодей го заеха Габи и Елисавета, Поли играе глупачето (the fool, което прави разни нелепи неща), Ирина в две роли - чужденката и свободният дух (описват го като много сексуално момиче без задръжки), Меган - момичето със сериозна професия (в книгата пише, че е добре да е направила жертва и да е напуснала работа заради участието си), Габриела - миската, Валерия - принцесата, динамичното дуо - пак Габи и Елисавета. Печеливша карта било да имаш тъжна история (тук са доста) и да издигаш стени пред ергена, които в хода на предаването да сваляш (Боряна). Препоръчват да правиш странни неща, които да влязат в кадър - например оперното пеене на Ивелина сутрин в къщата. И още много хватки, които се разпознават и в нашия Ерген.

# 3 052
Не съм новорегистриран. Имам регистрация от миналата година, заради първия сезон. Това е единственото предаване, което горе-долу следя. Дава отговор, защо събитието за Джордан Питърсън се изкупи за часове, защо обявиха втора дата, защо мъже между 15 и 40 консумират ред пил съдържание. С жени като Пам и госпожица имах отворена връзка с италианския ми приятел, няма оправя. А, Айлин прилича на съпругата ми и ми идва от вътре да ѝ симпатизирам.
Дори не си знаеш кога точно си регистриран май

Да вярваме ли на останалото или само да си направим извод за жена Ви на базата на езичетата, които пуска Айлин?

Извинявам се, но малко в повече ми дойде тази откровеност!

# 3 053
Siska25, според мен най-големия проблем с облизването и т.н. е че Айлин прави всичко това, без да има каквито и да било чувства. Ей така за спорта и да си тренира уменията на прелъстителка. Отделно - за млада жена - знае доста съблазнителски хватки. Бих се учудила, ако се окаже че е влюбена. Понякога си мисля, че Елена се самонавива, но от тях двете - тя изглежда по-заинтересувана от Евгени. А това за събличането си е част от житейска философия... Simple Smile

# 3 054
Явно не ме разбрахте правилно, мисля, че темата е за хората в Ергена, а не за техните семейства !  
Не е лошо да се види откъде идва самочувствието,  възпитанието и гените на момите, не мислите ли?

# 3 055
И? Ако няма чувства, но флиртува какво? Да си покажеш езика е признак, че си лека жена, а да се съблечеш било житейска философия. Нямам думи. Ако Айлин се беше съблякла, щеше да е изгорена на кладата като вещица-прелъстителка, да не говоря каква щеше да е реакцията на Елена, която сега ходи да ѝ чете морал как гледали на нея. После защо била наричана двулична и подмолна.
Ирина пък влезе с гръмкото “аз съм пристрастена към секса” и мине-не мине “ще те изям/изпия/много си вкусен”. Ама явно грубите секс закачки не се приемат от всяка, иначе вече щяхме да сме ги видели един върху друг. Тя също не бива етикирана като “лека”, понеже е в “умния” лагер, нищо, че поведението ѝ освен злобно и грубо е и хищническо и предизвикателно, но по начин, който засега не ѝ носи успех.

Аз лично смятам, че е крайно неуместно да се дирят гените на участничките. Броенето на палачинки е слаба работа в сравнение с това.

# 3 056

2015-та в София, бар Дак на Московска съм виждал Пам доста езици да пуска. И не всички бяха на мъже.
В началото на формата Нинко Кирилов коментира, че не би я нарекъл интелигентна. Той също беше често там, и предполагам я познава по-добре от мен. А, и определено е далеч по-признат като автор. Аз лично трезва не съм я виждал.
Не си изграждайте мнение, само по показаното във формата.
Лично аз бих заложил, че бройката на Айлин е драстично по-малка от тази на Пам или Елена. Само с усмивка получава повече от мъжете, отколкото двете със секс.
Май става съвсем незабавно. Доколкото разбирам, Вие сте мъж.
Предаването е феномен с нивото, което разкрива това на своите участници.
Тук се забавлявахме с този феномен. Забавлявахме се.
Колко е важно на новорегистрирали се мъже в този форум да обясняват каква девица е Айлин (честно казано повечето потребители видяха и си съставиха мнение, без да им помагат - хубаво или лошо). Момичето си е такова, каквото е. Пам, Елена, Валерия - също.
Някои не ги познаваме и се забавляваме с предаването и техните "изцепки" или героизми.
Ами не, защото се извади някаква, уж, лична кореспонденция на Айлин с някого, която имаше за цел да потвърди, че поведението на Айлин е леко (според дефинициите на някои хора). Така че не, не става само за някои участнички да се вадят външни "доноси".

# 3 057
Според мен тази с напускането на работа в името на шоуто беше Милица.

# 3 058
Новата тема🌹
Докато търсех снимка за корицата ми направи впечатление Генчо и неговия индивидуален подход към всяка.😄

Много иска по-младо гадже да си вземе. Тези трийсетгодишните не го теглят нещо.

# 3 059
Нинко Кирилов признат автор ли е? Че аз имам една доста срамна за него случка …

Общи условия

Активация на акаунт