Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 7

• 137 158
  • 3 084
  •   2
Отговори
# 3 030
Въобще не смятам Айлин и Валерия за по-неуспешни от Елена.
На сходна възраст Елена е ескейпвала нещо си посредством техното (а който е посещавал прословутите немски клубове, е съвсем наясно, че не само музиката е средството за ескейпизъм там). Айлин е шампионка по карате и си има работа като гримьор колкото и подценявана да е тя. Валерия също  има професия и благородна кауза, с която се занимава. На подобна възраст Ленчето “грабела с пълни шепи от живота в Берлин”, където обаче не успяла да схване основни ценности на немската школа. И после се обясняваме колко било прости другите, а тя изпъквала.

# 3 031
Просто не и се отдаде възможност , при едните се нарича хедонизъм,при другите дъно , просто двойни стандарти.

# 3 032
На възрастта на Айлин и Валерия, Елена би трябвало да е била студентка или току що да е завършила.

# 3 033
Евгени като попита Айлин защо го е целунала, тя каза"малко ми стана скучно", после я попита какво е искала да демонстрира с това - "ами, не знам, сигурно това, че си мой, да си маркира територия, защото много хора започнали да я маркират, исках да направя нещо, което ще те изненада много и мислех, че ще ти хареса".

# 3 034
Е как, като преди 10 дена е била на първенството в Линяно, Италия и имат отборен сребърен оттам.
Не знам. Евгени я пита дали се състезава и тя му каза, че прави само кати.

П.П Откъде ти е инфото за медала?
Не каза, че не се състезава. Каза, че вече не участва в двубоите. Има различни състезания с ката, и директен бой със съперник. Абсолютно нормално е на този етап да се пази.

# 3 035
На мен ми напомня на Блага, как си събу гащичките в Ерген1, че даже му ги подари.
Е, на Айлин беше по-нежнично, по-ученическо, но пък пред строя, на церемония! Да си го хване там, в имението, около онази пейчица и и да му се нахвъря.Не мисля даже, че и харесва този ерген, ама това си е мое предположение.
Малко ми е евтина тази постъпка, която и да я беше направила.

# 3 036
Айлин от Бобов дол ли е?
В момента тя се свързва с Асен Блатечки, някой виждал ли ги е заедно?

# 3 037
Така е, цялата продукция лъха на евтино и просташко. С това насъскване на момичетата една срещу друга, последвано от орязване на заснет материал в полза на злобарщина и липса не елементарно възпитание, единственото, което постигат е да се чувстваме като извънземни, защото в обкръжението ни няма такива хора.

# 3 038
Айлин от Бобов дол ли е?
В момента тя се свързва с Асен Блатечки, някой виждал ли ги е заедно?

Айлин е от Пирдоп, не знам откъде дойде това с Бобов дол. Може би заради фамилията ѝ - Бобева.

# 3 039
  • Варна
Лично аз бих заложил, че бройката на Айлин е драстично по-малка от тази на Пам или Елена. Само с усмивка получава повече от мъжете, отколкото двете със секс.
Нямам представа за бройката, но какво точно получава от мъжете Айлин само с усмивка, а Пам и Елена със секс, че не ми стана ясно?

# 3 040
2015-та в София, бар Дак на Московска съм виждал Пам доста езици да пуска. И не всички бяха на мъже.
В началото на формата Нинко Кирилов коментира, че не би я нарекъл интелигентна. Той също беше често там, и предполагам я познава по-добре от мен. А, и определено е далеч по-признат като автор. Аз лично трезва не съм я виждал.
Не си изграждайте мнение, само по показаното във формата.
Лично аз бих заложил, че бройката на Айлин е драстично по-малка от тази на Пам или Елена. Само с усмивка получава повече от мъжете, отколкото двете със секс.
Аз очаквам и други информирани включвания за участничките, в кой точно бар коя година на кого са пускала езици. Чак тогава ще правя залагания Joy

За пореден път се убеждавам обаче, че участието в Ергенът = гарантирана излагация.

# 3 041
От мене дойде това за Бобов дол, обърках се с Милица 😃
Пирдоп да бъде Simple Smile

# 3 042
  • Sofia
След като почти ви изчетох, да дам моите 5 стотинки по темата. Не съм тим Елена, нито Валерия, но ми е трудно да приема, че Елена е избраната. Изключвам обърканата й същност и псевдоинтелитентност, но чисто визуално не виждам нищо женствено в нея. За Не става въпрос за хубост, има нещо мъжко и несъразмерно в нея. Не стоят добре един до друг, дори Евгени изглежда по-женствен от нея.

# 3 043
  • sofia
Не знам, но преди Ергенът харесвах Елена, следя я поне от година преди това, както и Пам. Напоследък, обаче, мисля че губи идентичност или просто осъзнавам, че копира усилено изказа на Мила Михова и Бибонс и визиите на Бибонс. Ама много! Което не е яко, предвид това, че Бибонс (на която съм супер фен) ѝ даде платформа чрез подкаста си преди 2 г.. Кой щеше да знае за Елена иначе. За референция - стори на Биби от по-рано днес: “позирам като зара модел”; същата фраза и много сходна поза (както винаги) от Елена по-късно в нейно стори. No like.

# 3 044
Според мен, на момичетата им се дават роли от сценаристите и продуцента. Първоначално са питали Евгени, коя го е впечатлила най-много. Той е посочил Валерия, защото е хубавка и без корекции, подкрепя благородна кауза и е веган, а той като вегетарианец би си паснал повече с нея, отколкото с месоядна. Преди да почне формата и тук Валерия беше посочена като единствената симпатична. И така като имат тази информация, сценаристите си избират най-напористите и амбициозните от участничките и им поставят за задача да дразнят и оплюват това момиче, разбира се, срещу заплащане или някакви други облаги. Така беше и през първия сезон с Александра.
Иначе не мога да си представя, че зрели 30 годишни жени, с претенции за интелигентност, ще тръгнат пред камери да влизат в конфликти и да обиждат някакво си момиченце. Кой, след като е гледал първи сезон, би тръгнал умишлено да се държи като Капитонова, след като знае колко негативи отнесе последната?! Само някой на когото са платили за това и цената си е струвала. Това до известна степен обяснява поведението на Ирина, а и на Елена също.

Общи условия

Активация на акаунт