Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 13

• 19 410
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Чао на Веско Маринов, поне взе 3000 лв.
Че бяхме влезнали в поредица от четири поредни по 500 лв.
Имаше знания, някъде налучкваше, но се опитваше да играе. Като цяло ми се понрави.

# 496
Цвете Тюлева wtf?

# 497
Това нещо * не се ли нарича астериск? В смисъл, можеше по повече от един път да се подходи, дори да не знаеш, че Астра е звезда.
Само е сменено окончанието, за да е галско.

# 498
Абе, аз се обърках. Викам си :" къде е астериск, къде е Астерикс?" Но пък другите въобще не се връзваха.

# 499
Шопите са българи, но измежду различните българи като класификация от по-ниско ниво са и шопи. И с гурките е така - индийци са, ама на по-ниско ниво са и непалци.

Или един още по-хубав пример - от всички четириъгълници някои са с равни страни и се казват ромбове. А от всички ромбове някои имат и прави ъгли и са квадрати.  Или квадратите са и ромбове, и четириъгълници.

П.П. Не се чудете защо този пост "виси във въздуха" - беше отговор на друг пост, който е бил изтрит.

# 500
Замразени храни.

# 501
Ехей, направо паднах… да не знае как се пипа предмет, по повърхността на който е възможно да има ток, при отговори “с двете ръце едновременно”, “с палец и показалец” и с “отворена длан”, да не познае, дори без да знае отговора, че е “с опакото на ръката”… как си оцелял толкова време се чудя, то това си е доста жизненоважно. Grinning

# 502
+1
Гледала съм го по телевизията - една поредица "ХХХХХ, които построиха света". А има и логика - в Канада открай време замразяват сьомга по естествен начин и някак мисълта за надграждане идва естествено.

Това с тока ми звучеше много тъпо, че съм инженерка. Първата и най-здрава мисъл е, че ако има съмнение, че нещо е под напрежение, то не се пипа. После и да се пипне някак, човек трябва да се подсигури, че е изолиран от земята. Но все пак, въпреки тези условности, опакото на дланта имаше най-много смисъл. Ама форумът не ми даде да пиша, понеже вчера съм била писала последна Sad

# 503
Много лесни въпроси досега за дамата. Тук е Видин и Иван Срацимир.

# 504
Много лесни въпроси досега за дамата. Тук е Видин и Иван Срацимир.
Дори и аз, която съм трагедия по история, се сетих преди да излязат отговорите.

# 505
Видин, разбира се.

# 506
В лек потрес съм, че не знае.

# 507
И аз. Това дори на принцип на изключване би могло да се посочи.

# 508
Много готин гаф се получи и ми е странно, че не са го изрязали. Имам предвид това "не мога да го намеря" от жокера Wink

# 509

Общи условия

Активация на акаунт