Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 13

• 19 412
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ха, подведох се. Ако беше за по-висока сума щеше да е Опенхаймер. Тези тънки моменти са много важни.

Не е ли Тик Ток, гърмяха медиите тогава нещо за Тик Ток.
Или това или Китай, ама стрелям с Тик ток

# 481
Някои не гледат новини... От два месеца все тикток се коментира.

# 482
Самюел Джаксън.

# 483
  • София
Самюел Л Джаксън веднага и категорично!
Мейс Уинду е с уникален лилав светлинен меч. 😎

# 484
И аз помня правилно този път (че беше лилав) Simple Smile

# 485
За Тик Ток даже аз съм чула, но ми се струваше, че и на Адам Драйвър беше по-особен мечът, не само по фирма. Щях да сбъркам.

От друга страна чак сега ми светна, че на мастър Уинду мечът не е с цвета на "добрите".

Това с гурките е хитър въпрос. Ясно е, че са индийски войници и всеки ще се хване, ама не са баш индийци по националност и отговорът е непалци.

# 486
  • София
Юън Макгрегър имал червен мач като Дарт Вейдър, ахахахахха -))))
Най-големия светец сред джедаите го изкара Тъмен лорд Simple Smile))
Ама ето на, рискува и спечели. 25% шанс. Даже при него 36% защото правилно изключи Хан Соло.

Е, непалци!! Simple Smile

# 487
Този играч имаше лесни въпроси до 2000. Последния си признавам, че някъде съм го чувал, но понеже не съм гледал поредицата, нямаше да мина без жокер.

# 488
Налучквам с индийци.

# 489
Гурките са индийци май.

# 490
  • София
Непалците бе. Били миньончета със среден ръст 165 см. но били свирепи и непобедими воини Simple Smile

# 491
Това не го знам, щях да се обадя на жокер (но такъв, който може да ползва Гугъл, не като неговия).

# 492
И аз предположих непалци. Новозеландци отпадат от името. Сингапурци също. Индийците ми звучат подвеждащо, а и не ми се много "елитна" войска откъм дисциплина Laughing.

# 493
Може да са непалци, но са били и част ог индийската армия.

# 494
Гурките са индийци май.

Не са хурки, а Гурки и са толкова индийци, колкото шопите са българи. Абе може да минат и за индийци, гледано на едро, но по-надребно са си непалци.

Общи условия

Активация на акаунт