Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 13

• 18 850
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Нуреев. Баришников е роден в една от трите прибалтийски, обаче не помня коя.

# 76
Аз щях да играя ТОТО между двамата вероятни. Не им знам биографиите, но не знам защо Баришников повече ме влече.

П.П. Сега като свърши рекламата и пак показаха екрана се усетих, че горе съм сбъркал - Нуреев ми е на сърцето. Не, че има значение.

# 77
Нуреев е.Барашников е роден в Рига и е възвращенец.
Аааа,не възвращенец бил.

# 78
И двамата невъзвръщенци. Страхотно!

# 79
Останала съм с впечатлението,явно погрешно,че веднъж останал извън родината,след демократизацията най-общо казано,може да се върне т.е.възвращенец е.

# 80
Останала съм с впечатлението,явно погрешно,че веднъж останал извън родината,след демократизацията най-общо казано,може да се върне т.е.възвращенец е.

Може, защото отпада терминът/параграфът в НК. Тоест вече не може да стане възвращенец, защото няма казус.

# 81
Шрапнел не знае какво е, одор не е чувала, ама самочувствието до небето и не ще да заключва

# 82
Шрапнел не знае какво е, одор не е чувала, ама самочувствието до небето и не ще да заключва
И за десанта в Нормандия не била чувала.

# 83
Но пък няколко хубави въпроса подред, където човек може да се сети с логика. И за лингвистичната експертиза, и за шрапнелите и този с кучето в това число.

# 84
За фонда на кучето Гюнтер 4 съм.

# 85
Ами те хубавите въпроси прасетата ги ядат. Ако беше някой по-ерудиран участник, сигурно щяха да го забият с някакви тъпизми от сорта колко грама тежи уредът в някой спорт или за някоя неизвестна година, или да смята по формули с коефициенти...

# 86
  • София
Много лесни въпроса за мъжа. Прави ми впечатление, че от известно време насам първите няколко въпросите над 500 лв. са елементарни. Simple Smile
Не е истина на какъв въпрос изхаби 50 на 50. Бунтът на машините е от Терминатор бе човече!!! Гледал Стар Уорс, пък не може да се сети за подзаглавията. Добре, че му оставиха Джедаите, за да се хване за думичката...
Плюшени играчки разбира се, мисля че всички го знаят, не само футболните фенове
Иги Поп, филма е велик!
Аз лично бих отговорил с Маяковски, не ме питайте защо. Просто нещо отнякъде влязло и излязло... Явно грешка в случая!

Жената:
Лингвистична
Харвард, браво, очаквах да използва жокер тук
Казандзакис / Зорба – ключът е в самия въпрос: пияч и скитник
Омаха, Франция, част от нормандските острови – прословутия десант, пфф
Аз дотук не бих ползвал жокер. Това са 4 въпроса след 500 лв. :о
На въпроса за Мадона забих вече и бил попитал уважаемата публика. Макар че като се замисли човек има логика за кучето. Браво на жената!

# 87
Заложих на Графологична. Все пак май че всеки модел смартфон си има собствен шрифт.

# 88
  • тук, на мястото си
Хареса ми как игра жената. Не бързаше да използва жокери и най- вече не използва публиката като първи жокер. От фотьойла в къщи само за Омаха бих ползвала жокер, макар да съм "чувала" за десанта в Нормандия. 
Желая и успех утре, поне 20 000 да вземе!

# 89
  • Манчестър
Днес и утре ще се излъчат епизодите с участника, който отваря въпрос за 100к.

Общи условия

Активация на акаунт