Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 13

• 19 674
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Слънцето е възможно да залезе на северозапад,но в никакъв случай на север.

# 316
Говорим залезът откъде е: "Вървете на север директно към залеза".

Ами да, де. Представи си крайбрежие, залез. Който обаче не се вижда от всяка точка заради релефа. И карат туристите да тръгнат на север, където ще попаднат на място, от което се вижда залезът.
А може и изобщо да няма нищо такова, просто deaf да не е разбрал добре или нарочно да заблуждава. Често му се случва.

# 317
Филмът беше със субтитри и няма как да го прочета грешно. Пишеше "север"...

# 318
Е, ти си гледал филма, не ние. И какво стана? Тръгнаха ли на север към залеза?

# 319
Тъкмо се канеха да тръгват,когато едни агенти на службите довтасаха с черен джип и ги върнаха там нещо да ги разпитват...

# 320
  • тук, на мястото си
Хайде пък сега, те са американци, плюс това агенти, навсякъде могат да намерят залез, особено във филм. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321
  • София
Могат да отидат на север и там да има място с гледка, на което, ако погледнат в посока запад да видят залеза.

# 322
За залеза ми хрумна, че може да е грешка при превода. Да се има предвид примерно  Sunset Boulevard, да са го казали накратко The Sunset, а преводачът да го е превел буквално.

# 323
  • София
Гълъб трябва да е тук

# 324
Гълъб трябва да е тук
Не би трябвало да има човек, който дори да се зачуди на този въпрос..... това е въпрос за 100 лв.

Ето този въпрос сега е интересен много - изключвам Елизабет, защото не се е омъжвала, залагам на Виктория

# 325
  • София
Виктория разбира се.

# 326
И гълъбът, и Виктория са като за гимназисти. Супер елементарни въпроси, особено вторият, защото да кажем, че не всеки е чел Библията.

# 327
  • София
Мисля, че са индианците :О

п.п. Тихия океан? :о

# 328
Дори да не е чел все някой филм за Ной ще е гледал. Може да е по-добре да са по-лесни, 6-7-8, за да стигат по-далеч играчите.

За този Ел Ниньо не бяха ли питали преди нещо подобоно? Тихия океан предполагам. Това за хеликоптерите си беше доста трудно, аз бях за гръцките богове.

# 329
Мисля, че са индианците :О

Естествено, няма как човек да не е чувал за хеликоптерите Апачи.

Иначе за Ел Ниньо щях да сбъркам. Но пък е лесно за Гугъл.

Общи условия

Активация на акаунт