Как да подготвим гардероба си за пролетта и лятото? Включете се в играта и спечелете!

• 5 502
  • 241
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Прибирам зимните дрехи и изваждам летните.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
Липсата на достатъчно място.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
Подарявам ги на майка ми.

# 106
  • София
Прибирам в калъфи несезонните дрехи, а калъфите в надстройката на гардероба.
Прането на якетата и сушенето на пухените (имам две) е по-трудният момент, защото им трябва хубаво време от няколко дни за пълно изсъхване.
Стари дрехи, които няма да нося, давам на някого или ги слагам в контейнерите за дрехи.

# 107
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Имам дрешник. Там по рафтове е окачалки стоят дрехите за другия сезон. В гардероби в стаите стоят тези, които ползваме в настоящия сезон. 
С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? 
Изпирам и нося в дрешника, нямам трудности.
Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
Най-хубавите и запазени обявявам в olx и базар. Подарявам и на близки. Някои съм дарявала.

# 108
  • Пловдив
С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - Винаги с липсата на достатъчно място Grinning
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - Изхабените дрехи отиват за рециклиране,  тези които са ми омръзнали, но още има живот в тях ги подарявам

# 109
Прибирам зимните дрехи в надстройката на гардероба и изваждам пролетните. Пера зимните якета и палта и също ги прибирам по закачалка.
С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
Обикновено имам достатъчно място, защото когато не ползвам нещо, го оставям за парцали. Но все пак бих искала още място.

# 110
Пера, гладя и прибирам всичко, което няма да бъде носено през следващия сезон. Всичко пролетно се пере и глади, проверява се за проблеми и дали случайно някой не го е стеснил през зимния сезон Laughing Нещата, които трябва да висят на закачалки се закачат наобратно, при обличане вече се закачат в нормалната посока. В края на сезона дарявам/изхвърлям всичко, което  не е било обърнато (не е носено цял сезон)

⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
С мързел да прегледам дали всичко е наред с всяка една дреха, и дали ще издържи още един сезон.

⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?

Някои ги изхвърлям, някои стават домашни дрехи, други се предават в магазини, които приемат дрехи за рециклиране. Всичко зависи от това дали са в добър вид. Не подарявам носени дрехи на никого.

# 111
Зимните дрехи, сортирам, изпрани и изгладени прибирам в гардероб който рядко ползвам и отваряме.
Липсата на място, е вечния проблем, с всеки сезон дрехите като че ли стават все повече, въпреки, че периодично ги разчиствам.
Дрехи които повече няма да носим а са запазени ги събирам, ако някой има нужда или има някакви  благотворителни кампании ги подарявам. На някои обаче им вдъхвам втори живот, от блузки с плетиво например шия калъфки за зимните  възглавници,  от стари дънки шия възглавници за пластмасовите столове на терасата.

# 112
  • Пловдив
Не променям нищо, освен да изпера/почистя и прибера в гардероба връхните дрехи. Зимните и летните дрехи си ми стоят подредени на различни места цялата година.
Липсата на време Simple Smile
Почти неносените подарявам или оставям в контейнер на БЧК. Захабените /без бельо/ - рециклирам. 

# 113
  • София
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Гардеробът ми е разделен на три части и слагам подходящите за сезона в средната, където ми е най- удобно да вадя. В момента там са пролетните, зимните са най- високо, а летните най- ниско. На закачалки в другото крило стоят всякакви, там не размествам.
Само с това, че са по- обемни и имат нужда от повече място.
Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
По- запазените дрехи подарявам от години на едно многодетно семейство, децата са различна възраст и все на някое стават. Някои много износени и избелели използвам за ремонти. Такива, които са сравнително нови, харесват ми и стават за носене, но имат само дребна забележка - скъсано, разплетено, развален цип и т.н., поправям.

# 114
Винаги се разделям с дрехите, които не съм носила миналото лято и пролет. Зимните и есенни дрехи ги прибирам в кутии.

За мен е лесно прибирането на зимните дрехи, защото съм минималист и нямам много зимни дрехи. Единствено малко ми е досадно изпирането на всички якета и палта.

Дрехите, които са много износени, ги давам за рециклиране. Дрехите, които са в добър вид, но вече не ми харесват, ги подарявам на майка ми.

# 115
  • Враца
Прибирам всички зимни дрехи под спалнята, оставям тънките дълги дрехи за по хладните дни. Затруднява ме мястото, особено за дрехите на децата, които им умаляват за половин сезон. Дрехите, които вече не носим, предпочитам да дам на някого, на който ще са му нужни.

# 116
- Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - слагам пролетно-летните дрехи по-напред в гардероба, за да са ми "пред очите", а зимните дрехи подреждам по-навътре.

⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - Понякога нямам достатъчно място и се налага да се разделя с някои дрехи.

⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - някои неща подарявам на близките си, други слагам в контейнери за рециклиране.

# 117
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - за пролетта нищо не правя, за лятото вече вадя летните дрехи и прибирам зимните отзад в гардероба.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - прането на палата си е най-голямото предизвиквателство.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - рециклирам ги.

# 118
1 Не е проблем да разменя местата на зимните дрехи с по-леки пролетни и летни.Понякога част от сезонните дрехи се застъпват.
2 Нямам драма,само да имам време.
3 Дрехи,които са запазени,но няма да носим предлагам на една приятелка да си избере.Другите нося в някоя комуна.За някои по моя преценка нося за рециклиране.

# 119
Дрехите, който няма да нося ги подарявам на близки приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт