Как да подготвим гардероба си за пролетта и лятото? Включете се в играта и спечелете!

• 5 500
  • 241
  •   1
Отговори
# 90
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - Имам си един гардероб за дебели, зимни дрехи и един за пролетно-летни.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? Не ги прибирам
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? Което е износено ползвам за претриване на прах, а тези които са здрави, но няма да нося подарявам.

# 91
  • София
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - Пренареждам рафтовете, според сезоните.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - Необходимо ми е много време, което нямам напоследък, за да прибера и подредя всичко на мястото му.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - Обикновено дрехите, които съм преценила, че няма да нося повече - подарявам.

# 92
Изваждам сезонни  дрехи, завивки, обувки...другите пера, гладя, вакуумирам в пликове и прибирам най- отгоре.Палта, сака, панталони, костюми нося на химическо чистене.
Предизвикателство е, че все не достига свободно място, но гледам да не се "задръствам" с излишни и неползващи дрехи и др.
Дрехи, които няма да носим, ги подарявам, а някой оставям за работни( при ремонт например, или когато имам градинска работа).

# 93
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?-изпирам всички връхни дрехи и ги прибирам заедно с другите зимни дрехи във вакуумни пликове. Вадя пролетно-летните и преценявам какво ще използвам
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?-липса на място за съхранение
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?-подарявам или нося в ХМ за рециклиране.

# 94
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? За щастие имам доста място у дома и не е нужно да правя нещо специално, освен да изпера всичко, което не е прано и няма да ползвам до есенно-зимния сезон.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? Не правя нищо специално, освен да ги изпера. Място имам достатъчно.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Запазените дрехи на детето подарявам на близки с по-малки деца. Моите дрехи също подарявам, ако някоя приятелка си хареса нещо. Останалите изхвърлям.

# 95
  • гр. Кюстендил
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - тъй като всичко в гардероба е изпрано, проста изваждам всичко зимно от гардероба, сгъвам прилежно и прибирам в пликове. Позабърсвам гардероба с подходящ препарат, за да го освежа и вадя прибраните пролетно/летни дрехи. При нужда гладя някои.

С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - големия обем най-вече

Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - Нося всичко до последно, ако не става за пред хора - става домашно, а ако вече и за домашно не става - за работа на село. Понякога ни трябват парцали и ги употребявам и за това. Ако нещо става за носене и аз няма да го нося, обичам да подарявам - на познати и непознати Simple Smile

# 96
1. Просто вадя летните дрехи и слагам на мястото на зимните.
2.Нямам никакви проблеми. Дрехите прибирам изпрани.
3. Изхвърлям или подарявям ненужните ми дрехи.

# 97
  • София
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? Изпирам и прибирам всичко ползвано до момента. Палта, якета и сака си стоят в гардероба на закачалки, но пуловери, дебели панталони и поли слагам във вакуумни пликове и прибирам в надстройката. Мястото им в гардероба се заема от пролетните и летни дрехи.

С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
Никога не ми стига място, каквито и трикове да се опитвам да прилагам.

Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
Понеже винаги има недостиг на място, гледаме да се освобождаваме своевременно от дрехи, които по една или друга причина не ползваме. По-голямата част подаряваме, останалото рециклираме.
Памучни тениски понякога ползвам за парцали, за чистене на прозорците или поставям като еднократна кърпа на парочистачката.

# 98
Пера всички зимни дрехи и ги слагам във вакумирани торбички. Това обаче го правя на етапи, зависимост колко топло е станало.

# 99
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - Оставям 2-3 по-дебели (зимни неща), вадя късите ръкави. Всичко, което махам от гардероба прибирам веднага и слагам по вакуумни пликове.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - Зависи от състоянието на дрехите. Ако са по-запазени, гледам да подарявам, а ако не - рециклирам. Тези, които са хем изнесени, хем от подходяща материя (памук, хавлиени) ползвам за парцали.

# 100
  • Г. О.
Прибирам дрехите от минал сезон и вадя тези за следващия. Дрехи, които няма да нося, обикновено давам за рециклиране.

# 101
Изпитам всочки дрехи и ги прибирам в шкаф. Изваждам дрехите за летния сезон. Ако има дрехи, които няма да нося ги подарявам на приятели или използвам за парцали

# 102
2. Проблем имам със съхранението на дрехи. Слагам всичко във вакуумни пликове, но пак ми е трудно да натъпча всичко по местата им.

# 103
  • София
Не ми се налага да въртя сезонно дрехите, но и нямам "зимен" гардероб- нямам нито един пуловер например. Предизвикателство е прибирането на обемните зимни якета обаче. Дрехите, които вече няма да носим или подарявам, или нося за рециклиране.

# 104
  • Елхово
1. Организирам го, като прибирам изпраните зимни дрехи и вадя актуалните за сезона дрехи.

2. Понякога с липса на достатъчно място.

3. Новите или запазени дрехи подарявам на близки и приятели, останалите хвърлям.

Общи условия

Активация на акаунт