Как да подготвим гардероба си за пролетта и лятото? Включете се в играта и спечелете!

• 5 492
  • 241
  •   1
Отговори
# 15
  • in Wonderland
Прибирам дрехите за миналия сезон и изкарвам тези за настоящия. Предизвикателствата, които срещам са не достатъчно място за съхранение на дрехите.
Дрехите, които са вече малки на децата или аз няма да нося, ги подарявам.

# 16
1. Организирам гардероба си  като вадя летните дрехи и слагам на мястото на зимните.
2. Липса ми място ! Дрехите ги прибирам изпрани.
3. Ненужните ми дрехи ги изхвърлям или занасям в контейнерите на БЧК.

# 17
  • Плевен
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Прибирам зимните дрехи във вакуум пликове, а тези, които знам, че няма да нося, предавам за рециклиране.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?- количеството....
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате?
Задължително предавам за рециклиране
Какви други приложения намирате за тях?
памучните за парцали, за носене на село и т.н.

# 18
  • Пловдив
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Размествам всичко. Прибирам зимните дрехи, вазд летните.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
Чак пък предизвикателство ... това си е рутинна работа като почистването и прането. С вакуумиращите торби всичко става лесно и бързо. дебелите дрехи заемат по-малко място в гардероба, а и са защитени от молци. Така правя и със зимните завивки.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
Зависи в какво състояние са. Това, което все още става за носене, подарявам. Другото отива на контейнерите за рециклиране. Дрехи износвам до последно. За мен най-безсмислено похарчените пари са тези за дрехи. Купувам само това, от което имам нужда. Скъпи дрехи не купувам.

# 19
Обикновено когато трябва да разчистя гардероба си , откривам неща , които съм търсила дълго време, както и неща които никога не съм обличала. 😀
Преправям дрехи, които искам да нося. Бодитата , стават на летни потници , дългите дънки , стават къси. Ползвам памучни тениски за попивателни при почистване.
Дрехите, които няма да нося , обичам да подарявам на близки и приятели, не обичам да изхвърлям . Ако това се налага , ползвам контейнери за дрехи, които разпределят за нуждаещи се хора.

# 20
1. Изваждам зимните дрехи, изпирам ги и ги складирам в пространството под леглата. 2. Най-вече с липса на място за някои от тях, но все се намира. 3. Някои подарявам на роднини, други изхвърлям.

# 21
  • софия
⚪ Засега има място дрехите ми да са достъпни през всички сезони и не е необходимо да правя специална сезонна организация.
⚪ Основното предизвикателство е моят мързел.
⚪ Дрехите, които няма да нося, нося за рециклиране.

# 22
Вадя летните дрехи, меря, изпирам, гладя, сортирам и редя в гардеробите. Зимните дрехи се опитвам да наместя в надстройката и това е най- голямото предизвикателство.
Много от дрехите преправям, други подарявам, трети пазя от сантиментални чувства.

# 23
1. Изваждам летните дрехи и на тяхно място прибирам зимните.
2. Предизвикателството е винаги едно - липса на място 😊
3. Обикновенно при подмяната на сезонния гардероб отделям дрехи, които няма да се носят повече и ги нося за рециклиране.

# 24
  • Бургас
Поетапно вадя дрехи според сезона.
Зимните прибирам на по-високи рафтове и във вакуумни торби.
Не хвърлям дрехи. Обикновено подарявам или нося за рециклиране. Също имам и доста прибрани в очакване на употреба някой ден.

# 25
  • Пловдив
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Зимните дрехи се прибират на горните, по-недостъпни рафтове на гардеробите, а летните се подреждат на удобни и достъпни рафтове.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
Първото и най-голямо предизвикателство е на количеството дрехи. С три деца, две от които тинейджъри и една пораснала девойка+суетен съпруг, можете да си представите за какво количество говорим.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
Запазените дрехи, които сме престанали вече да носим, дали защото са умалели или защото вече не харесваме, подарявам на близки около нас. Захабените дрехи, нося за рециклиране.

# 26
1. При настъпване на пролетния сезон в гардероба ми все още присъстват и по-дебелите дрехи, тъй като времето е доста променливо. Постепенно започвам да изнасям част от зимните и в същото време си взимам по малко от летните. В дома на родителите ми складирам всички дрехи, които не използвам към момента.
2.  Най-голямото предизвикателство за мен е липсата на достатъчно място за съхранение.
3. Дрехите които са запазени и могат да се носят с радост подарявам. Тези които са по-широки ги взима майка ми, най-много се радва на обувки. Дрехите от дъщеря ми също подарявам. Бих искала да оставям и за рециклиране, но за съжаление в малкия град няма такъв тип контейнери.

# 27
  • София
Прибирам зимните дрехи на по-неудобните рафтове и вадя летните на преден план.
Част от дрехите, които няма да се носят подарявам или изхвърлям в контейнерите на БЧК.

# 28
Сменям дрехите, като зимните качвам в гардероба на горните рафтове, където не мога да стигна:-) а летните на удобно пред очите ми. Детските вакумирам което става, другото оставям до контейнера в торба. Дрехи, които няма да носим и са здрави давам на майка ми на село-раздава ги там. Нямам място въпреки големите гардероби, явно не успявам добре да подредя всичко.

# 29
  • София
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? Зимните дрехи ги качвам на горен рафт, а пролетните слизат долу. Като, ако има студени дни съм сложила така зимните дрехи, че да имам допир до тях.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - Събират ми се много зимни дрехи да ги пера наведнъж.За да ги прибера свежи.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? - Подарявам, други слагам в контейнери на БЧК.
Какви други приложения намирате за тях? - парцали, връзвам си доматите и краставиците за колците в градината Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт