Как да подготвим гардероба си за пролетта и лятото? Включете се в играта и спечелете!

• 5 490
  • 241
  •   1
Отговори
# 45
1.Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
- За мен не е трудно. Нямам излишни дрехи и вещи и има място за всесезонни дрехи. Simple Smile
2. С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
-Както казах, нямам излишни дрехи и нямам проблеми в тази насока.
3. Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
-Подарявам ги на близки приятелки. Тези, които не стават за носене, отиват за рециклиране. Simple Smile

# 46
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?- Вадя от плоковете старите и ги сменям с пролетно-летните. Е, малко и от МОЛ-а Simple Smile
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?- Никога нямам достатъчно място.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?- Първо дарявам една част от ях, а тези, които не ги искат ги изхвърлям в контейнерите за дрехи.

# 47
1. Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Прибирам всички зимни дрехи. Групират се по видове, слагат се в пликове за вакуумиране и се вакуумират. След това влизат в градероба в кутии с етикети.

2. С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
Дали има дрехи, с които можем да се разделим. Все си казвам, че всичко ми трябва. Но смятам, че имам повечко, от колкото са ми необходими.

3. Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
По принцип подарявам на близки и приятели или дарявам на огранизации, когато има кампании. Някои от големите вериги магазини за дрехи имат инициативи, с които преработват старите вече дрехи и им дават нов живот. От скоро открих платформи за препродажба на дрехи, които вече не носиш. Доста от моите дрехи, намериха новият си собственик там.

# 48
  • София
Прибирам зимните дрехи и на тяхно място слагам пролетните.
Неизползваемите дрехи слагам в контейнери, някои използвам за парцали.

# 49
Когато дойде пролетта изваждам летните дрехи които съхранявам вакумирани под спалнята и слагам там зимните.Дрехите ,които няма да нося ги подарявам.

# 50
  • Велико Търново
С настъпването на пролетта, ми идва вдъхновение да разчиствам. Цяла зима съм трупала дрехи и вещи, кои нужни, кои не толкова. Разчиствам това което няма да влезе в употреба вече. Зимните атрибути отиват в кутии за съхранение или назад в гардероба и правя място за сезонните.
Понякога ми е трудно да реша кое да махна и кое не, но като цяло не пазя много вещи. Предизвикателството което срещам е как да си съхранявам вълнените дрехи. Те са ми най-ценни и гледам да си ги обгрижвам.
Дрехите които махам от гардероба отиват на различни места, според вида си Simple Smile Някои продавам, други подарявам, а трети давам за рециклиране. Последните са най-малък брой.

# 51
  • София
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? За радост имам голям гардероб и не се налага да размествам нищо заради смяната на сезоните.

⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?  Не се сещам за такива. Не нося вълнени дрехи и не се налага да ги предпазвам от молци и т.н.

⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
Ако дрехата е годна за носене я предлагам в групи за подаръци във фейсбук, за да се ползва от някой друг. Ако не е годна за носене я оставям за рециклиране в контейнер за дрехи. Памучни дрехи оставям и в един автосервиз на близък, където постоянно им трябват парцали.

# 52
  • на последния етаж
През пролетта вадя по-леки, а прибирам зимните дрехи. Използвам вакуумни торби. Ненужните дрехи подарявам.

# 53
Имам сезонен гардероб в стаята и несезонен в друга стая. Просто разменям местата на дрехите. Така, ако в топло време захладнее, лесно вземам нещо връхно от другия гардероб.
Предизвикателство е дадена дреха дали да я изхвърля или да я ползвам за работа на вилата.
Ненужните дрехи подарявам или рециклирам в общинските фургони.

# 54
1. Прибирам зимните дрехи в чували за вакумиране.
2. Нямам предизвикателства, с които да се сблъсквам,  прибирам дрехите изпрани и сгънати.
3. Някой дрехи ги давам за рециклиране, други ги подарявам.

# 55
  • Пловдив
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - поетапно прибирам зимните дрехи, вадя среднодебели докато останат най-летните дрехи
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - най-голямото предизвикателство е липсата на място Simple Smile. Подреждам често гардероба си, за да направя място за нови дрехи и да оптимизирам пространството.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - най-често подарявам, някои давам за рециклиране.

# 56
  • Сливен
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Първо изпирам всички зимни дрехи, задължително добавям по 1 капачка омекотител. Изглаждам и прибирам в чували, на закачалката.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
- С 2 предизвикателства се сблъсквам - изваждането на пролетните дрехи и прибирането на зимните в чували.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
-Доизносвам ги на село, ако вече са захабени. Ако са ми големи или малки - подарявам.А за скъсаните - използвам ги като парцали, при ремонти дейности.

# 57
Организирам гардероба си като сменям зимните с пролетно-летните дрехи. Нареждам по тип дреха.
Трудно ми е да прибера зимните дрехи, тъй като са по-обемни и все не ми достига място, а живеем в къща. 
Дрехите, които не нося ги хвърлям.

# 58
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? Изваждам по-тънки дрехи, прибирам дебелите блузи и якета.
С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? С липса на място за прибиране. Ползваме вакумни чували за пестене на място.
Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите?  Моите и на ММ подарявам на непознати хора в нужда.

# 59
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - Изваждам по-тънки дрехи, прибирам дебелите и всички зимни аксесоари.
С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? -Липса на място за прибиране. Зимните отиват на вилата и всяка година е едно голямо "мъкнене" също и на кутии с обувки.
Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? -Предимно подарявам.Някои по-износени  ползвам и за парцали. Все по-често започнах да оставям и в контейнери за дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт