Как да подготвим гардероба си за пролетта и лятото? Включете се в играта и спечелете!

• 5 488
  • 241
  •   1
Отговори
# 30
  • София
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? - Прибирам зимните дрехи като ги вакуумирам в торби и качвам на тавана. Подреждам всички пролетни дрехи на закачалки.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? - Липсата на досатъчно място, поради което се налага да ги вакуумирам.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? - Една част подарявам, останалите нося в контейнерите на БЧК.

# 31
  • Варна
Вадя пролетните дрехи, изпирам и прибирам зимните във вакуумни торби.
Най-големият ми проблем е мястото ( ограничено) , обема на дрехите
Дрехите,които не съм носила повече от два сезона разделям - тези които преценявам ,че стават на майка ми и ги давам, другите в контейнери на БЧК.Ако има с някакви дупки - за парцали.

# 32
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? Сменям дрехите през есента и пролетта.Тези, които не са за текущия сезон прибирам в кутии.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? Предизвикателство е мястото, където да го прибера.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? При всяка смяна, а и по-често отделям дрехите, които вече няма да се носят.Най-често ги давам за рециклиране в определени магазини или в определните за това места в града.

# 33
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
При смяна на сезоните зимните дрехи ги прибирам под леглото,летните в гардероба.
Тези дрехи ,които няма да нося ги подарявам на нуждаещи се и така имам достатъчно място.

# 34
Както правят всички, изпиране на зимните дрехи,прибиране във вакуумни пликове и вадене на летните . Предизвикателство е да намерим място за всичко излязло от сезон, но предпочитам да имам малко и нужни дрехи отколко купища който заемат само място.
А дрехите дето няма да носим ги подарявам на близки, или се ползват за парцали по гаража или двора.

# 35
Прибирам дрехите за миналия сезон и изкарвам тези за настоящия. Предизвикателствата, които срещам са не достатъчно място за съхранение на дрехите. Дрехите, които няма да нося дарявам

# 36
✔️Когато сменям сезонните дрехи просто размествам местата им. Тези, които предстои да бъдат носени подреждам на най-лесно достъпните места, а останалите прибирам най-ниско долу или на най-горните редове.
✔️Предизвикателствата са ми как да ги подредя така, че мъжете вкъщи да имат достъп до тях без да събарят всички останали дрехи 😁
✔️ Ненужните дрехи, в които има още живот раздавам на близки, а останалите отиват за рециклиране.

# 37
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? Поетапно вадя по-тънките дрехи и прибирам зимните.

⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?  Намерих начин да пестя място с вакуумиращи пликове и така пестя място. Изпрани и почистени, чакат следващия сезон.

⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? Ненужните ми дрехи подарявам на приятелки, една част нося на вилата. Често нося дрехи в магазините, които предлага рециклиране.

# 38
1. Сменям местата на зимните с летни дрехи. Пролетни и есенни стоят винаги в гардероба.
2. Предизвикателството, което срещам, е къде да прибера дрехите, защото когато ги прибирам, те винаги са повече, отколкото когато съм ги вадила 😁
3. Дрехите, които вече няма да нося предвама в контейнери  на БЧК или texcikle.

# 39
 Прибирам дрехите за миналия сезон и изкарвам тези за настоящия. Предизвикателствата срещам с не достатъчното място за съхранение на дрехите. Дрехите, които няма да нося подарявам или оставям до контейнера.

# 40
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон? Сменям топлите зимни дрехи и якета с по-тънките пролетни. Понякога не правя размествания поради липса на време.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи? Предизвикателство е мястото, което не е е много и се затруднявам с прибирането. И също температурите навън, които изискват зимни дрехи в пролетния сезон.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях? Дрехите, които не нося или не мога да нося вече предпочитам да подаря или рециклирам. По-често рециклирам.

# 41
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?
Нищо специално не правя, освен да ги освежава. Имаме доста скринове и гардероби, така че не се прибират сезонни дрехи н отделно място.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?
Единствено мястото за якета и палта ни е малко и там срещаме известни трудности.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?
Дрехите, които не нося давам на майка ми, ако си хареса нещо за нея, останалото качва на вилата, за да има какво да се облича там.

# 42
⚪ Как организирате гардероба си, когато настъпва пролетният сезон?

Прибирам зимните дрехи и изваждам летните.
⚪ С какви предизвикателства се сблъсквате, когато е време да приберете зимните си дрехи?

Заемат повече място и трудно си събирам.
⚪ Разкажете ни какво се случва с дрехите, които вече няма да носите – предпочитате да ги подарите, дарите или рециклирате? Какви други приложения намирате за тях?

Винаги ги оставям до някой контейнер, може друг да има нужда от тях.

# 43
Здрави дрехи,които не носим вече,подарявам или пускам в контейнерите на БЧК.Скъсани такива или хвърлям,или ги ползваме за парцали.

# 44
  • София
1. Прибирам зимните дрехи и вадя пролетните.
2. Установявам, че са се увеличили. Разчиствам, които няма са нося.
3. За щастие повечето запазени отделям и има на кой да подаря. Останалите слагам в обозначени контейнери за дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт