Глиобластом - тема 2

• 50 817
  • 645
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!  Имам налично лекарството CECENU. Купувано е преди 1.5 г. от Германия. Изписано е като поддържаща терапия на диагноза Глиобластом. Имам налични капсули повече от половината от опаковката. Можете да се свържете с мен, ако желаете. Капсулите са със срок на годност до 01/2026 г. Успех на всички, които се борят с това коварно заболяване! Тел. за връзка 0895452727

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 19:43 от danaqruseva

# 601
Ние направихме ЯМР, откриват се лезии.А сега какво следва?! Към неврохирург ли да се обърна за мнение за резултата или към личната?При наличие на лезии задължително ли е операция да се прави....

# 602
Констанс, с диска от ЯМР и разчитането се обърнете към неврохирург за консултация и тогава ще решите какво да правите после.
Успех!

# 603
Отлетя душичката! Моят живот, моята любов полетя ...

# 604
Съболезнования! Желая ти много сили, за да продължиш напред. Аз му обещах да живея и заради него, защото безумно обичаше живота, да твори, да работи, да прави изобретения........Мисля, че се справям.

# 605
Отлетя душичката! Моят живот, моята любов полетя ...
Sad
Съболезнования!

# 606
ivval, съболезнования и от мен. Светъл път на твоето момче! Няма да ти казвам, че ще ти е леко от сега нататък, но поне те, любимите ни хора да си починат от болките и мъките си. Бог да благослови душите им!
Кураж и прегръдки от всички нас, които сме преживели тази раздяла!

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 21:23 от Dima5

# 607
Съболезнования, скъпа Ivaal,
мир и покой на изстрадалата му душичка.
За теб- силна прегръдка и адмирации за всичко, през което мина!
Вече не боли физически, опитай да спасиш душата си и живей в негова памет!

# 608
Съболезнования! Толкова съжалявам за загубата Ви... Кураж и сила!

# 609
Съболезнования! Светъл път на душата му! Дано да е на по добро място...много сили и кураж на теб и семейството.

# 610
И моята свекърва си отиде, надявам се безболезнено. Първо сякаш ужасната болест ѝ отне емоциите, отне ѝ възможността да се радва на така чаканите внуци, отне ѝ радостта от живота, впоследствие и движенията до невъзможност дори да се храни сама, разумът.. единствено може би не изпита болка и тревога в последните си дни.Дано са на по-добро място, защото това тук определено не беше😔

# 611
И моята свекърва си отиде, надявам се безболезнено. Първо сякаш ужасната болест ѝ отне емоциите, отне ѝ възможността да се радва на така чаканите внуци, отне ѝ радостта от живота, впоследствие и движенията до невъзможност дори да се храни сама, разумът.. единствено може би не изпита болка и тревога в последните си дни.Дано са на по-добро място, защото това тук определено не беше😔
Съболезнования! Да бъде светъл пътя и!

# 612
Съболезнования Ан,
Да е светъл пътят и!
Да ...много странно си отиват. Първо някак душевно и после физически. Трудно е да се опишат емоциите, когато си около това.
Грижете се за себе си и нейните слънца. Тя това иска от вас!
Прегръдка

# 613
При нас започнаха много силни болки в кръста, когато лежи не се оплаква, но при ставане и разходка има болка.Приема дексаметазон, конвулекс и квамател.Възможно ли е да е от лекарствата?Изчетох толкова много мнения, но не попаднах на такъв случай.Може ли да приема някакво обезболяващо или ще влошим нещата.

# 614
  • в пералнята
За съжаление дексаметазона действа много зле на костната структура, едно от страничните му действия е остеопороза. Възможно е да е от него. За обезболяващо трябва да попитате лекуващия онколог.

Общи условия

Активация на акаунт