Глиобластом - тема 2

• 51 389
  • 650
  •   1
Отговори
# 645
Здравей, Евгени. Съжалявам, че се срещаме тук и по такъв повод, но се надявам, че ни чакат и по-добри дни в бъдеще. Аз също се стремя да бъда активен и да навъртам километри за да съм във форма. Водя живот както преди всичко ( доколкото е възможно ) и така. В болничен съм и аз, но би ми се искало скоро да се захвана с работа за да запълня ежедневието си малко повече, но ще видим какво може да се направи. Благодаря за написаното!

# 646
Разкажете малко повече,разбира се ако ви се говори,но май помага:smile:
Какво лечение провеждате,лекарства,какво чувствате....От тук научих много неща,много повече дори от лекарите и дори само подкрепата дава сили.

# 647
Ами аз минах 30 облъчвания заедно с Темодал ( някакво друго име беше ), и от самото начало съм на Дексаметазон. От 15.10 минавам към отделението по онкология и ще съм на втори курс химия. Иначе след операцията се чувствам добре сравнително и нямах кой знае какви проблеми с лъчето и химията. Подух се в лицето от Дексаметазола и се уморявам по-бързо от нормалното, метален вкус в устата иначе нищо друго.

# 648
Веном, от темодала много спадат тромбоцитите и ако са под 100 ще отложат с дни приема на новия му курс, който е почти на месец. Мъжа ми ползваше по препоръка на онколога Герисан по две капсули дневно и така подържахме тромбоцитите. Другото е сутрин на гладно прясно изцеден сок от  цвело, ябълка и морков около 300 мл. Така подържаше хемоглобин около 150 до 160. Скоро ще преминеш към намаляне на количеството на дексаметазона и лицето ще се върне към стария си вид.
Успех!

# 649
+1 за Герисан, наистина помага!

# 650
Благодаря за съвета Dima5. Давам кръв за изследване всеки понеделник и нямам проблеми досега, но ако има отклонения ще имам в предвид.

Общи условия

Активация на акаунт