На море в Гърция 2023 - I

• 63 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Здравейте,
идвам с питане - дали в неделя, 21 май, денят на изборите, дали ще работят фериботите? Интересувам се конкретно за ферибота до Тасос и Амуляни.

# 542
Разбира се, че работят.
Дори има бонус - в уикенда на изборите не се плащат тол такси.

# 543
Параход, благодаря!
Може ли сайт, в който да проверя часове на отиване и връщане?

# 544
# 545
  • София
Разбира се, че работят.
Дори има бонус - в уикенда на изборите не се плащат тол такси.
Това не го знаех Simple Smile Нещо положително да има за разлика от времето,което ще ни очаква...😢Дайте някой сайт с по-оптимистична прогноза за времето в Северна Гърция че се отчайвам.А с такова нетърпение очаквам любимото майско.посещение на любимата дестинация

# 546
Гледам Gismeteo аз и не го дават чак толкова лошо. Но зависи и в кой район ще сте.

# 547
  • София
И аз само Гисметео ползвам. Винаги им е абсолютно точна прогнозата

# 548
  • Once there was a Hushpuppy...
Много съм притеснена за времето и мисля да откажем ходенето в Сивота. Само в Солун да поседим, но не знам дали ще имат стая за още дни, аз запазих само една нощувка.... Как пък това време на се успокои.
Как мислите, дали си струва да се бие толкова път до Сивота и да плащаме още за стоене в стаята..? Но, ще си задържат внесената сума. Ех, значи и късмет!!! Толкова ни се ходеше, сега седя и мисля кое е по-добре.

# 549
  • някъде ... тук ...
Ние обикновено тръгваме, въпреки прогнозата. И на дъжд сме обикаляли и разхождали. Във всичко си има чар Simple Smile

Тая седмица още не сме решили на къде да поемем. Без значение каква е прогнозата.

# 550
  • София
Започнах да си вадя вече информация за местата, на които ще почиваме юли - плажове, неща за разглеждане. Любимата ми част от настройването за пътуванията 😃.
На Скиатос има ли някакъв местен пазар - рибен или такъв, който се провежда в определен ден от седмицата с разни примерно домашно приготвени продукти ☺️? Не успях да намеря такава информация.

# 551
Ние обикновено тръгваме, въпреки прогнозата. И на дъжд сме обикаляли и разхождали. Във всичко си има чар Simple Smile

Тая седмица още не сме решили на къде да поемем. Без значение каква е прогнозата.

Абсолютно, в дъжд е идеално за разглеждане на музеи Simple Smile

# 552
  • Точно където трябва
Аз съм се спихнала, другата седмица го дават превалявания на Закинтос... Студено мога да преживея, но дъжд не искам. Искам си слънцето.

# 553
Уф, страшен месец Май, и то в края му! Утре пътуваме за Корфу, ама ми е едно смотано, кривооо, така го чаках това пътуване, дано не е чак толкова лошо времето.

# 554
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз отказах почивката. След малко сме на Кулата и ще си останем в Солун, така решихме.

Общи условия

Активация на акаунт