Отговори
# 570
Ооооо, Джаки Север-юг е един от любимите ми сериали с Къванч, много интересен и зарибяващ.
То и актуалният му "Семейство" се оказа много увлекателен, очаквам си продължението му на есен.

И още малко красота, която ще видим довечера. Heart

Ебру зад кадър от предстоящата фотосесият за "Воуг".

# 571
Ооооо, Джаки Север-юг е един от любимите ми сериали с Къванч, много интересен и зарибяващ.
То и актуалният му "Семейство" се оказа много увлекателен, очаквам си продължението му на есен.

Дани, радвам се че и ти гледаш Семейство, Киво и Сера си паснаха на макс, много е як сериала. Аз покрай Семейство, захаресах Киво и започнах да му гледам сериалите.

# 572
Даниела, тези промо снимки ще ги повторя и аз, много са красиви, чувствени и излъчващи щастие.

# 573
Прегръдките на Кемал и Харика. Heart Eyes Two Hearts

Тези снимки с фенове май са нови, не помня вече. Но и да ги имаме- нищо, ще им се порадваме повече. Blush

Със сериалната братовчедка.

# 574
Вижте в какво време са снимали романтик сцената с ХарКем край морето, макар от снимковите кадри да не си личи. Тя Ебру е играла и в по некомфортни климатични условия, например във Вятъра и в Легенда, но все пак реших да го постна и отбележа.

И от тв каналът продължават да подгряват зрителите за довечера. Казвам ви вече имам усещането че съм изгледала епизода. Grinning

Джаки, понеже гледаш Север-Юг та да питам как ти се струва играта на Ойкю Караел екранната любов на Къванч/Кузей, а и на Гюней? Понеже тя си партнира и с Акън в Съдбата /аз другаде не съм я гледала/ и на някой им се стори вдървена, а всъщност самата й роля там не предразполагаше да покаже богата палитра от чувства и актьорски качества. На мен лично не ми е била неприятна или вдървена в Север-юг, който е сниман преди около 10-тина години, но пък всеки си има своите впечатления и виждания.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 15:55 от daniela1504

# 575

Джаки, понеже гледаш Север-Юг та да питам как ти се струва играта на Ойкю Караел екранната любов на Къванч/Кузей, а и на Гюней? Понеже тя си партнира и с Акън в Съдбата /аз другаде не съм я гледала/ и на някой им се стори вдървена, а всъщност самата й роля там не предразполагаше да покаже богата палитра от чувства и актьорски качества. На мен лично не ми е била неприятна или вдървена в Север-юг, който е сниман преди около 10-тина години, но пък всеки си има своите впечатления и виждания.

Дани, според мен Ойкюто се справя прекрасно, изобщо не ми е дървена, даже ми е много сладка, ама аз съм й фен и може да съм пристрастна. За мен каста на Север-юг е много добре подбран. В Съдбата, съм я гледала около 2 или 3 серии, но не мога да кажа, че не се справила, ама нещо сценария ми куцаше и го зарязах.

# 576
Личи си, че сме на финала. От два дни не спират да ни заливат с красиви снимки.

Радвам се и за Зерен и Джем, че ще се съберат и ще създадат семейство.

# 577
Момичета, финалната серия май ще ми докара захарен диабет, ама много щастливи финални развръзки се очертават...... Тая серия ще я гледам спокойно, както писах по рано вече съм с усещането като да съм я изгледала от цялото количество снимкови спойлери пред и зад кадър. Grinning

Цвети, чакаме да пускаш линковете за гледане......или който първи свари..... Kissing Heart

Gift Heart

А ДжЕбру изглежда се подготвят за лятна си почивка инкогнито, напълно заслужено....
и все пак дано не се скрие съвсем от полезрението ни Ебруш.

# 578
Хич не ми омръзва всичката тази сладост. Обичам, когато всичко свършва щастливо и красиво. По- добре да ни докарат до захарен диабет, отколкото до психиатрията.

Ето го единия линк за онлайн с руска озвучка, но другия излиза със започването на новия епизод, така че него по късно, който свари да качва.

Сто години чудо - ФИНАЛ

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 20:12 от cvetansk

# 579
Хейде, момичета, като е финал- поне да е щастлив! Heart
Приятно гледане на последната серия на нашето Чудо! Blush

# 580
И така със ситни стъпки, полека лека стигнахме и до последния линк за онлайн гледане на Чудесата.

https://turkru.tv/stoletnee-chudo-13-seriya-1.html#onlayn_ozvuchka_aveturk

# 581
Простих им, че сериалът е само от 13 епизода с този прекрасен финал! Heart Eyes

# 582
Епизода напълно оправда очакванията ми, аз съм много доволна. Сценаристката Нуран и режисьорката Хилял за сметка на малкото серии успяха да наградят зрителите на поредицата с този красив и щастлив завършек. Хареса ми, че всички успяха да намерят път към собственото си щастие и спокойствие, а някой към логично трагичния си край. Сю получи прошка от Ешреф и сякаш се отърси от угризенията и собствената си гузност за миналите си прегрешения спрямо него. Поиска извинение и прошка също от майката на Харика и сестрите. Харика най на края избра да бъде малко егоист и да направи нещо за себе си и собственото си щастие. Без притеснение, без съжаление и с право след всичко, което преживяха тя и Кемал. Ама толкова да си личеше на погребението му, че знае че Кемал е жив, някак изобщо не изглеждаше толкова разстроена. Баба Мюзеи отново съвсем в час с нещата, иначе скрити за останалите - как само надуши Харика. Така и не разбрахме причината за нейното чудо, не им стигна времето на екипа, но нищо. Краткия брой серии си имат предимство няма излишно разтягане на локуми, ненужни пълнежи и протакане. За сега толкова, че не всичко разбрах. Събирам си сериите с превода на Морски бриз и отново ще си го изгледам. Да не забравя да похваля стилистите и фризьора на Чудото, ей тези хора заслужават награда за труда си. Ебру, че е красавица спор няма, но така я обличаха, та изглеждаше повече от прекрасна, подчертават още по ярко красотата й. Всъщност всички дами бяха много добре опаковани.

Заслужено щастливи.......

# 583
Здравейте!

И независимо дали вярвате в чудеса или не, мога да гарантирам, че ще преживеете такова. Може да не е чудото, за което сте се молили. Чудото е следното: че ще станете сутрин и ще можете да видите отново стряскащата красота на деня.
Уилям Кент Крюгер

За финала съм повече от доволна.  Щастлив, красив, всеки намерил щастието си. И само един от героите бе убит и то от лошите. Завистта и алчността тръгнаха от Халил, преминаха през синът му, после внучката му и се получи заслужения край със смъртта на Джанан да се затрие целия му род.
Чакам с нетърпение превода.

# 584
Ех, момичета, мъчно ми е, бе толкова кратък този сериал, но пък беше хубав. Heart
И аз като вас съм много доволна от финала. От цялата серия съм доволна. Предполагам, че събитията от тази серия щяхме да я гледаме много по-дълго, ако не бе преждевременното приключване.
"Проглеждането" на Сюрея и всичките и действия изглеждат малко прибързани. Поради липсата на време тази нейна внезапна доброта и разбиране към всички, проумяването на грешките и изглеждаха малко неестествени. Знаем я иначе какъв е егоист и как иска винаги да е на нейното, как не прощава. В тази серия се раздели осъзнато и спокойно с Ешреф- може би това бе катализатор на всички други промени при нея. Хубава бе идеята да напусне имението и да замине далече. Затворен кръг- отново стана учителка в затънтено място. И животът и започна отначало. Даже урокът с децата накрая бе същият, но тя вече е друга.
Всички получиха своето щастие, наистина- всеки постигна това, което мечтаеше- явно или неосъзнато. Даже ресторантът бе такова развитие. И колко човека казаха, че е благодарение на г-н Кемал. Даже градинарчето, и за него Кемал се беше погрижил да отиде да види родното място на родителите си.
Жалко, че толкова бързо видяхме екшъна по извеждането на Кемал от болницата. Наистина фантастично, първата ми мисъл беше за Ромео и Жулиета и тяхното биле.Grinning Е, при нас заспиването и събуждането бяха успешни, слава богу. Всъщност възможно ли е наистина това? Има ли такива медицински средства? Хайде, в 15 век да заблудиш, че си мъртъв е по-лесно, ама с апаратура как става? Как се получава права линия, пък човекът после се събужда? Ама фантастика гледаме все пак.Blush
Да, на Харика и личеше, ама то и ние си знаехме. И бабенцето. Grinning
Красива беше и идеята да живеят няколко години на отдалечен остров или бряг. На остров започна историята им, на остров станаха семейство и се появи на бял свят тяхното щастие.
И най-после Кемал започна да остарява, стана обикновен човек. Затова се и върнаха. И при него кръгът се затвори- върна се в собственото си имение.

Изобщо много символика имаше в серията. И историческите препратки също бяха много наситени. Писах в общата група, и тук споделям-  флашбековете към сцената с Ататюрк бяха не само част от сценария, според мен това бе подарък и послание към турците. Нуран Еврен Шит ги може тези неща, в "Ти си моята Родина" го правеше. И думите за дърветата, които ще останат след нас, и медала, върху който се фокусираше камерата- това бяха послания. Защото борбата на турците за републиката им претърпя неуспех през м. май, но продължава.

Момичета, свърши сериалът на Ебру, лято идва. Не знам дали ще ни хареса "Няма да те дам на никого" с Бусе Мерал, на първо време може да публикуваме фрагове и снимки, пък ще видим. Blush
Дано наесен титулярите на темата, както и техните колеги ни изненадат с хубави проекти.Blush

Общи условия

Активация на акаунт