Отговори
# 585
Момичета, днес нямам много време и друг път ще пиша за впечатленията.
Минавам само да сложа линка с БГ автоматичния превод.

Сто години чудо 13 епизод - Финал

И новия имидж на Биркан за филма. Прилича на момченце.

# 586

И новия имидж на Биркан за филма. Прилича на момченце.

Ех, че е хубав Биркан! И младите ги слага в малкия си джоб!

# 587
Хайде, наздраве за новата прическа

# 588
Добро утро, момичета!

„Животът е като голям супермаркет, вземи каквото искаш,
но не забравяй – касата е отпред и за всичко трябва да си платиш.“ – Ал Пачино

Хубав ден, момичета!

# 589
Биркан с новата прическа неутразим. Свалил е няколко години поне.
За Ебрушка какво да кажа, прекрасна?!
Тъжно ми е, че свърши, но поне ни зарадваха с хепи енд. Заслужаваше повече серии тази красива и интригуваща история, но не намери почва на турския пазар. Няма да се изненадам, ако го купят и някоя тв у нас го излъчи.

Вече нямам търпение да видя новите проекти на Ебру и Брикан, който ме спечели завинаги с този силен образ, който изгради.

# 590
Здравейте!

Заставайки лице в лице със света, ние често усещаме дух, който надминава способността ни да разберем. Светът е твърде много за нас. Той е пълен с чудеса.
Ейбрахам Джошуа Хешел

Финалната сцена на имението е сякаш бяхме в приказка... Като, имало едно време в един град едно лавандулово имение... Там живееха...
Конака тук ми изглеждаше като преспапие, на фона на всички тези нови, високи сгради.

А Биркан и Ебру, поне за мен са най-красивата и хармонична двойка. Не биха могли да намерят
по-харизматични двама души и да ги съберат в проект.
Донесоха ни истинска наслада, с елегантността, нежността и красотата си.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 11:57 от cvetansk

# 591
Биркан с любимата си в Гърция

Големи сладури са

# 592
Биркан вече и в кафето ли го сервираме, и такива екстри ли се предлагат.... Sunglasses
В първия момент изобщо не можах да го позная с новия имидж, действително изглежда различно, подмладен...

Гърция се очертава предпочитана лятна дестинация за съседите, остава и ДжЕбру да се насочат на там и ще затворим кръга. Grinning Нямаше да е зле да разнообразят с родното ни черноморие, ама къде ти.... То пък при нас да се чуди човек кой сезон сме....

И аз суши сет не отказва, много обичам....

Споделям...., относно Акъз/Легенда.....

Аиде да сложа нещичко и от Едип и прекрасното му семейство.
Едип на 2-та снимка: „дъщеря ми ме подготви за снимачната площадка днес“

Ролята му в Гюлджемал е нищо за таланта му в сравнение с това, което видяхме от него като Батуга.
Разбира се трябва да се работи, моменти от последната излъчена серия.

# 593
Едип наистина е невероятен актьор. Изобщо "Легенда" беше легендарен сериал, с легендарен каст.Hands Clap

Я да видим какво става със сериала на Бусе Мерал "Няма да те дам на никого". Blush
Втори фраг.

Трети фраг

Засега добре-красиви кадри, красиви млади хора, красиви места.Flowers Deciduous Tree
Утре е премиерата.

Главните герои:
Зелиш

Мехмед

Зелиш все едно е правнучка на Сърма. Blush

Много красив кадър от режисьора Али Балджи.

# 594
Здравейте!

И тогава целият живот се състоеше от малки и големи чудеса.
Кир Буличов

Ваканционни снимки от Ебру и Биркан

И да не забравим днес стартира "Няма да те дам на никого". Ако има руска озвучка ще сложа линк, ако не, утре по някое време ще пуснат БГ автоматичния превод. Любопитна съм да видя нашата войнствена Сърма.

# 595
И да не забравим днес стартира "Няма да те дам на никого". Ако има руска озвучка ще сложа линк, ако не, утре по някое време ще пуснат БГ автоматичния превод. Любопитна съм да видя нашата войнствена Сърма.

Ооо, ще се гледа, м/у сериите Север-юг, за разнообразие.

# 596
Ако има озвучка и ако успея, ще гледам 1 серия на черноморския сериал.
Автоматичните субтитри в Ютуб дано излязат бързо, ако няма озвучка или ако е неясна. С Чудото имахме късмет- много добре говореше преводачката.

Малко хубави снимки зад кадър на главните герои в Няма да те дам.
 Blush

Sign Triangular Flag On Post Връщам се! Grinning
Има озвучка. Дано е хубава.
Линк-
https://vk.com/aveturk?w=wall-91891564_996981

# 597
Още един линк за онлайн с руска озвучка

https://turkru.tv/ya-tebya-ne-otdam-nikomu-1-seriya.html#onlayn_ozvuchka

Тук май повече ми харесва превода. Май е същото момиче, което превеждаше и Чудото

# 598
Ново от Акин

# 599
Цвети, съжалявам, че не погледнах, не очаквах, че ще има два онлайн превода. Нищо, другия път. Този, който аз слушах не винаги беше ясен. Но то пък какво толкова имаше да се разбира. Blush
Хареса ми на първо четене сериалчето. Типичен за своя жанр, да изкара лятото- берекет версин.

Симпатични младежи, и възрастната двойка ми допадна. Нигяр калфа си я харесвам отдавна Blush, бащата на Зелиш май също бе в каста на Великолепния век.

Имаше смешни персонажи, досадни, скучни- както си му е редът в летен сериал. Приятелите на Мехмед например са много скучни, поне засега. Докато рижата дружка на Зелиш е симпатяга. Нея я помня от един сериал за морския лъв Хайредин Барбароса, не го догледах, че не го биваше.
Та засега- добре. Е, не могат да се очакват високи художествени постижения от такъв тип сериали, ама аз и не очаквам. Стигат ми хубавите картинки и общо взето интересната история.
В един момент като яздеше Зелиш с една ръка така ми напомни Сърма.Heart Eyes

Ето го втория фрагман.

Нали знаете, че напоследък тук в БТ мама не се отварят директно видеа от Ютуб, трябва да кликне човек.
Ето фрагмана и в Туитър- линк:
https://twitter.com/vermemsenidizi/status/1670515410356310016?s=20

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 23:18 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт