Отговори
# 600

Ето го втория фрагман.

Нали знаете, че напоследък тук в БТ мама не се отварят директно видеа от Ютуб, трябва да кликне човек.
Ето фрагмана и в Туитэр- линк: https://twitter.com/vermemsenidizi/status/1670515410356310016?s=20

Онче, мерси за фрагмана. Споко, не се притеснявай за видеата, то е ясно, че като няма картина си натискаме "гледай в ютуб" и гледаме, няма нужда от допълнителен линк.

Да пусна 7 епизод на Чудесата с бг. суб.
Благодарности на Морски бриз
https://videa.hu/videok/film-animacio/.-7-hM5!d6U0wGEGxUcIN

# 601
Здравейте! Идвам с впечатленията си от сериала "Няма да те дам". Изключително много свежо и забавно е станало. Мехмед и Зелиш са големи сладури, сцените им са супер забавни. Сцената с бягството и парашута обра точките. Хюсние и мъжа и много ми харесаха, забавни са. Тази булка много фалшива като плаче 😆 Най ми стана интересно как след катастрофа и човек в болница няма полиция?! Засега харесах всички персонажи и не ми стана скучно, което е добре, но майката на Мехмед ще ме ядоса. Досадна е🙄

Със сигурност сега в СМ ще се леят коментари от типа, че не са улучили шивето. Емре Бей, сладкишчето, се е раздал. Бусе не я бях гледала след "Малки тайни", много е надградила. Радвам се, че видях и Гонджагюл Сунал.

# 602
Здравейте!

В реалният свят има достатъчно поводи за благоговейно изумление. Природата е много по-изобретателна по отношение на чудесата.
Карл Сейгън

Най- накрая намерих време да изгледам финала на Чудото с автоматичния превод, но после ще пиша за него.
Сега да споделя за Няма да те дам... Свеж и забавен, има си и лафовете и комичните моменти. Зелиш и Мехмет са големи сладури. В ЮТуб на  серията са пуснали автоматичен превод. Аз лично ще изчакам за другия БГ автоматичен. А и са пуснали и руските субтитри. Очертава се като сериал, който има от всичко, за да донесе добро настроение и наслада от гледките и цветовете.

Бусе я харесвам от Легендата, а Емре Бей ще го гледам за първи път. Заедно много ми допадат.

Линка с руски субтитри

https://turkru.tv/ya-tebya-ne-otdam-nikomu-1-seriya.html

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 10:17 от cvetansk

# 603
Добро утро, момичета!

Цеце, благодаря за линка, ама аз ще си чакам авт. бг. суб.

Рейтинга на първа серия е  добър като за начало

# 604

Момичета, пуснаха хубавия БГ автоматичен превод на Няма да те дам...

Няма да те дам на никого епизод 1

Приятно гледане на желаещите!

# 605
Цвети, БГ автоматичният превод в сайта ли е по-добър или в Ютуб?

Каква първа среща! Joy

# 606
Онче, в сайта е много добър. С малки редакции и почти няма да се различи от нормален превод. Макар че несъмнено бих предпочела човешкия превод, но и този не е никак лош. Превода/значението на името Зелиш явно е Искам, защото го има на места и така написано.

Затова и да изкажа искрените си Благодарности към Морски бриз, която превежда Сто години чудо и ще можем да се насладим на сериала с качествен превод.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 15:31 от cvetansk

# 607
Зелиш не означава "искам", като значение е "водна нимфа". Но нямам представа защо е преведено така. Може би от контекста нещо го превежда така 🤔

# 608
Ох, не мога повече... Това вече ме разби от смях

ThankYou, тези преводи са автоматични от английски и може би заради това има места където имената на героите са грешно преведени.
Зелиш наистина е красива като ''водна нимфа''.

Нещо не съм много доволна от този превод, не е лош, но не е и така добър на какъвто съм гледала други сериали тук. Както и да е, поне се разбира за какво става на въпрос.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 17:00 от cvetansk

# 609
О, ThankYou, колко е красиво името на нашата героиня! Heart Eyes

Е, нашата нимфа е доста бойна. Grinning

Да сравним двете претендентки за сърцето на принца-парашутист. Grinning

В социалните мрежи- в Туитър и във ВК срещнах сравнения на Зелиш с Реййян- защото била с червена рокля и яздела кон. Тъй като съм гледала само първите серии на "Вятърничав" може да не ми е съвсем обективно мнението, но според мен не е така. Различни са героините. За мен, както споделих вече, Зелиш е по-близка като характер до героинята си от Легенда и затова си я възприемам като далечна пра-правнучка на Сърма.Blush

Ето я и възрастната двойка- от времето на Великолепния век и в сегашния сериал. Много ми харесват.

# 610
То всеки втори язди кон, турците се чудят кого с кого да сравнят🙄 За "Вятърничав" гледах само първи сезон, чела съм книгата. Доколкото си спомням книгата е много по-интересна.

Някой да подскаже къде е играл сладура, приятел на Мехмед, който все искаше да си ходи🤔

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 20:48 от ThankYou

# 611
Май в някой от психарските летни миналата година, но аз и тях само започнах и героите ми са тотално объркани. Blush
Но че беше миналото лято и беше за ученици и насилие- това помня.

# 612
Здравейте!

Задължение на щастливците е да помагат на страдащите и че е по-добре да дават, отколкото да получават. В света винаги има чудеса, дори когато всичко изглежда безнадеждно. Когато няма чудеса, можете да ги накарате да се случат. С прост акт на доброта можете да спасите друг човек от отчаянието и това може просто да спаси живота му. И това е най-голямото чудо от всички.
Еди Джаку

Някой да подскаже къде е играл сладура, приятел на Мехмед, който все искаше да си ходи🤔

Видях, че е играл във Вратата, героя му там се е казвал Керем.
Зелиш в никакъв случай не мога да я сравня с Рейян от Вятъра. Тя си прилича както каза Онче на някоя пра внучка на Сърма. Силно се надявам сценаристите да не "укротят" образа на Зелиш.
Възрастната двойка от Великолепния век, то май и тук ще го раздават двойка.

# 613
Добро утро на списващите в темата. Посрещнахме астрономическото лято, остава само и дъждовният сезон у БГ да отмине вече, та да се порадваме най после на топло лятно време. Nature SunnyNature SunnyNature Sunny
Относно "Няма да те дам на никого" първа серия като за начало не беше зле, летен не натоварващ сериал. Къде ти да сравняват Зелиш и Рейян, ама двете нямат нищо общо освен коня, къдравите коси и червеното рокле. Виж със Сърма са тамам кръвни роднини. Не разбрах съвсем младежа, заради Зелиш ли се върна или щото му отърваше.... В промото за 2-ра серия дядо му нещо изглежда го притиска да си изработи щетата..... В коя местност протичат снимките, толкова красиво кътче, безкрайна зелена шир - красота....
Ако Онче не беше казала мъжът от възрастната двойка къде сме го гледали имаше доста да се чудя, а ми изглеждаше позната физиономия. Но докато в ВВ любовта не беше споделена, то тук май ще се нагодят успешно.   

Докато си пусна сутрешния пост, обяд стана ама най се няма да се коригирам.
Реймирчетата. Revolving Hearts

# 614
Здравейте!

Здравей, лято!
И да зарадваме себе си

Биркан отдавна вече се радва на слънце, море и почивка

Отдавна все се каня да пиша за последната серия на Чудото и изобщо за сериала като цяло, но май нещо ме помързява, както се казва трудно ми е почването. Е, все някога ще я свърша и тази работа, няма да избяга. Засега само един колаж със "Завръщане у дома"

Общи условия

Активация на акаунт