Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 23

• 35 881
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Утре ще ми вливат феринжект , тъй като от днешните изследвания видяха, че имам желязодефицитна анемия , нисък хемоглобин. Бременна съм в 15 г.с . Има ли сред вас някоя дама, на която са го вливали- имало ли е странични ефекти? В листовката пише, че не се препоръчва първите три месеца от бременността, а аз съм в 4 мес. Назначен ми е от хематолог.

# 571
  • София
Почти всички бременни имат ниско желязо, затова се налага прием на желязо, обикновено през под формата на хапчета или спрей. Пробвахте ли с таблетки? Колко са ти ниски показателите?

# 572
Също така феритинът колко Ви е?

# 573
Почти всички бременни имат ниско желязо, затова се налага прием на желязо, обикновено през под формата на хапчета или спрей. Пробвахте ли с таблетки? Колко са ти ниски показателите?
Утре ще ми дадат всички изследвания, защото днес не бяха готови останалите показатели а не запомних стойностите, които ми казаха…

# 574
Здравейте аз имах вливка на феринжект в Света София при др Тончев. Първите 2 - 3 дни вечер имах главоболие, но не знам дали се дължеше на вливката.
На мен ми беше назначена най-вече заради нисък феритин на долна граница. Желязото беше ок, хемоглобина 115. Аз съм с близнаци и др каза че с таблетки няма да мога да оправя нещата и че феритина е критично нисък за трима.

Утре ще ми вливат феринжект , тъй като от днешните изследвания видяха, че имам желязодефицитна анемия , нисък хемоглобин. Бременна съм в 15 г.с . Има ли сред вас някоя дама, на която са го вливали- имало ли е странични ефекти? В листовката пише, че не се препоръчва първите три месеца от бременността, а аз съм в 4 мес. Назначен ми е от хематолог.

# 575
Здравейте аз имах вливка на феринжект в Света София при др Тончев. Първите 2 - 3 дни вечер имах главоболие, но не знам дали се дължеше на вливката.
На мен ми беше назначена най-вече заради нисък феритин на долна граница. Желязото беше ок, хемоглобина 115. Аз съм с близнаци и др каза че с таблетки няма да мога да оправя нещата и че феритина е критично нисък за трима.

Благодаря ви много , и аз съм при него. Каза че тепърва ще пада желязото защото бебето си дърпа след третия месец. При вас в кой месец се случи вливката?

# 576
Да и на мен така каза, че вече ще започнат и желязото и хемоглобина рязко да падат. Моята вливка беше в 25 гс + 1 ден.

# 577
На мен са ми правили три вливки преди да забременея. Феритинът ми беше под долна граница, желязо - 5, при долна 12, хемоглобин - 100. От феринжекта се зачервявам и загрявам, а на следващия ден ме втриса и повръщам.

# 578
Да и на мен така каза, че вече ще започнат и желязото и хемоглобина рязко да падат. Моята вливка беше в 25 гс + 1 ден.
Благодаря, аз се притеснявам че при мен се случват много рано нещата, но му се доверявам- вдъхва ми доверие и се надявам да съм на правилния път…

# 579
Момичета тези , който биете фраксипарин имате ли като буци образували се , подкожни топчета , твърди ….. много се притесних , тази сутрин усетих доста и като се боцках ми потече кръв 😬😳

# 580
  • Sofia
Целият ми корем беше на топчета от инжекциите. След като ги спрях лека-полека изчезнаха.
Просто с ММ избягвахме тези места, за да не ги нацелим.

# 581
Целият ми корем беше на топчета от инжекциите. След като ги спрях лека-полека изчезнаха.
Просто с ММ избягвахме тези места, за да не ги нацелим.

Благодаря , успокойх се Simple Smile

# 582
Момичета някоя от вас знае ли дали може да се пие 100%сок от червена боровинка разреден при бременност с тромбофилия 5 месец.

# 583
  • София
Момичета някоя от вас знае ли дали може да се пие 100%сок от червена боровинка разреден при бременност с тромбофилия 5 месец.
Единственото ограничение за моето се сещам е с грейпфрутите,НЕ трябва да се консумират.

# 584
Защо не трябва да се консумират грейпфрути, Bubble?

Общи условия

Активация на акаунт