Първи крачки правим в 2007-ма, а през АПРИЛ ще гушнем рожба ценна

• 17 701
  • 294
  •   1
Отговори
# 225
ДейзиГ, аз хубаво ще си взема подплънки, ама нали нещо трябва да ги държи, т.е. сутиен, та се чудех как Ая си е поръчала по интеренет сутиен и е преценила, че и става  newsm78 А подплънки къде се продават, някой знае ли из центъра ? 

# 226
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Страчи ти не носиш ли никакъв ситуен? Подплънките можеш и в обикновен сутиен да ги слагаш. Иначе се продават във почти всяка аптека и детски магазин.

# 227
  • София
Забравих да ви се оплача за килограмите. Така четейки ви май съм качила най-много Shocked Shocked Shocked Мисля, че вече повече от 15 кг Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Страх ме е да си помисля какво ще стане 8-9 месец и как ще се свалят след това. За туй се моля  поне бебо да е жив и здрав, то явно майак  му ще става слон  261uu

И нещо друго, което ме озадачава от няколко дена - вижте двата ми подписа, според тях ми остават различен брой дни до края... Кое е вярното? И някой може ли дами обесни подробно (като на бременна Mr. Green) как да си броя календарните месеци? Защото аз си мислех, че съм в началото на 6 календарен месец, а май се оказва, че съм в края... newsm12

# 228
Вечер не мога да дишам, не мога да си намеря място в леглото... отгоре на всичко ме болят ребрата отдясно (някой има ли подобен проблем, че почнах да се плаша  Thinking ). Лекарката от ЖК предполага, че беби притиска там или с главичка, или с краче.

И при мен е така-ту ме болят ребрата-отляво,ту кръста ,ту гърба.Но ..........така ще е.Неприятно е,но ще изтраем още малко.

little^cuttie ,това,което си усетила по време на прегледа е точно контракция.Не е болезнено,но усещаш тежест в корема за около1-2 мин.Пий си хапчетата спокойно и не се притеснявай.Аз ги пия от началото на бременността.Не е хубаво да ги получаваме често,особено в близките два месеца.

catty m ,видях от първа страничка,че терминът ти е на 14.04 ,което означава,че на 14.01 ти влизаш в седми месец,на14.02 -в осми и на14.03-в девети.Така според мен е най-лесно да се смята.

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 15:40 от larsen

# 229
Момичета, нашата мама milopile днес пораства с една година.
Къде се е покрила и не черпи? Party

Честит рожден ден, milopile! Много здрава, щастлива и влюбена да си! Най-хубавото бебче през април

# 230
Здравейте, момичета! Идвам да ви поздравя и да ви пожелая успех и скоро да гушнете здрави бебчета!
Аз се чувствам раздвоена между тази и мартенската тема... Терминът ми от известно време се държи на 2-4 април, така че май съм повече за вас, нали? Подготвена съм и за края на март, ще видим.

Целувки!
Ина

# 231
Честит рожден ден на milopile и от мен!!!

Бъди здрава,много късмет и щастливи дни с вашето бебче!!!
newsm59

# 232
Страчи, ето за сутиена  Wink. А размерът се определя по сантиметри - в сайта има таблица. Плюс това аз си нося редовно сутиени и си знам размера  Laughing.
А ето и подплънки. На Чико са. Доколкото съм чела са много добри. Иначе предполагам, че в детските магазини за дрешки и аксесоари ако питаш също ще намериш  Peace.

За срещата, нека в неделя ранния следобед - 3ч? Искате ли да отидем в Боло. Намира се близо до НДК - ул. "Петър Берон" N: 9. Ето и линк на картата.

За пазар, до моста Чавдар имало нещо като магазин на едро или фирмена борса за бебешко бельо - камизолки, ританки, хавлийки и т.н. В общи линии каквото е и помагазините, но с 30-40% по-евтино. Каза ми го приятелка, която роди наскоро и ще я питам за адреса и смятам февруари да ходя.
Ние също нищо не сме купували - ще го правим февруари  Flutter

За спането, от известно време редувам лошо и добро спане - 2-3 дни едното, 2-3 дни другото. СНощи и предната нощ беше доброто  Crazy. Ставам вече по 2 пъти на нощ. Очаквам да зачести още  Mr. Green.

Внимавайте с протягането - така вече два пъти ми се схвана прасеца на левия крак  Sick. Първия път мина веднага, но пък беше през нощта докато спях и се стреснах ужасно; втория път беше сутринта, но повтори няколко пъти - не можа да отпусне напълно и болката беше ужасна  #Crazy - в резултат, 4 дни ме боля много крака  Embarassed.

# 233
Здравейте!
Сложих снимчиците от днешната среща на варненките. Бяха много големи (снимките, не ние  Grinning) над 3 MB и ги смачках, ама май прекалих със смачкването и сега качеството им не е добро. Нямам време, но като се прибера довечера, ще ги оправя.
Желая Ви приятен ден!

# 234
Честит рожден ден, milopile  Tada
Желая ти много здраве и любов, а през април да си гушкаш едно сладко, здраво бебче!

little^cuttie, лекарството с папа е Папаверин - против болки и контракции. Не се притеснявай, нормално е понякога да имаш такива контракции, макар че не са много приятни. Аз пих Папаверин още в началото на бременността си (за задържане), а после съм пила по 1-2 седмици против болки. В болницата на някои им го биеха на инжекции, но при мен засега не се е налагало.

За пазаруването - вече започнах да пазарувам по малко дрешки. Голяма мания е, няма спиране  Heart Eyes За себе си не съм пазарувала с такова вдъхновение, както за малкото мушмороче!

За схващането - досега ми се е случвало няколко пъти, на ходилото на десния крак. Изведнъж стяга, държи няколко секунди и отпуска рязко. Много е гадно, но минава веднага и после не ме боли.

Как ви завиждам за срещите Embarassed Но за съжаление нямам възможност да се присъединя някой път  Confused

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 16:44 от Гигилче

# 235
Ама, много сме готини на снимките, а? bowuu
Аз вечно се хиля Laughing

Ламята неСпаска, я дай да те запишем при нас. Добре дошла!  bouquet

# 236
  • Пловдив
 Здравейте! newsm51
 Току що се връщам от разходка, от която ми стана пролетно настроението! Май нашите бебоци са си "избрали" най-хубавия сезон. Даже се засякохме с Maraya75 и сме на мнение, че е време за нова пловдивска среща. Така че - ако има желаещи - давайте предложения...
 newsm59 на milopile!!! Много любов, щастие и приятни емоции покрай едно здраво и красиво бебе!
Добре дошли на новите мами!  Hug
За спането - почти нямам проблем като изключим, че ставам задължително към 5ч, за да посетя WC-то, но пък после си заспивам отново. Аааа, и кошмари сънувам напоследък - но не са свързани с бебета (да чукна на дърво) и незнам дали имат връзка с бремеността. Един път ми се случи и прасеца да ми се схване посред нощ - много е гадно - но мъжът ми го оправи за отрицателно време - "техниката" е да се издърпа ходилото в посока към предната част на крака. Много помага, ама незнам добре ли обясних... newsm78
За количките - уж нямаше да се интересувам поне до началото на 8-мия месец и изведнъж така се запалих, че само те са ми в главата.  #Crazy Първо си харесах един модел на Чико, но е с 2 дръжки и ме разубедихте. Сега направо съм влюбена в Уно-то на Пег Перего.  Two Hearts Магазинът им е горе-долу близо до нас и утре ще ходя да го видя "на живо".
Benitta, честит първи магистратурски успех! Продължавай в същия дух! Да ги разбиеш!  umnikuu
catty m, не си качила най-много. Аз съм също над 15 Blush  Blush Blush
Чакаме отзиви и снимки от варненки!

# 237
  • Пловдив
Варненски мами, много сте готини!  newsm10 Ама другия път да се снимате и прави, за да ви разгледаме по-добре коремите.  preggo

# 238
И на мен много ми се идва на срещата, но с мъжа ми бяхме планирали да обиколим магазините за креватче в неделя. За всеки случай ще следя последните новини за неделя и ако се освободя ще дойда и аз Hug

# 239
Страчи, ето за сутиена  Wink. А размерът се определя по сантиметри - в сайта има таблица. Плюс това аз си нося редовно сутиени и си знам размера  Laughing.
А ето и подплънки. На Чико са. Доколкото съм чела са много добри. Иначе предполагам, че в детските магазини за дрешки и аксесоари ако питаш също ще намериш  Peace.

За срещата, нека в неделя ранния следобед - 3ч? Искате ли да отидем в Боло. Намира се близо до НДК - ул. "Петър Берон" N: 9. Ето и линк на картата.

За пазар, до моста Чавдар имало нещо като магазин на едро или фирмена борса за бебешко бельо - камизолки, ританки, хавлийки и т.н. В общи линии каквото е и помагазините, но с 30-40% по-евтино. Каза ми го приятелка, която роди наскоро и ще я питам за адреса и смятам февруари да ходя.
Ние също нищо не сме купували - ще го правим февруари  Flutter

За спането, от известно време редувам лошо и добро спане - 2-3 дни едното, 2-3 дни другото. СНощи и предната нощ беше доброто  Crazy. Ставам вече по 2 пъти на нощ. Очаквам да зачести още  Mr. Green.

Внимавайте с протягането - така вече два пъти ми се схвана прасеца на левия крак  Sick. Първия път мина веднага, но пък беше през нощта докато спях и се стреснах ужасно; втория път беше сутринта, но повтори няколко пъти - не можа да отпусне напълно и болката беше ужасна  #Crazy - в резултат, 4 дни ме боля много крака  Embarassed.
Аз мога да дойда на срещата ако е в неделя примерно в 15ч. Знам къде се намира заведението, остава само да го решим със сигурност.Е, и да се съберем повече мами...
Ауа, ще чакаме с нетърпение да обясниш къде точно се намира тази бебешка борса Praynig(е, когато разбереш,де) yes

Общи условия

Активация на акаунт