Първи крачки правим в 2007-ма, а през АПРИЛ ще гушнем рожба ценна

• 17 694
  • 294
  •   1
Отговори
# 240
за срещата в Пловдив ме броите само кажете кога и каде и дае преди 20 , че тогава заминавам на очни във Варна.
ако искате да сложим в списъка една мама която ще ражда април но не влиза в нета а аз ще информирам когато е родила. казва се валя от Пловдив чака 1 дете термин 5.04 момче.
не можах да я убедя да се запише и да участва в разговорите ни но нали ще ражда април Simple Smile
а има и още една мама която се надявам да се появи тези дни защото ми каза че посещава форума но чете други неща аз и казах да се отбие и при нас защото сме много готини. така че продължаваме да се множим  Laughing

# 241
За срещата - АЗ СЪМ ЗА . Неделя в 15ч. ме устройва  Peace
Ая, знам го магазина до моста Чавдар, нали съм отраснала там и до преди 3 години още живеех в Х.Димитър. Ако някой реши мога да го заведа, има доста голям избор.
Относно сутиените - ми аз се замотах с купуването и си нося едни потници, които имат  допълнително за гърди и затова не си го знам размера, но утре няма да ходя на работа, понеже днес ме скъса корема от болки, а това не е на добре и ще почивам утре.  
  Peace

# 242
Честит Рожден Ден, Милопиле  newsm51. Пожелнията са ми основно за здраво бебче през април  Grinning

Честито и на нашата отличничка Бенита за първия магистратурски изпит  Hug

За болките в гърба - уелкъм ин дъ клъб  Crazy  Laughing. Аз съм така от самото начало  Sick. Сега добавката ми е болки по края на корема от опъването като ставам или се завъртам  Rolling Eyes.

Ламята, следя те при мартенки откакто се появи  Hug. Кажи ако искаш да те включим - само дай термин и малко инфо за теб и готово  Mr. Green

Веси, включвам ти приятелката  Wink

Страчи, пази корема  Hug

# 243
Забравих да добавя нещо за схващанията по ходилата и прасците Embarassed
При мен изчезват моментално, щом ощипя схванатото място или ударя с крак по пода. Бодване с игла или остър молив също върши работа, но ми се струва прекалено мазохистично  hahaha

# 244
много съм разсеяна все искам да напиша много неща и половината ги забравян така че:

Честит Рожден Ден, Милопиле  да си здрава и щастлива с малкото бебче през април
честито Бенита продължавай така

# 245
Sve_dim тези колички са като от бъдещето, направо съм влюбена в тях,но да не забравяме къде живеем  Cry
http://www.bugaboo.com/

# 246
  • Beyond the Frontiers
Здравейте мамчета,
Бебето е ок, ама мамчето не. Чета че и други имат проблеми с болка в гърба и кръста. За съжаление при мен нещата са по-зле: боли ме таза и тно така че не мога да вървя без болка.
Доста неприятно, но пък и не трябва мнго да се залежавам, че по-лошо става. Така че правим разходки всеки ден - добре че е хубавто време и стискаме зъби.
Моля ако някои има съвети или идея дали има начин за облекчаване да ги сподели.

Лека вечер

# 247
Здравейте мамета
За среща в Пловдив давам предложение събота пред ДНА 14.00 или 15.00 ч.
В петък започва ускорен курс в ДКЦ 1,който мисля да посетя, а май ще сме заедно и с Мими 81.Дано да е от полза.
За контракциите имам ги  поне по един път на ден,а вече зачестиха.Коремът доста се втвърдява, чувствам тежест, и че товарът ми от вътре ще изпадне
Веселина много ми се иска да дойда да те гледам как ще дефилираш, дано да съм свободна на 19.01

# 248
Забравих да добавя нещо за схващанията по ходилата и прасците Embarassed
При мен изчезват моментално, щом ощипя схванатото място или ударя с крак по пода. Бодване с игла или остър молив също върши работа, но ми се струва прекалено мазохистично  hahaha
   За схващането - при бременните и не само при тях , това е най-често признак за липса на магнезии в организма.Така,че ако ви се случва често, консултирайте се с вашите лекари.
За съжаление при мен нещата са по-зле: боли ме таза и то така че не мога да вървя без болка.
Моля ако някои има съвети или идея дали има начин за облекчаване да ги сподели.
  При дъщеря ми е същото положение.Утре е на преглед и ще ти пиша какво е казал доки.Даже се оплаква,че когато бебо рита я боли още повече и по-силно.И ние внимаваме с разходките и не я пускаме сама  Mr. Green При нея е установено , че таза и е по-тесен с по 2-3 см под минималните размери.Може би е от това,въпреки,че първия път не се е оплаквала.

# 249
  • София
ЧРД, милопиле! Всичко най!   bouquet

Пролет, добре че се яви!  Hug Честито ти  stork-boy, знам, че това искаше!  Wink

Браво и на Бенита!  Струвало си е smile3529

Варненкииии, сладурки сте вие и снимките са си много добре, но Filka е права, другия път и снимки в цял ръст.  Grinning

За схващането на прасците. Точно левия и точно нощем.  Close Много гадно и доста боли! И преди ми се е случвало, казаха ми липса на магнезий. Оправям се като си сгъна глезена в контра шпиц. За малко е гадно, но минава за секунда-две.

За сутиените. Забелязах, че подгръдната ми обиколка също се е увеличила. От 68-69 преди, сега е 74-75! Нищо чудно, че ме болят ребрата. Как да си избера номер при това положение, ами ако порасне още?  Rolling Eyes Мисля да пробвам някой физически... някъде... където продават в магазин.

Добре дошли на всички 'нови' мами, Ламя идвай смело, не хапем!  Joy

Ще следя за срещата, ако я уговорите сериозно. Неделя принципно съм свободна, така че ще се съобразя с останалите.

# 250
Честит рожден ден на Милопиле baloni
Бенита, браво на тебе!
Smooth, наистина са фантастични тези колички Буга-Бу (И цената също!). Filka, много те моля, побутай Уно-то и вместо мен да го изпробваш, защото във Варна още го няма. Чакам после да споделиш впечатленията си, за да знам дали да го поръчвам. Интересно ми е също така дали цветовете са толкова ярки, колкото на сайта им. Тук в Хиполанд има само една Венеция в графитено черно, готина е, ама за малко бебе толкова мрачно?! Предварително благодаря!
Желая Ви лека вечер!

# 251
Ще следя за срещата, ако я уговорите сериозно. Неделя принципно съм свободна, така че ще се съобразя с останалите.
Че ние сме все сериозни  Grinning (еле па я  Joy)

А за сутиените, това е вече втория размер, който сменям от началото - първо минах от чашка С на Д, а сега съм и с по-голяма подгръдна обиколка  Wink

# 252
  • Попово
 nbirthdayЧестит рожден ден на Милопиле  smile3525

# 253
  • София
Момичета помощ. Харесала съм си тази количка.
http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=486
Някои има ли някакво впечатление от нея и от Производителя.

# 254
Харесва ми как се затваря цялата, като палатка Simple Smile Големият кош също е много полезно нещо  Peace
Но производителя не ми допада.

Общи условия

Активация на акаунт