Първи крачки правим в 2007-ма, а през АПРИЛ ще гушнем рожба ценна

• 17 710
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
О-о-о, 450! Това със схващането на крака ми е коронния номер.
Скачам като Стефка Костадинова на Олимпиада! То бива болка, ама това не се трае. После 2 дни ме боли прасеца Tired

Отиваме на среща, ще има и снимки. Peace

Веси, записвам си номерата ти и се ангажирам да се чуем. Дори и да не се съберем всички
мами, пак можем да се видим.
Аз вече не работя в събота и до обяд ми е удобно да се разхождам, докато мъжо работи.

# 211
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И мен много ме болят костите около кръста, но от 2-3 дни ме билят и ябълките и куцам като спънато магаре

# 212
  • София
Аз забравих да питам. Някой ходил ли е на училище за родители в Тина Киркова? Мъжа ми е записал час, ама са ми записали 2 часа, един за лекции, втория за преглед на триизмерен ехограф. И как така ги измислят в 11 часа тези прегледи. Нормалните хора по това време са на работа. Аз съм в болнични заради бъбреците, ама мъжа ми иска да присъства и сега трябва 2 пъти да прави какви ли не варияции за да се освободи. Ако е ходил някои да ми каже какво представлява прегледа на ехографа, добре ли протича или като е безплатен отбиват номера?

# 213
а и аз съм много доволна от неговата ангажираност по въпросите за покупките на бебенцето  Heart Eyes. Направил проучване човека в и-нет преди да тръгнем да гледаме  Heart Eyes Heart Eyes, много си го обичам Heart Eyes.

Здравейте!

А нашия татко го хванах да чете за възпитанието на детето в нета   love001 Сладур!
Вчера пък получих предложение от него да поеме майчинството, когато реша да се върна на работа (ако моето заплащане все още е по-голямо от неговото), защото аз подлудих всички с притесненията си, че ще оставя 9 месечно бебе на непознати, а мене няма да ме има по 12 часа на ден  Crazy То си било неговото бебе. Защо да не си го гледа  Heart Eyes

# 214
  • София
Браво на теб. Аз до сега не съм виждала бебе което да не реве в момента в които мъжа ми го докосне. Ако и нашето е такова ще се самоубия направо. Имам чувството, че те усещат страха му като ги държи като кукли и се дерат, по-големите адже ритат и се дърпат, направо страшна картинка.

# 215
Аз забравих да питам. Някой ходил ли е на училище за родители в Тина Киркова? Мъжа ми е записал час, ама са ми записали 2 часа, един за лекции, втория за преглед на триизмерен ехограф. И как така ги измислят в 11 часа тези прегледи. Нормалните хора по това време са на работа. Аз съм в болнични заради бъбреците, ама мъжа ми иска да присъства и сега трябва 2 пъти да прави какви ли не варияции за да се освободи. Ако е ходил някои да ми каже какво представлява прегледа на ехографа, добре ли протича или като е безплатен отбиват номера?

Аз съм ходила преди 2 години на това училище.
От прегледа на ехографа съм доволна. Д-р Янкова брои пръстчетата на ръцете и краката, гледа за заешка уста и направи пълен преглед на органите. Тогава не бях ходила на фетална морфология и прегледа ми хареса.
Училището представлява: Първо лекция в една зала, като няма ограничения за броя на присъстващите като придружители. Можеш и записки да си водиш за това какви изследвание е добре да се направят преди раждането, какво представлява изглаждането на шийката, контракциите, кога е добре да се тръгне за родилния дом и кога това е задължително. Какво да се носи за тази болница като багаж за раждане. После те водят по всички кабинети през които минава раждащата. Водиха ни дори по стаите с родили мами.

# 216
  • София
Здравейте от мен!
Честита Нова година!
Колко много сте изписали ... Кога ще ви изчета ... Не съм влизала отпреди Коледа. Нямах интернет.
Ауа, слагай ми син щъркел.  Misc Baby Bottle
По късно пак ще пиша. Нещо ми се е повредил кирилизатора и е мъка.... за сега ще има да си почета , за да вляза в час.

# 217
За коластарата - момичета вече се пртеснявам, снощи като заспивах направо си течеше около 5 мин. непрекъснато  #Crazy На 22-ри съм при док, да видим какво ще каже... Много е неприятно особено през деня, като ми се появят мокри точки по блузата  Sad Тези дни задължително трябва да си взема сутиен за бременни.
Ая, а ти как разбра кой размер си по каталога в интеренет ?
За спането - ей, направо съм като парцал  Tired Като почне едно въртене, няма спиране. Най-удобно ми е по гръб ( никога не съм спяла така преди ), но нали четох някъде, че не било хубаво и по гръб съм около 30 мин. после се връткам на ляво на дясно, но все ми е неудобно. Откакто съм на работа сега се прибирам и съм като парцал, едвам стигам до леглото.
За кръста - мен също започна да ме боли. Особено опашката, вечер са доста силни болки, направо не мога да стана от леглото. Обеснявам си го с дългото стоене пред компютъра в офиса, поне се засилиха, откакто съм на работа. Пък и ми се получиха и болки ниско около яйчниците вчера...   ooooh!
За болничните и майчинските и новия закон - сутринта даваха по Нова тв някакъв от НОИ, който обесняваше, ама аз се оправях, та не можах много да чуя и не ми стана ясно - кога да отида в някоя банка да си направя лична сметка и как става точно откриването на сметка и какви документи са наеобходими от работодателя към НОИ, за да се задвижат нещата ?  newsm78 Ей, направо побеснявам с това счетоводство  #Cussing out
За среща - казвайте кога ?
За у-щето за 9 месеца - и аз бях на лекцията за имунизациите заедно с Марта  Hug , пък и мисля да поспя в четвъртък. Но за другия ще дойда в Мис Каприс.  
Peace

# 218
Страчи защо не си вземеш подплънки за кърмене?
За болничните - можеш да си откриеш сметка с дебитна карта в най-удобната за теб банка. Когато ти дадът болничния отиваш с него в счетоводството и попълва декларация с номера на IBAN сметката на дебитната карта и това е.

# 219
Привет,момичета!!!
Бенита,поздравления за изпита! newsm10
Аз за съжаление изпускам срещата с варненските мами,защото едва тази сутрин разбрах,че ще е днес.Няма на кого да оставя детето и все още не съм спокойна,че ще се нахрани и ще тръгне навреме на училище.
За спането-и на мен ми се случи няколко  пъти да се събудя от схващане на крака,адска болка.Няколко пъти не можах да спя пък от ръцете-схващаха се  и изтръпваха,взависимост от това на коя страна лежа.Ужас.
Благодаря на всички,които ми отговориха за гъбичките.Вчера бях при лекарката и специално я запитах за това.Отговорът беше,че няма нищо притеснително,просто ще ми се наложи по-често да се лекувам.Целта е инфекцията да не стигне до плода.

Приятен ден на всички и много  Hug от мен!!!

# 220
Аз бях на училище за родители преди около месец  в Тина Киркова и останах нмого доволна. Имах и час за ехограф, но да знаеш, 4е не е триизмерен.Въпреки това прегледа беше около половин час и доста обстойно разгледаха всички органи на бебо.На този преглед разбрах,че е момченце, защото до този момент беше застанало седалищно. Също така лекцията беше интересна, след това ни разведоха из цялата болница и това продължи около 2часа общо.
Е, 450,  надявам се и вие с таткото да останете доволни. Simple Smile

# 221
  • София
щом си била преди месец сигурно е така. В сайта им пише:
Индивидуален преглед с цветен триизмерен ултразвуков апарат (вкл. доплерово измерване)
По телефона пак така са му казали на мъжа ми. Както и да е. Поне ще се запозная с условия за да знам какво ме чака. До колкото знам там общо взето показват болницата. някои знае ли къде има курсове за бъдещи родители за отглеждането на бебето, че ние един памперс не можем да сменим. Дори не знам как ще се къпем, какво ще му трябва на бебо при изписването за първите дни в къщи. Направо треска ме тресе какво да го правя това същество да е живо и здраво

# 222
Здравейте,мами!!
Наитина много ме притеснихте с тези триколки и започвам да се чудя,въпреки,че трудно ще се разубедя,при условие,че никакви други модели не ми харесват.Съгласна съм с Пенелопа за двете дръжки и за коша за багаж Peace
Ние вчера бяхме на преглед и Доки каза:"Май момиче".Тка че,Ая може да ми сложиш розова панделка.Въпреки че моя доктор,не е от най-познаващите ще му се доверя засега(но няма да започвам с розовите дрешки!!).
Докато ме преглежда ми каза,че стомаха ми е много твърд.После се отпусна.Той стигна до извода,че това били контаракции.Прозвуча ми много странно и още не мога да си го обясня.Аз под контракции разбирам освен стягането,да е придружено с болка.А аз понякога дори и стягането не усещам #Crazy Незнам..Изписа ми едни хапчета нещо ,което започваше с папа(днес ще си ги взема  и утре ще ви кажа точно името,за да кажете дали имате някакви впечетления от тях).
Засега е това от нас!  bouquet Поздрави и слънчев ден!

# 223
  • София
Здравейте, момичета. И аз съм от отбора не лошо спящите - самос е въртя, постоянно ми е неудобно, топло ми е, студено ми е, сънувам кошмари, обикновено свързани с бебета и раждане, а миналата нощ си внуших, че корема ми е нараснал през ноща и не мога да се обърна! Луда работа! А сега как ми се спи и искам да полегна... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Ама на, на работа съм.

За количките и аз съм на мнение да е с една дръжка, достатъчно висока (защото аз съм висока), с четири колела и с голям кош за багаж. Още не съм се спряла на конкретна, харесвам на Чико, не знам какс е казва модела (май като на Страчи), но 550 лв. ми се струват много. Но трябва д апочна обиколките по магазините, защото само с гледане в нет-а не мога да преценя. Иначе не съм купувала нищо все още за бебо Embarassed Embarassed Embarassed Май съм единствената не започнала с покупките Embarassed

little^cuttie, контракции са. Не трябва да са болезнени. Аз получавам такива поне по 2-3 на ден, стягане на корема и ми тежи лекичко.

450, http://www.ma-mabg.com/ - училище за родители. Можеш ли да ми кажеш колко време предварително трябва да се запиша за това училище в Тина Киркова? МОята лекарка тръвди, че трябва поне месец предварително. Аз мисля да го посетя като изляза болничен, което ще стане от началото на март.

За срещата - аз съм за, ако е за тази неделя. Дано да успея най-после да се присъединя към вас. Малко се притеснявам как ще ви позная, но предполагам, че група бременни жени ще ми направи впечатление, а и вие ще ме видите (т.е. ще видите първо големия ми корем Joy).

# 224
Здравейте  preggo ,
Навън е прекрасен ден, дано повече от вас могат да го използват за разходка  Sunglasses . Аз си взех няколко дни болнични, че ми дойде в повече напрежението на работа и днес скиторих.
За спането - до преди седмица си спинках като бебе, но напоследък стана ужасно. Мисля, че коремът ми порастна буквално за няколко часа Shocked . Вече съм +6 кг и определено ми тежат. Вечер не мога да дишам, не мога да си намеря място в леглото... отгоре на всичко ме болят ребрата отдясно (някой има ли подобен проблем, че почнах да се плаша  Thinking ). Лекарката от ЖК предполага, че беби притиска там или с главичка, или с краче. Дано да е това - иначе там са черният дроб и жлъчката. Не ми се мисли ако имам проблеми с тях...  #Crazy
Стига с оплакванията! За количките - благодаря ви за съветите! Разубедихте ме да купувам количка с две дръжки. Освен това порових в интернет и намерих по-комфортни модели, които се оказаха по-евтини  Peace !
Чао и хубав ден! babydust7

Общи условия

Активация на акаунт