Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за гинеколозите мъже в сравнение с жените?
Какви са различните методи за контрол на хранителния режим, които участниците във форума са използвали?
Какви са мненията за изследванията и методите за контрол на здравето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за гинеколозите мъже в сравнение с жените?
-
Какви са различните методи за контрол на хранителния режим, които участниците във форума са използвали?
-
Какви са мненията за изследванията и методите за контрол на здравето?
-
Каква е разликата между колпоскопия и цитонамазка?
-
Какво е цитат и достатъчен ли е за алкализиране на тялото?
Мисля си че от всичкото наливане с чайове и ядене предимно на супа, съм изпикала много калий, само това обяснение намислих тогава. Сол не ми е липсвала, магнезий си вземах на добавка, то друго май не остава да съм търсила от електролитите. Което всъщност се връзва и със завишеното кръвно налягане май. Иначе не съм била все гладна, аз насила ядях по 3 пъти на ден заради лекарствата, сутрин с такова отвращение да дъвчех... никакъв шанс да ходя и още да търся храна ако никой не ме кара. Обаче жадна бях много, още вечерта преди да прокашлям не можех да се спра да пия каквото сваря. Лочех си чайовете като за трима, правех по цял ден тигели до ВЦто и обратно и това си ми запълваше времето... то като и кашляш яко и все ти се ходи там, с бая бодра крачка тръгваш

))