Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 20

• 68 812
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!И аз искам да попитам дали някой е правил повдигане без импланти, преди мен имаше  пост , бюста ми е 75 D , дребна съм и слаба , дали изобщо това ще изглежда добре, имам сериозна птоза , което е нормално за тези размери след две раждания. Не искам импланти поне засега , но ако се налага …. Чудя се за Esteworld , моля някой е направил само повдигане да пише. Ясно ми е , че ще има разрез тип котва, но ще го приема .

# 106
Момичета, въпрос малко в страни от темата. Бихте ли споделили колко от вас са имали косопад след операцията, колко време е продължила, след колко време почна и за колко време го овладяхте?
Операцията на гърдите по никакъв начин не се отрази на косата, при мен.

Gerber, мисля че резултатът е много добър при вас! Щом, не ги усещате твърде тежки, това е чудесно. Това беше едно от личните ми притеснения преди операцията.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 11:02 от Violettt

# 107
  • София
За мен няма никаква логика да има нещо общо. От болкоуспокояващи или някакви медикаменти - ДА, ама от операцията сама по себе си звучи абсурдно.

# 108
При някой жени се получава от пълната упойка.

# 109
При някой жени се получава от пълната упойка.
Да, точно от упойката е. Аз вече писах, че на мен 2-3 месеца ми се белеше кожата по цялото тяло на парцали, пак от упойката.

# 110
  • Русе
Не защитавам Хатър (аз бях при Романски), но никой не дава гаранция, че организма няма да отхвърли присадката. Пак, че все пак има доктори, които се навиват да правят по мин. 7 часа операции, че да приличаме на хора. И да, не стават красиви, но с един силикон и гола кожа, без жлези, какво да стане?! Но ако наистина е постъпила небрежно, да си търси правата.

# 111
Здравейте, момичета! Искам да ви попитам след колко време се възстановихте от упойката и имахте ли промени в тялото след упойката и поставянето на импланти? Под промени имам предвид подуване, омазнявате на лицето, акнетични пъпки и т.н. Ако сте имали след колко време отшумяха тези прояви и какво сте използвали, за да се справите с тях?

# 112
Аз не съм имала никакви странични ефекти от упойката,само може би леко подуване на корема,но не знам дали е от упойката, защото беше само няколко дни.

# 113
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Относно упойката - проблема при мен е,че трудно ме събуждат. Не съм имала проблеми с килограмите,акне или омазняване на лицето,но разбирам защо питаш.
След второто ми секцио и спинална упойка при раждане, имах един неконтролеруем глад (не мога да ви го опиша,ужасно чувство) и тогава мед сестрата ми каза,че е от нея и е страничен ефект,който ще ме държи,докато организма ми не изчисти упойката. Държа ме 1 месец и вместо да свалям,аз качвах кг. Rolling Eyes

Мисълта ми е,че да,упойките имат странични,неприятни ефекти и това е според организма.

Последна редакция: сб, 15 апр 2023, 20:03 от bubanka

# 114
Аз бях подута, като картоф може би две седмици. Нямах никаква форма и лицето ми беше подуто. Не знам дали е от упойката.

# 115
Относно лака, аз си бях с лак даже се шегуваха колко бил професионален и как ми седял😂😂😂 относно упойката, беше ми подут корема около 2 седмици и лично аз след операцията отслабнах и до ден днешен вече 2 години съм си все така слаба не успях да кача кг повече, но има и значение и спорта 4-5 пъти в седмицата. За мазна кожа нямам наблюдения по-скоро кофти беше, че доктора не ми даде да се къпя 20 дни докато не махне конците… 😁

# 116
Относно лака, аз си бях с лак даже се шегуваха колко бил професионален и как ми седял😂😂😂 относно упойката, беше ми подут корема около 2 седмици и лично аз след операцията отслабнах и до ден днешен вече 2 години съм си все така слаба не успях да кача кг повече, но има и значение и спорта 4-5 пъти в седмицата. За мазна кожа нямам наблюдения по-скоро кофти беше, че доктора не ми даде да се къпя 20 дни докато не махне конците… 😁

Еми какво тогава искат да го махаме…😂

# 117
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не разбирам какъв им е проблема с лака.
Преди 2те секцио бях изрично информирана,че не трябва да съм с грим и лак.
На операцията за гърдите никой нищо не ми е казал. Дори предния ден ходих на гел,за да съм сигурна,че дори да съм мизерна,смазана и грозна след операцията,поне лака ми ще е перфектен. Smiley

За къпането,на мен ми разрешиха още на втория ден като пазя гърдите от директна струя и водата да е топла към хладка.
Не мога да си представя да не се къпя 20 дни.Как се търпи това?Simple Smile

# 118
Не разбирам какъв им е проблема с лака.
Преди 2те секцио бях изрично информирана,че не трябва да съм с грим и лак.
На операцията за гърдите никой нищо не ми е казал. Дори предния ден ходих на гел,за да съм сигурна,че дори да съм мизерна,смазана и грозна след операцията,поне лака ми ще е перфектен. Smiley

За къпането,на мен ми разрешиха още на втория ден като пазя гърдите от директна струя и водата да е топла към хладка.
Не мога да си представя да не се къпя 20 дни.Как се търпи това?Simple Smile

Значи ще си ходя с лак👌🏻😂и аз това си мислих,не стига че ще се вмизериш по болници ами и със счупени и гадни нокти да ходя…а за къпането не си представям…моят приятел ме подиграва,че съм Монк и Моника от “Приятели” понеже хигиената ми е много стриктна…😂😂😂

# 119
Без лак е защото ако нещо стане се вижда по ноктите тялото как реагира и апарата като сложат уж лови по-добре. В момента има такива апаратури, че хващат и с лак и без лак и не е нужно да няма лак. И на секциото бях с лак и на операцията на гърдите навсякъде ми го обясниха това за лака и без лака и апаратурата и, че е отживелица, но си има доктори които се застраховат и предпочитат без лак. То може да се къпеш със специални лепенки, но моят доктор не харесва слагане на лепенки и къпане с тях и за това без къпане 😂 гадно е много гадно, но се издържа.

Общи условия

Активация на акаунт